• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

planında alt üst olmayacak inş. herşey istediğin gibi gider sen içini ferah tut yeter pozitif düşün pozitif olsun herşey :)

tabiki canim orasi öyle bende artik dua ediyorum baska bi cagrem yok bide agrilarimla savas ediyorum vallahi bu arada dünden itibariyle her gün incir , ceviz ve kaysi yiyorum aksamlari ve sabahlari süt iciyorum aslinda bunlar benim hic yemedim seyler ama bebisim icin mecvurum

canım herşey istediğimiz gibi olacak stres yokkk el ele dewam edicez ve pozitif olucaz sonucu almaya gittiğimizde de o meymenetsiz hemşire bu sefer negatif diyemeyecekkkkk

canım herşey istediğimiz gibi olacak stres yokkk el ele dewam edicez ve pozitif olucaz sonucu almaya gittiğimizde de o meymenetsiz hemşire bu sefer negatif diyemeyecekkkkk

:))) kiz hemsirenin ne sucu var hahah ama insallah hersey gönlümüzce olur...
Kizlar siz burdaysaniz bana kisa müsade birazdan gelirim gene

ben kaçarım canım belki ama görüşürüz yineee....
bu arada benm hemşirem de çok ii ama kan tahlili verdiğim gıcık yaaa bi de ben ne zman versem dışardaki kızlar bakıyo bu hemen gelip ellerinden alıyooo cık negatif dio bu sfere pozitif olursa 2 kere sorcam ona...:D:D:D

Arkadaslar merhaba,

bende Subat ayinda tedavime basliyacam, insallah allah hepimizin gönlüne göre veriri, hepimizin dualari kabul olur. Allahim hepimizin tedavisini hayirli ugurlu etsin, hepimizi evlat sahibi eder insallah.

ya bu arada benim bademcik badem olmuş (şişmiş yani) :) ilaçta alamıyorum yutkunmakta zorlanıyorum ne yapsam acaba önereceğiniz bişey var mı

Arkadaslar merhaba,

bende Subat ayinda tedavime basliyacam, insallah allah hepimizin gönlüne göre veriri, hepimizin dualari kabul olur. Allahim hepimizin tedavisini hayirli ugurlu etsin, hepimizi evlat sahibi eder insallah.

aramıza hoşgeldin o zaman aynı dilekleri paylaşıyoruz seninle amin inş.:Saruboceq:

buffypolly hadi bakalım olumlu sonuçalrını duyarız umarımmm

benm bi karışım var beni çok rahatlatıyo yazayımmı sana..?

buffypolly canim tedavin hayirli olsun insallah güzel haberler veririsn bizlere

Hannemehtap canim sende aramiza hosgeldin ALALH gönlünce versin

hannemehtap iyiyim canım uzun protokol ortasında adet olunca kısaya kaldm öbür ay olacak bakalımmm sen nasılsın senn ne durumdaa

seval tarifi veriyorum canımmm
sade sodaya 1 limon orta büyüklükte sıkıyosun sonraa 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker yawaş koy ama taşırıyo karıştır ve iç halsizliği filn da alıyo tadı da güzelll:D

Back