• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

hannemehtap umudun boşa çıkmaz inş. allah hepimizin yüzünü güldürsün bu arada hemşomuyuz acaba

buranın suyumu çıktı yav :))) bende doğma büyüme buralıyım gerçi bende istanbula gidecektim ama burda olması benim için daha iyi olacak diye gitmedim olacağı varsa burda da olur mantığıyla başladık bakalım allah hayırlısıyla evlerimizi neşelendirir inş.

umarım hayırlı sonuclar alırız yasadıgın yerde yapmamanın sıkıntısını yasamam ınsallah.ılk denemem oldugu ıcın bıraz kaygılıyım benı nelerın bekledıgını bılmıyorum.aslında dıyarbakırda olmayı ısterdım

kaçayım ben en iiisiiii yawww diyarbakırlılar bastı burayı hehhehehhhhh
kıslar okul var yarınnnn ben yatıom öpüldünüzzz görüşürüüüzz

canım yanlış bi şey söylemek ıstemem ama dıyarbakırdakı merkezler guven vermedı acıkcası.eger bı sorun olacaksa benden olsun dıye düşünmek ıcın anatolıayı tercıh ettım.tutmassa merkezı suclayıp kötülemek ıstemem güven önemli bence sonucta veren allah her halukarda verır ama baskalarını sebep olarak görüp üzülmek istemem.ayy cok uzun oldu

açıkçası ben sıkıntı yaşarım diye düşündüm ve evimde olmam daha iyi olacak. benim 2. olduğundan tecrübeliyim. ama orda senin yanında kalacak kişide önemli senin için uygunsa sıkıntı yaşamazsın değilsede yaşamazsın umarım şahsen yanımda annemden başka kimseyi istemem

günaydıın kızlarrr. akşam mma kaynatmışsınız bensinn :))) nasılsınız? seval boğazım kötü demişsin antibiyotiğe başlatmaılar mı seni.. ballı sıcak su iç bi de limon sık.. ben antibiyotiğe başladım olası bi enfeksiyona karşı tedbir ..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...deneme sayılarınızı ve merkezlerinizi yazar mısınız? ekleyeyim hemen sizi de...

kızlar gününüz aydın olsun bende dün ilk iğnemi vuruldum herşeyi bir güzelde öğrendim nasıl yapılır nasıl edilir diye :)) ama ben göbişime saplayamıyorum başkasına olsa yaparımda kendime olmuyo :) annaneme yaptıracağım bundan sonra bakalım

Back