• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

tabııkı herseye deger o mınıgın yuzunu görebılmek kokusunu ıcıne cekmek ama kendı memleketmde olmadıgım ıcın bıraz tedırgınım anacagazımı götürbılseydim bı seyler daha kolay görünürdü gözüme

asucum kaçtane transfer olacağına sen mi karar veriyon ben ilk sende duydum valla benim doktorum 3 ü uygun görmüştü

:)) yok canim okadar da degilde ama fikrimi soracaktir muhakkak doktorum bende ona göre düsüncemi söylicem ama burdaki tedavimde ben karar verdim 2 tane transfer edilsin diye...

inşallah canım keşke sen de kısa protokol olsaydın da aynı zamanda toplansaydı tahminen seninki ne zaman toplanır benimki 30 unda ya da 31 de olacak kısmetse.. senden bi hafta falan önce olur.. inşallah senin toplanma günüe kadar ankarada oluruz da gelirim yanına :)[/QU

canim benim seninki benimkinden cok erken toplancak ben 31 de ankarada olcam canim hersey nasip kismet insallah orda olurum bende kader arkadasimi tanimáyi isterdim ama bana ulasa bileceyin nr verdim sana müsait zamanda yani 31 ocaktan sonra ararsan insallah görüsürüz merkezde canim...

canim tahmin etmyiorum ben tam tedavimin icindeyim 2140 tl merkez 1800 ilac yani tahmin etmyiorum

kizlar aranizda pergoveris ignesi duyan oldumu dr bana bu sefer bunu verdi
yeni cikmis ve daha etkili dedi ama hic kimseden duymadim
daha once gonalf puregon ve menopur kullanmistim
her birinde bi cesit igne bakalim bunda neolcak

Merhaba kıslarrr bakıyorumda lıste gıttıkÇe artıyor ınŞallah hepsı pozıtıfı gÖrÜr lıstedekı herkesın gÖbıŞı dolar.
Bende adımı yazdırmak ıstemıŞtım. 8. Sayfada yazmıŞtım kendımı ama gÖzden kaÇmıŞ sanırım neyse saĞlık olsun.
Bguunden ıtıbaren dogum kntrol hapına basladım bende kısmetse 15 Şubattada ıĞnelerıme baslayacagım.
Umarım bu lıstedkı herkesın muradı olur bebıŞlerı bır daha ugrastırmaz onları

kizlar aranizda pergoveris ignesi duyan oldumu dr bana bu sefer bunu verdi
yeni cikmis ve daha etkili dedi ama hic kimseden duymadim
daha once gonalf puregon ve menopur kullanmistim
her birinde bi cesit igne bakalim bunda neolcak

CANIM BASLADINMI İĞNELERİNE HADİ GÖZÜN AYDIN YANILMKYORSAM UZUN PROTOKOLDU. ARAMIZDA EGER BİR TERSLİK OLMAZDA TEDAVİM DEVAM EDERSE 15 GUN OLUCAK BOL ŞANS İKİMİZEDE olumunekankayizsmile

hg özlemmm idil gelince seni ekler mutlaka bütün dileklerine aminnnn diyorummm:D

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ

:Saruboceq:BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:
İDİL.............................................................OCAK /2.DENEME/MAYA TÜP B...YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENİ VİDİ TÜP B. YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
PATRİCİA....................................................ŞUBAT
SİLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI YUMOŞLARI SABIRSIZLANMAYA BAŞLADI :))
DİDEMKRT..................................................OCAK
BEBİŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B....YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADI :))
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................OCAK/ UMUT TÜP BEBEK
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERİKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI

MEHSİLOPİ..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B ..YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRİT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WİNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENİ VİDİ TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELİMAVİ....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVİELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/İZMİR ŞİFA
GÜLGÜZELİ1769...........................................ŞUBAT/1.DENEME/ACIBADEM
RENO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME
EKİNOKS.....................................................ŞUBAT/2.DENEME/GÜRGAN KLİNİK
HASKENA....................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECİ
KRİSHAZEL..................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECİ

HANNEMEHTAP...........................................ŞUBAT/1.DENEME/ANATOLİA..YUMOŞARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
ŞEKERHANDE..............................................OCAK/1.DENEME/BAHÇECİ TÜP B.. YUMOŞLARRRR TOPLANNDIIIII :))))
ÖZLEM82DO.................................................ŞUBAT/2.DENEME

Özlemcım ekledım canım kusura bakma nası olmuŞsa kaÇırmıŞızzz ..allah yardımcın olsun..

merhaba kızlar benide eklermisiniz listeye bende şubat ayında tüp bebek tedavisine başlıycam adetimi bekliyoruma.s.

Back