- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
evet o benım sempatiksalakcinni
ama dun yaptım negatıftı ve gayet barız yanı sonucu bıle bıle yapmıs olurum bıde sabah ılk ıdrar degıl ya hıc yapmıyım en ıyısı
leke de geldıydı zaten :bbo:
ayy sorma şekerim yaa yastık daha duruyo... yastık için başka planlarım da var. şimdilik ufak denemeler yapıyorum elim alışsın neler neler yapcamm. Benimde haftasonu misafirlerim vardı.İzmirdeki görümcem ve kızı geldi sömestr tatili için. Bende eşimin tüm ailesini kahvaltı + akşam yemeğine aldım. 13-14 kişi vardık. Yedik içtik gezdik.bugün bağırsaklarım bozuk ayıptır söylemesi. sanırım üşüttüm yada birşey dokundu. DKH nin bitmesine bugünü saymazsak 10 gün kaldı.sonra adet olmayı bekleyip 4. günü doktora gidicem. İnşallah artık güzel haberler alırım ve inşallah bebeğim beni daha bekletmez.evet canım ya konuşamadık bu aralar iyiyim şükürr eşimin ameliyat sonrası herkes bizdeydi onlarla uğraştımm sonuçlar düzelir inşallahh , sen nasılsın yastığımı bitirmişsindir heralde :))))))))))zemuszemus
Yaa kızlar bugün Müge Anlı'da da çıktı ve tüm haber sitelerinde de yayınlardı.Gaziantepte 4 yaşında bir kız çocuğu kayıptı.Bugün dayısı öldürdüğünü itiraf etti ve tutuklandı. Kız ailenin ilk çocuğuymuş ve 12 yıllık bir tedaviden sonra o çocuğa sahip olmuşlar.Çok üzüldüm yaa.. Yazxık günah o kızın ne günahı vardı. 20 yaşındaki dayısı öldürmüş.sebebi de annesi ve ablası (kızın annesi) sevdiği kızla evlenmesini istemeyip aralarını açmış o da intikam almış.
düşünsenize siz 12 yıl bebek hasretiyle tedavi göreceksiniz sonra bir tanecik evladınız olacak onu da dayısı öldürecek. Offf off yaaa.
lapacıı nasılsınn tatlım herşey yolundadır inşallahlülülülülülü lülülülülülü:içelim:
ayy sorma şekerim yaa yastık daha duruyo... yastık için başka planlarım da var. şimdilik ufak denemeler yapıyorum elim alışsın neler neler yapcamm. Benimde haftasonu misafirlerim vardı.İzmirdeki görümcem ve kızı geldi sömestr tatili için. Bende eşimin tüm ailesini kahvaltı + akşam yemeğine aldım. 13-14 kişi vardık. Yedik içtik gezdik.bugün bağırsaklarım bozuk ayıptır söylemesi. sanırım üşüttüm yada birşey dokundu. DKH nin bitmesine bugünü saymazsak 10 gün kaldı.sonra adet olmayı bekleyip 4. günü doktora gidicem. İnşallah artık güzel haberler alırım ve inşallah bebeğim beni daha bekletmez.
beni kimse gormedi heraldeneyse yeni sayfa herkese ugurlu olur insallah. artik bir hamile haberi almak istiyorum senlenelim biraz
Ozaman bekle canim ins. yarina kadar gelmesse baska kanama ozaman sabah ilk idrarinla yap.
Ha bide buna sempatiksalakcinni cok güldüm ya :roflol:
Bu bir psikolojik test.
Öykünün kahramanı bir genç kız.
Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor.
Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor.
Aradanbir kaç gün geçiyor. Bu genç adama birdaha rastlayamıyor.
Genç kız, kız kardeşini öldürüyor.Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor?
Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?
kızlarr bu bir psikolojik testmiş sizce cevabı nedirr
Bu bir psikolojik test.
Öykünün kahramanı bir genç kız.
Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor.
Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor.
Aradanbir kaç gün geçiyor. Bu genç adama birdaha rastlayamıyor.
Genç kız, kız kardeşini öldürüyor.Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor?
Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?
kızlarr bu bir psikolojik testmiş sizce cevabı nedirr
yolunda bittecim.. çok şükür... ctesi kontrolüm var... ordada bir sorun çıkmazsa herkese söölicez bebek beklediğimizi..çünkü artık sağlıklı bir şekilde gelişme dönemine girmiş olacağız.. öyle dedi dr... inş bi aksilik çıkmaz... :Saruboceq:
sen nasılsın? inş herşey yolundadır
Lapacim
Kacinci haftadan sonra kalp atislari duyuluyo?
Cenaze törenine o adam gelir ve yine görür diye herhalde.
Bencede cenaze töreninde adami tekrar görmek icindir sanirim...
aaa ne güzel paylaşın tabi sevincinizi şimdiye kadar iyi dayanmışsınız bebiş iyidir annesi maşallah bende iyiyim canım sürünüp gidiyoss-tatlicadiarzu-
dr söyledi ama riskli dönem bir geçsin bebek iyice yerleşsin ondna sonra çevrenizle paylaşın dedi... o yüzden söylemedik.. işte ctesi o süre dolacak inş =)
aileler çok şaşıracaklar =)