Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Bi heyecan kapladı içimi beta hcg baktıracağım yarın. bence kesinlikle sevinmelisiniz harika bi haber bana kalırsa dünyaya bi nefes getirmek hayırlı olsun şimdiden
Amin canım Rabbim bebek isteyen herkesi sevindirsin İnşaAllah :)
Evet dünyaya bir nefes bir can getirmek çok muhteşem bir duygu.Ben bu duyguyu 18 yıl önce yaşadım.
Bebeğim şu anda 18 yaşın da Üniversiteye hazırlanıyor.Herşeyin hayırlısı Rabbim şu anda içimde ki bebeğime de sağlık verir de inşaAllah doğduğunu görürüm.

Merhaba size birsey sormak istiyorum geçen ay eşimle Korunmasız ilişkiye girdik yumutrtalanma döneminde ama bilmiyorum ne olacak bende suan kasigimda ani harekette batma oluyo birsey şişlik var çok değil ama sizde reglimi yoksa hamilelik belirtisimi

Kac gun var adetine canim bende hic bi belirti yok mesela anlamadim normalde adete yakin goguslerde hassasiyet olurdu o da yok

İnşallahhhhhh Rabbim o günleri göstersin nn hepimize

Aklına getirme öyle şeyler güzel düşün güzel olsun canım ultrasonla falan muayene oldun mu?
Daha doktora gitmedim beta baktırıp emin olmak istedim adete 3 gün kaldı idrarda silik çıkmıştı 5 gün kala muayneye 6 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum beta takibi yapacağım o zamana kadar

Bizde esim ile ani bir karar ile bebek icin calismalara baslayacagiz. Yarin ovülasyon testi alicam. Asiri heycanlandim. Bide burda zor hamile kalanlara diyordum "rahat ol stres yapma" diye. Yahu ben baslamadan bile stres yapiyorum.

Nasil bu sürec gececek, nasil 3 hafta testi bekleyecem hic bilmiyorum

Çok zor canım ya hiç zamn geçmiyor gerçekten bekle bekle gün sayiyoruz ☺

merhaba kızlar bu ay bebek haberi için ben de aranıza katıldım. 6 ocak son regl günüm. 7 şubatta test yaptım negatif çıktı ama regl belirtim yok hiç. ilk gebeliğimde reglden 15 gün sonra pozitif çıkmıştı o yüzden ayın 20 sine kadar beklemem gerek nasıl sabrediceğim bilmiyorum

Çok zor canım ya hiç zamn geçmiyor gerçekten bekle bekle gün sayiyoruz ☺

Bide ya olamazsa korkusu var, burdaki konulari okudukca. Bakalim artik, bu hafta calismalara baslayacagiz. Sirf daha rahat olmak adina ovülasyon testi alacam, hani kesin bilgi olsun diye. Tabi yine olacaginin garantisini vermiyor biliyorum, ama iste napim, stres basladi

Kan testin de cikar cnm kan versene

Canım kendini bebişe odaklama ne kadar rahat olursan o kadar hızlı olur. Ben 2 ay boyunca o kadar taktımki kafama ikisinde de olmadı. Artık takmıyorum ne zaman olursa diye düşünmeyi bırakınca tuttu inanamadım gerçekten çok şükür tabiki. Sizlerden de güzel haberler alırız inşallah

Evet canım kan tahlilinde mutlaka çıkar. İsterden dene onu

Haklısın canım benim bizde denedik geçen ay daha reglime 5 fun var ama gecmiyo o 5 gün bazı belirtiler var ama bilmiyorum reglide olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…