Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hadi hayırlısı senden de güzel haber alacağız gibime geliyor inşallah canım:Saruboceq:

INSALLAH canim yaaa...

şekerim böyle su gibi akıntısı olanlar hep hamiş çıkıyor... herhalde bebişin geldi göbüşüne yerleşiyo

Hayirlisi canim boshayallersmile

kız yap ıste yarın nası sabredecen ...
bız bıle heyecan yapıoz

bitte gelmıs nasılsın ne yaptın senın tarhın falan da gecmıstı galıba son durumun ne

pelinsee hoşgeldin... inşallahhh uğurlu gelir bu topic sana =))) hayırlsıı olsun hakkında...allah gönlüne göre versin...
ne zamandır deniyorsun? hikayeni anlatırmısın kısaca?
hoşbulduk canım ben 16aylık evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım kimyasal gebelikti kendiliginden sonlandı doktora gittim 3ay korumma tetkikler yapıldı herşey normal cıktı ozamandan bu zamana calışmalara devam ocakta tekrar doktora gittim iltihapla karşilaştım fitil ilaç krem kullandım bugün adet günüm bittikten sonra tekrar gidecem bakalım iltihap kurudumu diye inşallah kurumuştur artık hayırlısı kısmet ne zaman allahım burdaki tüm isteyen arkadaşlara en kısa zamanda bebişlerini kucagına almayı nasip eder inşallah tek temennim bu

arkadaşlar sugan kürüne bende başlamak istiyorum bu ay adetten sonramıydı yapan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz yan etkisi olmaz degilmi

inşallah canım yaa dediğin gibi olur ağzın bal yesinn :lepi:

hiiçç belli olmaz şifanın nereden ne zaman geleceği =)
en güzel hikayelerin kahramanı olcaksınız hepiniz inş.... şen hamileler topici kuracağız daha... buradaki güzel ve hoş sohbet hiçbir yerde yok... burdan ayrılmak istemiyorum hiç =))) hadi hepiniz hamiş kalında yeni topic kuralım =)))
şaka bir yana rabbim hepiniz için hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...:Saruboceq:

ne güzel bak kendiliğinden hamile kalabiliyorsun.... rabbim hayırlısını versin... inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsin bize =)
daha yeni evlenmişsin zaten... zamanın çok nasılsa yerimseniben

arkadaşlar sugan kürüne bende başlamak istiyorum bu ay adetten sonramıydı yapan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz yan etkisi olmaz degilmi

ben yapmıstım canım adetının 7.gunu baslıyorsun...
yan etksıı olacagını pek sanmıyorum ama arastır ıstersen baska yerlerden de

amin canım inş:Saruboceq:

işlerimi yapıp gelene kadar baya bi kaynatmışsınız arkadaşlar maşallahzemuszemus

kızlar ya bı gun test negatıf cıktı dıyelım ertesı gun hemen pozıtıf cıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…