gaye nasılsın canım.. nasıl gidiyor kurs falan?
misafirlerim vardı canım haftasonu o yüzden evde çalışma yapamadım dolayısıyla elimde bişey olmadığı için dün gitmedim...
Akşam üşütmüşüm sanırım bağırsaklarım bozulmuş.Sabah yumurtalıklarım da ağrıdı.
slm kizlar yeni topiginiz hayirli olsun
Yaa kızlar facebook'a kayıtlı değil çoğumuz... hadi kayıt yapın da ekleyelim birbirimizi
Ben geldim tekrar kizlar ....
hosgeldın yok dımı gelen gıden hala
Yok cnm . Arada geldi saniyorum ama gidip bakiyorum gelmedi. Bukezde su gibi akinti basladi :bbo:
ayse de boyle demıstı ıkı gun sonra guzel haber gelmıstı ...
hadı hayırlısı bakalım zemuszemus
Yok cnm . Arada geldi saniyorum ama gidip bakiyorum gelmedi. Bukezde su gibi akinti basladi :bbo:
sen hamilesin bak demedi deme zemuszemus inşallah içimden geçen tutar bende soğan kürüne başlıyorum sen hiç yaptın mı 5 dk kaynattım şimdi ılınsın içicem eyvahedigeldismile
Bakalim hayirlisi tatlim..Sen ne oldu geliyor mu hala lekeler ?
sen hamilesin bak demedi deme zemuszemus inşallah içimden geçen tutar bende soğan kürüne başlıyorum sen hiç yaptın mı 5 dk kaynattım şimdi ılınsın içicem eyvahedigeldismile
gayecim hoşgeldin nasılsın =)
ayy canım yyaaaaa... inşşaallaahhhh bu ay olmuşturr... benimde her an adet oldum sanıyordum bakıyordum birşey yok =) sennide inş öyledir tatlım yaaaaaa..... hayırlısı olsun.....
ne zaman test yapıcaksın? uğurlu perşembedemi?