Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Bana baya kalabalık geliyooooo
Eskiden dahada kalabalık tı galiba olumunekankayizsmile

oooo hem de nasıl kalabalıktı.12 kişinin aynı anda sohbet ettiği günleri bilirim

oooooo baya baya çokmuşşşş. Bana bu hali bile kalabalık geldi yeniyim ya ondan heralde kaydirigubbakcemile3

idare eder işte.işler yoğun (( senden nbr?

yetişebiliyormusun yogunluga eee tabi bebişte var nasıl gidiyo hamişlik?
iyiyim bende =) benim cok bulantım oluyo, tansiyonum düşüyo ve kanım cok düştü kan ilacı içtigim halde kafamçokkarıştı onun dışında iyiyim hihoyyyt

benim midem yeni yen bulanmaya başladı.benimki bir garip anlamadım.10. haftadan sonra mide bulantııs azalırmış benim yeni başladı.bir de şekerim çok düşük.normal bir insanın bile 70-80 iken benim 60larda.o da halsizlik yaıyor tabi.diyetimi artırmıştı doktorum tekrar artırdı.normalde hamilelikte yükselirmiş.:uhm: benim hep tersi.

Merakla bafonun sonucunu bekliyorum.hiç karşılaştın mı nasılmış?

Merakla bafonun sonucunu bekliyorum.hiç karşılaştın mı nasılmış?

şekerin neden düşmüş yani? sen dikkatli ol sürekli şekerini doktor kontrolunda tut emi.
bulantıların normal kuşum ya benimde 7haftada başladı herkes geçer diyo aksine daha da
artıyo anlamadım gitti CADIARZU aç kalınca dahada bulanıyo aç kalmamaya çalış.
bafoyla karşılaşmadımki topic boş bugün pek kimseyle konusamadım =((

mervam------------------- 16 şubat
mugmug1---------------- 17 şubat
ravzanur------------------- 18 şubat
nilde------------------------ 20 şubat
kvrck---------------------- 21 şubat
Kızlar bu hafta sizin uğurlu haftanız olur inş.Sizlerden müjdeli haberler almayı bekliyorum.Rabbim hayırlı ise hepinizin güzel haberlerini almayı nasip etsin inş.

walla ben de anlamadım neden düşüyor.güzel de yiyorum.yediklerimi de artırdım.insülin fazla geliyor.dozunu azalttık.aslında bırakalım derdim ama yükselirse diye riske giremiyorum sonra dengelememiz zor olur dedi doktor.beki doğumdan sonra insülini bırakabiliriz dedi.bakalımm.hayırlısı.sürekli ölçüyorum zaten

canlarım size iyi akşamlar benim işler yoğun kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ınsallah canım yaaa ugurlu olur bu haftaaa

merhaba kızlar nasılsızın bafocum nasılsın sende belirtiler varmı bende kasığım pıt pıt atıyor bide çok tuvaletim geliyor sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…