- Emoji Skoru
- 4.543
- Puanlar
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlüne göre versin inşallah canımbugün adet günüm olmazsam yarın test yapıcam inşallah vardır bebiş
canım benim 26 şubar beklenen tarih ben 16 şubatta tahlil yaptırdım 0,17 çıktı doktora göründüm çok erken dedi adet tarihini bekle dedi ben haftaya bugün yapıcam sende haftaya yap istersen daha sağlıklı olur adetine 2-3 kalamrb 27 subat adet tarihim adetten önce ne zaman test yapsam cıkar acaba? şüpheli ilişki 7 subattaydı
Canim suan aynı durum benimde başımda benim 2 gün geçti test negatif ama hiç bir belirti yok akıntı dışında cuma doktora gidecem baktıkça ultrason kan felan allah gönlünüzce göre versin bende senin gibi sabirsizimBenim de adetim 1 gun gecti kanama yerine akinti geliyor ovulasyon testlerim de iki ciZgi ama ayni koyulukta degil ve kasiklarimda dolgunluk var cok merak ediyorum acaba hamile miyim? Test yaptirip negatifi duymak gormek hiiiic istemiyorum
Merhaba kızlar bat a 4 gün var 19 Şubat benim de ara ara sağ ve sol kasığımda batmalar oluyo özellikle sağda bi de göğsüme ani ağrılar giriyo onun dışında sarımsı bi akıntım oldu 2 gün önce felan şu an hiçbişey yok beklemedeym bi de sanki kasığımın altında bi balon gibi şişlik var gibi hakkımızda hayırlısı umutla bekliyorum
Kızlar lütfen fazla umutlu olmayın o balon bende de var ama normalde bat 5 gün sürüyordu ama bu defa 2 gün sürdü 3. Gün bitti yine bu ay denemedeyizAaa, benimde sag tarafim asaga dogru agrilar var. Dedigin gibi, sanki balon var, sislik var orda. Bat'a baya var daha ama, 26 yada 28 subat'ta. Umarim bunlar iyi seylerdir ve ikimizde hamile olmusuzdur bu ay
Amin canım benim geçen ay bende öyle oldum ama adet oldum sonra normalde regli 5 gün sürüyordu 2 gün sürdü 3. Gün tamamen bitti birsey anlamadım ama dün yine denemeye başladık bilmiyorum nolacak doktorlara pek güvenme allah isterse hersey olur sen ümidini yitirme devam edin allahın izni ole olur inşallah canım benim sıkma tatlı canını sen Rabbim istesın yeter kimse engel olamazArkadaslar regl dönemi düzenli olan bir bayanın yalnız son adetin üstünden 5 gün geçti ve doktora gittim hamile ümidiyle aldığım haber beni yipratti prolaktin seviye olduğundan yüksek çıktı ve bu kısırlığa gidebilir yükselirse kasık sağ tarafa batma ve şiddetli bel ağrısı çektim hamleyi sandım birde sanki bebeğim varda aşağı düşecektir hissi oluştu bebek isteyen anne adaylarını hormon testine gitmesi önemli allah kimsenin kucağına boş birakmasin
Bu durum beni yipratti hemde çok daha yaşım 23 hiç beklemediğim bir yerden sıkıntı geldi ne yapacağımı bilmiyorum daha regl olmadım belirtilen yok ilaçları kullanalım bakalım ama telaffuz etmek istemesemde sanki çok büyük sorun varmış gibi hissettiriyor bana off sen ne yaptın peki doktora göründün mü mineAmin canım benim geçen ay bende öyle oldum ama adet oldum sonra normalde regli 5 gün sürüyordu 2 gün sürdü 3. Gün tamamen bitti birsey anlamadım ama dün yine denemeye başladık bilmiyorum nolacak doktorlara pek güvenme allah isterse hersey olur sen ümidini yitirme devam edin allahın izni ole olur inşallah canım benim sıkma tatlı canını sen Rabbim istesın yeter kimse engel olamaz
Hayır canım benim gitmedim en son gittiğimde kontrolum vardı ilaç verdi benimde yaşım daha 20 bana dedi yumurta tembelliğin var dedi benim gözlerim doldu ağlayacak duruma geldim eşim ile konuştum artık istiyorum ddm saolsun eşim kırmadı beni 2 aydır deniyoruz işte inşallah olacak bu ay bilmiyorum ama olmazsa kesin doktor a goruncem ne yapmam lazım öğrenmek istiyorumBu durum beni yipratti hemde çok daha yaşım 23 hiç beklemediğim bir yerden sıkıntı geldi ne yapacağımı bilmiyorum daha regl olmadım belirtilen yok ilaçları kullanalım bakalım ama telaffuz etmek istemesemde sanki çok büyük sorun varmış gibi hissettiriyor bana off sen ne yaptın peki doktora göründün mü mine
Aynen öyle oluyor allah hyrlisini versinAynen canım benim zaten artık dusunmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe kendime zarar veriyorum
Amin canım benim inş hersey istediğim gibi olur en azından bebek hayalim olsun raziyimAynen öyle oluyor allah hyrlisini versin