- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
dr söyledi ama riskli dönem bir geçsin bebek iyice yerleşsin ondna sonra çevrenizle paylaşın dedi... o yüzden söylemedik.. işte ctesi o süre dolacak inş =)
aileler çok şaşıracaklar =)
Cevap: Genç kız, adamın kardeşinin cenazesine geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor.
Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin.
Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş.
Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş.
Seri katillerin çogu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler.
Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi..
gayeee kıssss korktummm vallaalaelaelaelaelae
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza
ben 5. hafta içinde duydum.. ama normalde 6 hatta 7. haftada duyuluyor.. çok zor buldu dr zaten benimkini.. minicik bir kalp olduğundan bulması zor.. o yüzden ileriki haftalarda gel rahatça bulup dinleyelim diyorlar... ben nefes aldığımda yada kımıldadğımda mesela ses kesiliyodu =)) tekrar bulması zor oluyodu falan..
Çok güzelm kar yağıyor kızlar burda.. face'e geçen kar resimlerini koymuştum camdan çektiğim. kıvırcığım kıskanmış bana nispetmi yapıyosun dediydi
Çok güzelm kar yağıyor kızlar burda.. face'e geçen kar resimlerini koymuştum camdan çektiğim. kıvırcığım kıskanmış bana nispetmi yapıyosun dediydi
Sen simdi kacinci haftadasin canim? 6.mi olacak ?
ben halen nasıl şok olduğumu unutmadım
aileleri hiç düşünemiyorum walla :)))
kızlar ben geldim akşam 8 i sabırsızlıkla bekliyorum kan testi belli olacak ama hala sağ kasığımda batmalar var adet sancısı gibi değil batma oluyor ay akşam olsa bari hemen eşim alacak test sonucunu telf.da söylemiyorlarmış saat 8 i bulur yani
Kızlar malesef ben bugün kırmızı kart gördüm. Yeni beklenmeyen adet tarihim 14 Mart.
yarın 6 olucam =)
Kızlar malesef ben bugün kırmızı kart gördüm. Yeni beklenmeyen adet tarihim 14 Mart.
sabırlı ol bahark.. hayırlısı olsun inş..
kızlar ben geldim akşam 8 i sabırsızlıkla bekliyorum kan testi belli olacak ama hala sağ kasığımda batmalar var adet sancısı gibi değil batma oluyor ay akşam olsa bari hemen eşim alacak test sonucunu telf.da söylemiyorlarmış saat 8 i bulur yani