Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gaye nasılsın canım.. nasıl gidiyor kurs falan?

misafirlerim vardı canım haftasonu o yüzden evde çalışma yapamadım dolayısıyla elimde bişey olmadığı için dün gitmedim...
Akşam üşütmüşüm sanırım bağırsaklarım bozulmuş.Sabah yumurtalıklarım da ağrıdı.

slm kizlar yeni topiginiz hayirli olsun

Yaa kızlar facebook'a kayıtlı değil çoğumuz... hadi kayıt yapın da ekleyelim birbirimizi

ne güzel ya... el becerileriyle ilgili bir kursa gitmeyi çok isterdm... hiç yeteneğim yok benim =((
geçmiş olsun.... dikkat et kendine..sıcak su torbası falan koy

Yok cnm . Arada geldi saniyorum ama gidip bakiyorum gelmedi. Bukezde su gibi akinti basladi :bbo:

sen hamilesin bak demedi deme zemuszemus inşallah içimden geçen tutar bende soğan kürüne başlıyorum sen hiç yaptın mı 5 dk kaynattım şimdi ılınsın içicem eyvahedigeldismile

Yok cnm . Arada geldi saniyorum ama gidip bakiyorum gelmedi. Bukezde su gibi akinti basladi :bbo:

ayy canım yyaaaaa... inşşaallaahhhh bu ay olmuşturr... benimde her an adet oldum sanıyordum bakıyordum birşey yok =) sennide inş öyledir tatlım yaaaaaa..... hayırlısı olsun.....
ne zaman test yapıcaksın? uğurlu perşembedemi?

sen hamilesin bak demedi deme zemuszemus inşallah içimden geçen tutar bende soğan kürüne başlıyorum sen hiç yaptın mı 5 dk kaynattım şimdi ılınsın içicem eyvahedigeldismile

şifa olsun bitan... inş işe yarar... misler gibi yumurtaların olur... onlarda bebişe dönüşür inş :Saruboceq:

Bakalim hayirlisi tatlim..Sen ne oldu geliyor mu hala lekeler ?

gelmedı ıdrar sonrası akıntı gelır rengı var yok arası
ama sancım var karnımda

ben ıcmıstım bu ay da ıncır kuru yaptım yıne reglolursam subatta hıcbısey yapmıcam

bende başladım soğan kürüne inşallah yararını görürüz canım:Saruboceq:

ayyy ins. ins. canim. Yok ben hic bir kür uygulamadim eger bu ay tutmassa ozaman bal cörekotu tarcin kürünü deneyecektim. ins. gerek kalmaz.
Sanada sifa olsun tatlim.

Sagol cnm ins. ay hic bilmiyorum test icin cnm yani normalde yarin yapmak istiyorum ama bi yandanda biraz daha bekliyim diyorum. Bakalim duruma göre belki yarin yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…