Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

canım ben şuan puregon ve claxane iğneleri kullanıyorum hap olarak da elevit, ekopirin,prednol,tetrodox kullanıyorum. bi kaç gün sonra bi de cetrotide başlıycam

idil benide yazarmısın hatta bugün itibariyle umut tüp bebek hamile

Son düzenleme:
hayırlı olsun canımmm. allah kucağına almayı nasip etsin darısı da başımızaaa inşallahh.. ama canım biz tedaviye başlayanların listesini yapıyoruz sen o aşamayı ççoktaan geçmişsinn.. gözün aydın olsun

teşekür ederim ıinşallah herkez hayırlı sonuçlar alır

Son düzenleme:
OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ

:Saruboceq:BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:
İDİL.............................................................OCAK /2.DENEME/MAYA TÜP B...YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENİ VİDİ TÜP B. YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
PATRİCİA....................................................ŞUBAT
SİLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI
DİDEMKRT..................................................OCAK

BEBİŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B....YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADI :))
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................OCAK/ UMUT TÜP BEBEK
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERİKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI
MEHSİLOPİ..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRİT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WİNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENİ VİDİ TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELİMAVİ....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVİELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/İZMİR ŞİFA
GÜLGÜZELİ1769...........................................ŞUBAT/1.DENEME/ACIBADEM
RENO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME
EKİNOKS.....................................................ŞUBAT/2.DENEME/GÜRGAN KLİNİK
HASKENA....................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECİ
KRİSHAZEL..................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECİ

selam sevalcim iyiz seni sormali...ayyy kizlar ben bugün adet olcam diye cok korktum ama iyki birsey gelmedi ayyy neolur dua edinde haftaya cumaya kadar gelmesin adetimm

sewalcim başlamışsın canımmmm ben yorgumnum birazzz ama sizden umutluuu idil de başlamışşşş

yaw nelere dua eder olduk ha..:) senn durum farklı gerçiii
sen inşlahh cumaya kadar hasta olmassın sewalle idil 9 ay hiç hasta olmasınlar bende 21 gün sonra adet olayımmmmm:)

bende iyi sayılırım az biraz kırgınlık üzerimde asucum herkes olayım diye bekler sen tam tersi olmayım diye uğraşıyorsun haklı olarak tabi inş. olmazsın canım ne diyim

yaw nelere dua eder olduk ha..:) senn durum farklı gerçiii
sen inşlahh cumaya kadar hasta olmassın sewalle idil 9 ay hiç hasta olmasınlar bende 21 gün sonra adet olayımmmmm:)

evet canim yaa ben adet olursam cumadan önce benim icin iyi olmaz ben pazar gelcem türkiyeye en erken pazartesi merkezimde ola bilirim

bak bunda haklisin sevalcim ama ne yapayim canim yoksa tedavi planim alt üst olcak aksilik ben burda ilaclarimida bulamiyorum simdiye kadar kulandim ilaclari hep ezacilar türkiyeden getirtiler aksilik oda en erken 14 günde elimde oluyor

allah işini kolaylaştırsın inş. canım zor ya biz bile bazı problemlerle karşılaşıyoruz burdan almamıza rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…