Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

benim esimde aslinda benim bilgisayar basinda olmama pek acik bakmyiordu ama bu siteyi o buldu vede kendisi beni buraya üye yapti resmimi profili felan hep o ayarladi simid kizmyior cünkü bende ayni senin gibi ona burdan ögrendim herseyi aktardim kendiside bilgilenmis oldu hata bana kocaman bi AFERINNN dediii :))))

ben her öğrendiğimi hemen paylaşmıyom yavaş yavaş :)
hergün yenibişey öğrenmiş oluyom mesela

ben de şubatta 2 denemem olacak artık hayırlısı.bi şey sormak istiyorum acaba climara fort kullanan var mı? bulantı yaptı mı?

canim ALLAH gönlümüzce versin tedavin simdiden hayirli olsun,bende bir sürü ilac kulandim ama o yok malesef benim ilaclarimin arasinda...

ben yeni evliyim ama esimde sperm hizli sayisi az ve morfoloji sifir. doktorlar bekleyin diyor ama biz tup bebek e karar verdik . Yasimiz ilerliyor. Haftaya kismetse basliyoruz bahceci kliniginde. 1 ay once ogrendik ve hemen denemeye karar verdik
HOŞGELDİN ,HAYIRLI OLSUN EN IYISINI YAPMISSINIZ BIZ IKI SENE KORUNDUK AMA BIZDE DE SENIN DURUMUN AYNISI VARDI SIMDI 26-27 GIBI REGL OLUP İ,LK TEDAVIYE BASLICAZ KISMETSE

bende eşime yaptırıyordum biraz heyecanı paylaşsın diye azcık da naz yapmak içinnnnyerimseniben
yaaa ama ben subata yetişemiyorummm ayrılayım bari topiktennnkafamçokkarıştı:roflol:
YA BI YERE GIDEMEZSINNN

HEHE BANADA AYNISI OLDU AMA SIMDI HIC KARISMIYOR,HATTA CIFT CIZGIYI GORUNCE ILK ONLARA SOYLERSIN ALLAH BILIR DIYOkaydirigubbakcemile2

nasılsın asumancım, bellı oldumu ıgnelerın bıtıs tarıhı

yok canim aman sakinda bitmesin cünkü ben ocak 31den önce türkiyede olamyiorum :)) herkez bitmesini bekler bnse bu defa bitmemesini beklyiorum:)))

günaydın kızlar bugün nasılız bakalım ben sabahı sabah ettim uyku düzenim bozuldu ya karışık rüyalar gördüm heyecan basıyor galiba ondan 4.30 da iğne yaptırıcağım da

slm kızlar bugün akşam 7 de ilk iğnemi yapıyorum hayırlısıyla benim maraton başladı. sonucu güzel olur inş. :Saruboceq:

inş. canım hepimiz için allah hayırlısını versin nedense bugün öyle bir rahatım ki hiç sanki tedaviye başlayan ben değilmişim gibi bu rahatlık sonuna kadar devam eder umarım

selam kızlar umarım herkes iyidir ben bugün adet oldum yarın doktora gidicem dondurmalarıma kavuşmak için inşallah bu sefer olur......

slmm herkese.. ben de bugün tüm tetkikleri bitidim ve ilaçlara ve iğnelere bşlıyorum akşam eve gidince yapıcam ilk iğnemi :) bu arada daha önce düşüğüm olduğu için bi ektra iğne daha kullanıcam.. bi sürü de hap ama çok şükür başlıyorum..

günaydın kızlar bugün nasılız bakalım ben sabahı sabah ettim uyku düzenim bozuldu ya karışık rüyalar gördüm heyecan basıyor galiba ondan 4.30 da iğne yaptırıcağım da

hadi hayırlı olsun canım bugün 3 kişi start verdik allah sonunu güselll etsin inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…