• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

Tesekkurler siz nasilsiniz. Gunum yaklasti cok heyecanlaniyorum . Bakalim bugun yarin regl olucam hemen basliyor tedavim.

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ

:Saruboceq:BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:
İDİL.............................................................OCAK /2.DENEME/MAYA TÜP B...YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENİ VİDİ TÜP B. YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
PATRİCİA....................................................ŞUBAT
SİLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI YUMOŞLARI SABIRSIZLANMAYA BAŞLADI :))
DİDEMKRT..................................................OCAK
BEBİŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B....YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADI :))
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................OCAK/ UMUT TÜP BEBEK
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERİKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI

MEHSİLOPİ..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B ..YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRİT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WİNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENİ VİDİ TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELİMAVİ....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVİELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/İZMİR ŞİFA
GÜLGÜZELİ1769...........................................ŞUBAT/1.DENEME/ACIBADEM
RENO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME
EKİNOKS.....................................................ŞUBAT/2.DENEME/GÜRGAN KLİNİK
HASKENA....................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECİ
KRİSHAZEL..................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECİ

HANNEMEHTAP...........................................ŞUBAT/1.DENEME/ANATOLİA..YUMOŞARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
ŞEKERHANDE..............................................OCAK/1.DENEME/BAHÇECİ TÜP B.. YUMOŞLARRRR TOPLANNDIIIII :))))
ÖZLEM82DO.................................................ŞUBAT/2.DENEME
ALEYNA222..................................................ŞUBAT/1.DENEME/KAYSERİ ACIBADEM

Tesekkurler siz nasilsiniz. Gunum yaklasti cok heyecanlaniyorum . Bakalim bugun yarin regl olucam hemen basliyor tedavim.

inşallahh sonu güzel olur.. çok emek harcıyoruz allah emeklerimizi boşa çıkartmasın..benim de yarın ilk kontrolüm var yumoşlar nekadar ona bakılcak...ben de heyecanlıyım bugün 3. iğnemi yapıcam

Kizlar sekerhandeden haber varmi merakla sonucu bekliyorum bende hersey yolunda giderse subat sonu basliyorum tedaviye kizlar bu ay dogum kontrol hapi kullanmam sizce iyimi yoksa hic tembellestirmeyeyimmi yumurtaliklarimi sizin doktorlar ne tavsiye etti yazarsaniz sevinirim

canım ben bugün doktoruma gittim adetim bitti kafama takılanları filan sordum dedim işte adetim bitti bu arada hap filan kullanayımmı dedim adetin 2. günü sana bakmıştık
kist filan yoktu
ialç kullanmayalım adetin geçikirse gel geçikmezse 2. gün gel dedi..

idil bizim rengi de mor yap yaa siyah bööle yasta gibi az cıvıl cıvıl olak bisdee:)

Kizlar su an titriyorum nedenmi Momi arkadasimizin tavsiyesi üzerine Meryem suresini dinledim arapca ve türkce mealini okudum ve cok etkilendim bütün bebek isteyen annelik özlemi ceken arkadaslara lütfen sizde dinleyin özellikle Türkce mealini okursaniz cok sevinirim daha iyi anlasilacagini düsünüyorum her zaman söyledigim gibi Yüce Rabbim ol diyecek cana can gelecek

walla sewalcim o kadar sewilen insanlarız ki misafir eksik olmuyor değil mi heheheee:))
siz gelinceye kadar uykum geldi ama benm..
bu arada ben bugün doktoruma uğradım tıp fakültesinden raporum çıktı onunla birlikte gittim tamam dedi adetim bitti hap kullanacakmıyız dedim kistin yoktu gerek yok dedi bi de mikroenjeksiyonmu uygulanacak tüp bebek mi die merak ediodum mikroymuşşş rahatladım biraz bi de o anlatırken ben tekrarlıyorum ondan önce sölüyorum filan şaşkın şaşkın bana baktı kaldı bi müddet:D

Back