• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ

:Saruboceq:BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:
İDİL.............................................................OCAK /2.DENEME/MAYA TÜP B...YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENİ VİDİ TÜP B. YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
PATRİCİA....................................................ŞUBAT
SİLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI YUMOŞLARI SABIRSIZLANMAYA BAŞLADI :))
DİDEMKRT..................................................OCAK
BEBİŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B....YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADI :))
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................OCAK/ UMUT TÜP BEBEK
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERİKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI

MEHSİLOPİ..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B ..YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRİT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WİNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENİ VİDİ TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELİMAVİ....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVİELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/İZMİR ŞİFA
GÜLGÜZELİ1769...........................................ŞUBAT/1.DENEME/ACIBADEM
RENO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME
EKİNOKS.....................................................ŞUBAT/2.DENEME/GÜRGAN KLİNİK
HASKENA....................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECİ
KRİSHAZEL..................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECİ

HANNEMEHTAP...........................................ŞUBAT/1.DENEME/ANATOLİA..YUMOŞARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
ŞEKERHANDE..............................................OCAK/1.DENEME/BAHÇECİ TÜP B.. YUMOŞLARRRR TOPLANNDIIIII :))))
ÖZLEM82DO.................................................ŞUBAT/2.DENEME
ALEYNA222..................................................ŞUBAT/1.DENEME/KAYSERİ ACIBADEM

günaydın :)) ben gerçi daha yatmadım ama.. naber? listeyi renklendirdim olmuş mu?

heyecandan mıı? ben de galiba ondan uyuyamıyorum ilk muayene yaa kaç yumoş var durum nasıl acaba?

valla heyecan falan değil bilmiyorum belki sabah geç kalktığım içindir ama merak ediyorum tabi bende durum nedir diye

hayırlısı bakalım inşallah büyüolardır:)) canım seni bırakıp da gitmek istemiyorum ama çok uykum geldii :)) bu arada sen kaçta gidiceksin?

git uyu canım yarın görüşürüz. bende uyurum zaten ne var ne yok diye bakmak istedim sadece iyi geceler sana öpüyorum :))

öğlene gelirsen haber ver biseee ben de gelir gelmez yazarım canım ben şimdi kaçıyım iyi geceler öptümm

kizlarrrrrrrrrrr benim adetim geldiiiiiiii aslinda en gec 3 gün merkezde olmak gerekyior diye biliyorum ama dün hocami aradim oda sen 1 subata kadar lucrine deav et 1 subatdada merkeze gel dedi,ya sizce birsey olmazmi ben gercekten cok korkuyorum tedavim aksir felan diye,sizce ozamana kadar beklersem normalmi?????

Back