Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

lorkkeee negatif çıkarsa ve şüpheniz varsa 2-3 gün sonra tekrar deneyin diyor üstünde de.. bence hemen ertesi gün denemek çok sağlıklı sonuç vermez...

yaa kızlar belki akşam popom açık kalmıştır :kedi: ama bir rüya gördüm ki hala etkisindeyim. rüyamda bir trende yolculuk ediyorum.eşim var ve eşimin ailesinden birileri var. Her vagonda odacıklar var ve her odada bir aile varmış trende.Sanki şehri terkediyor gibiyiz yada göç ediyor gibi. Trende başbakan Recep Tayyip Erdoğan da varmış (ne alakaysa) En ön vagondaymış o ama arkaya doğru her vagondaki odaları geziyolarmış. ben vagona çıkıyorum odadan yanımda 2 bayan daha var ama tanımıyorum onları. Erdoğan bizim vagona giriyor ve yanımıza geliyor biz üçümüzde ağlıyoruz "niye ağlıyorsunuz hanımlar "diyor bize bizde "bizim çocuğumuz olmuyor" diyoruz.Kadınlardan biri tüp bebek bile denedik olmadı falan diyor ağlıyor.Sonra başbakan bize tedavşi desteği vereceğini söylüyor.tüp bebekse tüp bebek ilaçsa ilaç ne gerekiyorsa yapılacak diyor yanındakiler de not alıyorlar onun söylediklerini.Ben koşup odaya giriyorum kocama sevinçten ağlayarak çocuğumuz olacak sonunda başbakan söz verdi o yardım edecek diyorum

Ne saçma rüya dimi kızlar :)) yorum bile yapamadım.

yok canım ya yapmadım ama yapasım var
fazla gelıo ya bana testler ...alırken boyle olacagını bılıyordum ...
delikafaduldendelikafadulden

Tatlim 50 tane test alan senmiydin?
Eger yanlis hatirlamiyorsam ozaman yap ne olacak ki geriye kalir 49 kaydirigubbakcemile3

Hehe ne güzel canim bende cok sacma rüya gördügüm icin sasirmadim kaydirigubbakcemile3
Ama herseyde vardir bir hayir sengözlerimebaksanab

canım rüyada devlet büyüklerini görmek hayra ve kısmete yorumlanır güzel bir rüya görmüşsün hayır olsun inşallah tatlım yerimseniben

canım rüyada devlet büyüklerini görmek hayra ve kısmete yorumlanır güzel bir rüya görmüşsün hayır olsun inşallah tatlım yerimseniben

bende içimden güzel yorumlayayım güzel olsun diye geçirdim tatlım. inşallah hayra alamettir.

:roflol:
yav gayee.. arkanda koskoca türkiye cumhurşyetinin başbakanı var... arkan sağlam... sen ne dert ediyosun? ne gerekirse yapar başbakaann sırnaşık şey
ne ilginç rüya yaavvvvv.... :roflol:

gayeciğim ;
Rüyada bir trende seyahat etmekte oldugunuzu görmeniz, kisa bir yolculuga çikarak, kazanç elde edeceginize isarettir.

gaye bende rüyayı okur okumaz güzel bir yorumu olduğunu düşündüm inş. güzelliklerle karşılaşırsın

yaa bitte'cim nasılsın? konuşamadık bir türlü seninle? nasıl gidiyor?

evet canım ya konuşamadık bu aralar iyiyim şükürr eşimin ameliyat sonrası herkes bizdeydi onlarla uğraştımm sonuçlar düzelir inşallahh , sen nasılsın yastığımı bitirmişsindir heralde :))))))))))zemuszemus

Yaa kızlar bugün Müge Anlı'da da çıktı ve tüm haber sitelerinde de yayınlardı.Gaziantepte 4 yaşında bir kız çocuğu kayıptı.Bugün dayısı öldürdüğünü itiraf etti ve tutuklandı. Kız ailenin ilk çocuğuymuş ve 12 yıllık bir tedaviden sonra o çocuğa sahip olmuşlar.Çok üzüldüm yaa.. Yazxık günah o kızın ne günahı vardı. 20 yaşındaki dayısı öldürmüş.sebebi de annesi ve ablası (kızın annesi) sevdiği kızla evlenmesini istemeyip aralarını açmış o da intikam almış.
düşünsenize siz 12 yıl bebek hasretiyle tedavi göreceksiniz sonra bir tanecik evladınız olacak onu da dayısı öldürecek. Offf off yaaa.

kız sacma deme ...ben de devlet buyuklerını ruyada gormek ıyıdır dıye bılıyorum hadı hyayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile3

Tatlim 50 tane test alan senmiydin?
Eger yanlis hatirlamiyorsam ozaman yap ne olacak ki geriye kalir 49 kaydirigubbakcemile3

evet o benım sempatiksalakcinni
ama dun yaptım negatıftı ve gayet barız yanı sonucu bıle bıle yapmıs olurum bıde sabah ılk ıdrar degıl ya hıc yapmıyım en ıyısı
leke de geldıydı zaten :bbo:

beni kimse gormedi heralde neyse yeni sayfa herkese ugurlu olur insallah. artik bir hamile haberi almak istiyorum senlenelim biraz

:roflol:
yav gayee.. arkanda koskoca türkiye cumhurşyetinin başbakanı var... arkan sağlam... sen ne dert ediyosun? ne gerekirse yapar başbakaann sırnaşık şey
ne ilginç rüya yaavvvvv.... :roflol:

kız gülme aayyy :) benimde garibime gitti. göre göre böyle rüya gördüm.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…