- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 42
barays, edut, halev günaydın kızlarr nasılsınız
dr.lar bizleri para kasası olarak görüyolar sanki git gel ver paranı senin psikolojini düşünen yok
günaydın canım, evet %70 iyi değil bence drların:dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
barays, edut, halev günaydın kızlarr nasılsınız
dr.lar bizleri para kasası olarak görüyolar sanki git gel ver paranı senin psikolojini düşünen yok
zaten olması gereken de o canım herşeyine bakacaklar ki sorun yoksa 8 ay sonra gel diyecekler. bakmadan yollamalarına bende sinir oluyorum.klava:
çocuk düşündüğüm zaman bende gitmiştim kanıma baktırmak için dr kontrol etti falan sonra bildiğin bir rahatsızlığın veya hastalığın varmı dedi. bende yok deyince dr o zaman çocuk sahibi olabilirsin bir sorunun yok bence dedi, peki kanıma bakmayacakmısınız dedim gerek yok bana göre sağlıklısın dedi. gıcık oldum zaten dr değil asistandı üniversite de asistanlar bakıyor drlar değil. bende geldim çalıştığım yerin sağlık ocağında baktırdımohaoldumsmile
hoşgeldin canımmm
yazını okudum gerçektende dr çok önemli canım. birçok dr ticari kazanç derdinde bizlerse büyük umutlarla gidiyoruz karşımızdaki umursamaz bir insan olunca tüm hayallerimiz yıkılıyor. Onun için her zaman araştırıp başka bir dr a gitmek gerekir diye düşünüyorum.
ahhh evet kızımın zamanında yaşım ufaktı mahvolmuşum doktorların elinde
ne de cahilmişim. Şimdi yapsalar aynı hareketleri valla pişman ederim opuyorumnanaktan
Hu huuu nerde bu kızlar
cuma saati allah hepimize huzur mutluluk ve hayırlısı ise bir evlat nasip etsin...amin
cuma saati allah hepimize huzur mutluluk ve hayırlısı ise bir evlat nasip etsin...amin
amin bnmde 14 subat adet tarhim adet gelmesinde bebiş gelsin esime en güzel sevgililer günü hediyem olsun
selam kızlar clarita hamileymiş sevindim valla :teytey: :teytey: :teytey: ben bugün kontrole gittim büyümemişler daha iğnelere devam p.tesi kontrol h.içide aşılama yapılır sanırım siz naptınız ...............