HOŞGELDİN CANIMMM
bakalım bu sefer kazen kimlere uğurlu gelecek :roflol:
slm kızlarrr yeni sayfanız hayırlı uğurlu bol bebişli olsun..Umarım bu ay herkese uğurlu gelir herkes hamiş olur başka sayfaya geçerken ekim kasım anneleri diye geçeriz ayselcim benim de günüm 23 şubat ama pkolu olduğum için mart a da kayabilir(
slm kızlar nasılsınız ? ben yarın giriom aşılamaya yumoşlar 21*24 ve 19.5*22 oldular bana dua edin lüfennnn 15 şubattada sonucum cıkar bakalım hayırlısı allahtan
slm kızlarrr yeni sayfanız hayırlı uğurlu bol bebişli olsun..Umarım bu ay herkese uğurlu gelir herkes hamiş olur başka sayfaya geçerken ekim kasım anneleri diye geçeriz ayselcim benim de günüm 23 şubat ama pkolu olduğum için mart a da kayabilir(
canım hayırlısı ile hamiş haberini alırız inş bitanemm
slm kızlar nasılsınız ? ben yarın giriom aşılamaya yumoşlar 21*24 ve 19.5*22 oldular bana dua edin lüfennnn 15 şubattada sonucum cıkar bakalım hayırlısı allahtan
insallah topicteki tim arkadaşlarımıza ugur getirir :Saruboceq:
selam kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun =)
HOŞGELDİN CANIMMM
bakalım bu sefer kazen kimlere uğurlu gelecek :roflol:
hayırlısı olsun canım ...slm kızlar nasılsınız ? ben yarın giriom aşılamaya yumoşlar 21*24 ve 19.5*22 oldular bana dua edin lüfennnn 15 şubattada sonucum cıkar bakalım hayırlısı allahtan
selamlar,hadı hayırlı olur ınsallah
inşallah ayselim bu ay çok zorlu geçti benm için allah herkeze yardım etsin ve herkezin gönlüne göre sağlıklı sıhatlı bebiş olmayı nasıp etsin inş
selamlar,hadı hayırlı olur ınsallah