Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)
kızlar hayırlı olsun. allah tamamına saglıkla erdırsın ınsallah
bende kısmetse salı falan regl olmayı beklıyorum ve hemen dra gıtmeyıııı:lepi:
ama cok heyecanlıyım ılk olacak
kızlar gonala başladım bugün tam sayısını sormadım ama yaklaşık 10 yumoş var salıya tekrar e2 var dua edin güzel güzel büyüsünler inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhabalar arkadaslar bende adet olana kadar decopeptly ignesini kullanacagım adet olunca 2, günü gidip gonalf e baslayacagım.Herseyin hayırlısıı olsun .Allah hayırlı nesiller bagıslasın hepimize.
sagol canim tsk ederim bende iyim ya,evet ya hic sorma oldum adet ama doktorumla görüsdüm ayin 1 de merkezde olsan sorun olmyuor dedi o yönden rahatim sagolsun osman hocam rahatlatdi beni
açıklama yaptımı sana genelde adetin 2. günü muayene 3.gün de iğne başlıyor neye göre erteledi canım merak ettim gerçi yumoşların büyümesi için bol zman var ama
canim adetin 2 yada en gec 4 günü gitdim zaman sadece ulrason yailiyor benim bildim kadariyla bende sadece bi ultrason eksik olcak ben simdi lucrine devam etcem türkiyeye vardimda gonal f ye baslyicam
arkadaslar ilaclarinizi kendiniz eczaneden mi aliyorsunuz yoksa tedavi oldugunuz merkezden mi aliyorsunuz? Sanirim fiyat farklari oluyormus bazi yerler daha hesapli veriyormus varmidir boyle birsey?
canım ben eczaneden alıcam 3000 ünite puregona 1800 dediler ama antalya da sordurdum 1500 olur dediler yaklaşık olarak %33 eczanenin karı varmış bu ilaçlardan sıkı pazarlık yapmak lazım..:)