- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
hadi hayırlısı senden de güzel haber alacağız gibime geliyor inşallah canım:Saruboceq:
gelmedı ıdrar sonrası akıntı gelır rengı var yok arası
ama sancım var karnımda
Insallah yerlesme kanamasidir canim.
ben ıcmıstım bu ay da ıncır kuru yaptım yıne reglolursam subatta hıcbısey yapmıcam
şekerim böyle su gibi akıntısı olanlar hep hamiş çıkıyor... herhalde bebişin geldi göbüşüne yerleşiyo
ayyy ins. ins. canim. Yok ben hic bir kür uygulamadim eger bu ay tutmassa ozaman bal cörekotu tarcin kürünü deneyecektim. ins. gerek kalmaz.
Sanada sifa olsun tatlim.
Sagol cnm ins. ay hic bilmiyorum test icin cnm yani normalde yarin yapmak istiyorum ama bi yandanda biraz daha bekliyim diyorum. Bakalim duruma göre belki yarin yaparim.
Lorke ins. yerlesme kanamasidir senin ki de tatlim..
şifa olsun bitan... inş işe yarar... misler gibi yumurtaların olur... onlarda bebişe dönüşür inş :Saruboceq:
hoşbulduk canım ben 16aylık evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım kimyasal gebelikti kendiliginden sonlandı doktora gittim 3ay korumma tetkikler yapıldı herşey normal cıktı ozamandan bu zamana calışmalara devam ocakta tekrar doktora gittim iltihapla karşilaştım fitil ilaç krem kullandım bugün adet günüm bittikten sonra tekrar gidecem bakalım iltihap kurudumu diye inşallah kurumuştur artık hayırlısı kısmet ne zaman allahım burdaki tüm isteyen arkadaşlara en kısa zamanda bebişlerini kucagına almayı nasip eder inşallah tek temennim bupelinsee hoşgeldin... inşallahhh uğurlu gelir bu topic sana =))) hayırlsıı olsun hakkında...allah gönlüne göre versin...
ne zamandır deniyorsun? hikayeni anlatırmısın kısaca?
kız yap ıste yarın nası sabredecen ...
bız bıle heyecan yapıoz
inşallah canım yaa dediğin gibi olur ağzın bal yesinn :lepi:
hoşbulduk canım ben 16aylık evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım kimyasal gebelikti kendiliginden sonlandı doktora gittim 3ay korumma tetkikler yapıldı herşey normal cıktı ozamandan bu zamana calışmalara devam ocakta tekrar doktora gittim iltihapla karşilaştım fitil ilaç krem kullandım bugün adet günüm bittikten sonra tekrar gidecem bakalım iltihap kurudumu diye inşallah kurumuştur artık hayırlısı kısmet ne zaman allahım burdaki tüm isteyen arkadaşlara en kısa zamanda bebişlerini kucagına almayı nasip eder inşallah tek temennim bu
arkadaşlar sugan kürüne bende başlamak istiyorum bu ay adetten sonramıydı yapan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz yan etkisi olmaz degilmi
idare ediyorum canım. çok şükür diyorum halime. Sen nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik?
hoşbulduk canım ben 16aylık evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım kimyasal gebelikti kendiliginden sonlandı doktora gittim 3ay korumma tetkikler yapıldı herşey normal cıktı ozamandan bu zamana calışmalara devam ocakta tekrar doktora gittim iltihapla karşilaştım fitil ilaç krem kullandım bugün adet günüm bittikten sonra tekrar gidecem bakalım iltihap kurudumu diye inşallah kurumuştur artık hayırlısı kısmet ne zaman allahım burdaki tüm isteyen arkadaşlara en kısa zamanda bebişlerini kucagına almayı nasip eder inşallah tek temennim bu
slm kızlarrr yeni sayfamızz hepimizee uğur getirsinn
kızlar ya bı gun test negatıf cıktı dıyelım ertesı gun hemen pozıtıf cıkar mı