- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
yok cnm illada 8 olacak die biş iyok :)
valla umarım öledir malum benim 1 ayımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm illada 8 olacak die biş iyok :)
valla umarım öledir malum benim 1 ayımda
bitte yanlızız kuzum
ya sen bi sakin ol şekerim sende ve eşinde bi sorun yoktu dimiolumunekankayizsmile
aysima bana doktor adını versene kuzum tabi memnunsannn
cnm ben cankata funda doğana gidiyorum msj attım sana görmedin sanırım valla çok sevimli kadın hiç çekinmeden herşeyi sorabileceğin biri ben 1-2 kerede telle soru sormuştum cevapladı yani suratsız biri değil birde baya yaşlı tecrübeli diye düşünüyorum gereksiz ilaç vermiyo bugün onuda anladım bi git tanış derim
canım ben pko hastasıyım...ve bana açıklayacak beni motive edecek bir doktor arıyorum
funda hanım motive eder etmesinede derdine çare bulabilirmi bilemem ilk muayne olduumda beni öyle motive ettiki adet 1 hafta geçince gel bebeğe bakalım dedi ben çatlatma iğnesinden sonra kendimi hamile zannetmiştimama olmadı genede bi tanış derim kaydirigubbakcemile3
sen pko muydun,? birde ben gökhan beye gidecektim akademiden aman kuzum 5-6 doktor gezdim ...sıkıldım valla
yok cnm ben pko değilim ama gökhan beyide çok methediyolar bende ona gitmek isterdim ama ben sürekli yumurta takibine gittiğim için eşim istemedi benim herhangi bi sorunum yok doktorun dediğine göre herşey normal ama hamile kalamıyorum bir kızım var 6 yaşında geçen senede düşük nedeniyle kürtaj oldum ama 8 aydır hamile kalamıyorum:çok üzgünüm:[/QUOTE
üzülme kuzum ne güzel bebişin varmış...ben yine gökhana gidip bir deneyeyim nuride iyi diyorlar...zaten bir ikisi kaldı galiba kocaelinde:)))
yok cnm ben pko değilim ama gökhan beyide çok methediyolar bende ona gitmek isterdim ama ben sürekli yumurta takibine gittiğim için eşim istemedi benim herhangi bi sorunum yok doktorun dediğine göre herşey normal ama hamile kalamıyorum bir kızım var 6 yaşında geçen senede düşük nedeniyle kürtaj oldum ama 8 aydır hamile kalamıyorum:çok üzgünüm:[/QUOTE
üzülme kuzum ne güzel bebişin varmış...ben yine gökhana gidip bir deneyeyim nuride iyi diyorlar...zaten bir ikisi kaldı galiba kocaelinde:)))
nuriyi duymadım ben cnm ama gökhan bey ii diyolar ilaç kullanıyomusun şimdi