Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Herkese bol aydınlıklı günler olsun!!Ben de bu ay çift çizgi görmek istiyorum ama adetimde sorun var yaklaşık 20 gündür adet olamıyorum,ilaç kullanıyorum.Hamile olduğumu zannedip dr.a gittim ama değilmişim.Neyse bazı can sıkıcı sağlık sorunları yaşadım bu anlamda.Myomum çıktı 4 e 5 cm büyüklüğünde.Dr hemen bebek olayını düşünmem gerektiğini söyledi.Ondan önce başka bir özel hastanede dr.a gittiğimde beni apar topar ameliyata alacaktı.Tamamen ticari kaygıyla.Üstelik daha önce hiç bebek sahibi olmamış bir byn.ın bu ameliyata alınması çok riskliymiş.Psikolojim alt üst oldu 1 haftadır.Ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı.Arkadaşlar hekiminizi seçerken çook dikkat edin.Yani önce size güven vermesi önemli.Bazı konularda da tek hekimin verdiği kararla hareket etmeyin.ınşallah hepimizin,isteyen herkesin bebişi olur!

Herkese bol aydınlıklı günler olsun!!Ben de bu ay çift çizgi görmek istiyorum ama adetimde sorun var yaklaşık 20 gündür adet olamıyorum,ilaç kullanıyorum.Hamile olduğumu zannedip dr.a gittim ama değilmişim.Neyse bazı can sıkıcı sağlık sorunları yaşadım bu anlamda.Myomum çıktı 4 e 5 cm büyüklüğünde.Dr hemen bebek olayını düşünmem gerektiğini söyledi.Ondan önce başka bir özel hastanede dr.a gittiğimde beni apar topar ameliyata alacaktı.Tamamen ticari kaygıyla.Üstelik daha önce hiç bebek sahibi olmamış bir byn.ın bu ameliyata alınması çok riskliymiş.Psikolojim alt üst oldu 1 haftadır.Ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı.Arkadaşlar hekiminizi seçerken çook dikkat edin.Yani önce size güven vermesi önemli.Bazı konularda da tek hekimin verdiği kararla hareket etmeyin.İnşallah hepimizin,isteyen herkesin bebişi olur!

hoşgeldin günaydın üzme tatlı canını zaten dra gittiğinde birine değil başka dr da görünmen lazım. inşallah çift çizgiyi görürsün Allah yazdımcımız olsun hepimizin

Halev merhaba,teşekkür ederim canım.Bu arada bende Ankaralıyım ama yaklaşık 4 yıldır Adanada yaşıyorum.Özellikle böyle durumlarda bayanın annesine ihtiyacı daha da artıyor.

Halev merhaba,teşekkür ederim canım.Bu arada bende Ankaralıyım ama yaklaşık 4 yıldır Adanada yaşıyorum.Özellikle böyle durumlarda bayanın annesine ihtiyacı daha da artıyor.

bende ankaralıyım ve 4 senedir izmitte yaşıyorum ve ankara burumda tütüyor...bebiş yapınca annem gelir ama yanıma inşallah tabi

Allahım hepimize hayırlı haberler nasip etsinn opuyorumnanaktan

Herkese bol aydınlıklı günler olsun!!Ben de bu ay çift çizgi görmek istiyorum ama adetimde sorun var yaklaşık 20 gündür adet olamıyorum,ilaç kullanıyorum.Hamile olduğumu zannedip dr.a gittim ama değilmişim.Neyse bazı can sıkıcı sağlık sorunları yaşadım bu anlamda.Myomum çıktı 4 e 5 cm büyüklüğünde.Dr hemen bebek olayını düşünmem gerektiğini söyledi.Ondan önce başka bir özel hastanede dr.a gittiğimde beni apar topar ameliyata alacaktı.Tamamen ticari kaygıyla.Üstelik daha önce hiç bebek sahibi olmamış bir byn.ın bu ameliyata alınması çok riskliymiş.Psikolojim alt üst oldu 1 haftadır.Ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı.Arkadaşlar hekiminizi seçerken çook dikkat edin.Yani önce size güven vermesi önemli.Bazı konularda da tek hekimin verdiği kararla hareket etmeyin.İnşallah hepimizin,isteyen herkesin bebişi olur!

hoşgeldin canımmm
yazını okudum gerçektende dr çok önemli canım. birçok dr ticari kazanç derdinde bizlerse büyük umutlarla gidiyoruz karşımızdaki umursamaz bir insan olunca tüm hayallerimiz yıkılıyor. Onun için her zaman araştırıp başka bir dr a gitmek gerekir diye düşünüyorum.

benim en büyük derdim doktorum..burda hem saati hem kafası bana uyan doktor bulamdım...kocam sorun sende herhalde dedi...5 tane doktora gittim hiççç bana güven veren beni anlayan birini bulamadım..oysa sitediğim bana hastalığımı anlatan kafamda sorusuz çıktığım biri...mesela bana semptomları göstermediğim için şaşıran dokro vardı:))) e bana senin adet düzensizliğin yok bebek problemin büyük ihtimalle olmaz diyen var ee diyprum benim yumurtalarım büyüyüp çatlıyormu ee o belli olmaz.... anlamayamıyorum cidden ve canımı çokkk sıkıyor bu

ben ankaralı değilim canım sadece iş için burdayım aslen samsunluyum:1rolleyes:

benim en büyük derdim doktorum..burda hem saati hem kafası bana uyan doktor bulamdım...kocam sorun sende herhalde dedi...5 tane doktora gittim hiççç bana güven veren beni anlayan birini bulamadım..oysa sitediğim bana hastalığımı anlatan kafamda sorusuz çıktığım biri...mesela bana semptomları göstermediğim için şaşıran dokro vardı:))) e bana senin adet düzensizliğin yok bebek problemin büyük ihtimalle olmaz diyen var ee diyprum benim yumurtalarım büyüyüp çatlıyormu ee o belli olmaz.... anlamayamıyorum cidden ve canımı çokkk sıkıyor bu

bende bir kere dr a gittim bir daha gitmedim. İlk gidişimizde bi 8 ay deneyip gelin dedi bize.
Bu ay 8.ay olmazsa yine gidecez bakalım. Beklemek sorun değilde pek kontrolden geçnmeden bekletiyorlar. Hayır bir sorunun varsa beklemenin de bi anlamı yok. Yapsınlar testleri herşey yolundaysa bekletsinler. Yani ben böyle olmalı diye düşünüyorum

haklısın dr dediğin kafanda soru işareti bırakmamalı bence de.

barays, edut, halev günaydın kızlarr nasılsınız
dr.lar bizleri para kasası olarak görüyolar sanki git gel ver paranı senin psikolojini düşünen yok

bende bir kere dr a gittim bir daha gitmedim. İlk gidişimizde bi 8 ay deneyip gelin dedi bize.
Bu ay 8.ay olmazsa yine gidecez bakalım. Beklemek sorun değilde pek kontrolden geçnmeden bekletiyorlar. Hayır bir sorunun varsa beklemenin de bi anlamı yok. Yapsınlar testleri herşey yolundaysa bekletsinler. Yani ben böyle olmalı diye düşünüyorum

zaten olması gereken de o canım herşeyine bakacaklar ki sorun yoksa 8 ay sonra gel diyecekler. bakmadan yollamalarına bende sinir oluyorum.:eek:klava:
çocuk düşündüğüm zaman bende gitmiştim kanıma baktırmak için dr kontrol etti falan sonra bildiğin bir rahatsızlığın veya hastalığın varmı dedi. bende yok deyince dr o zaman çocuk sahibi olabilirsin bir sorunun yok bence dedi, peki kanıma bakmayacakmısınız dedim gerek yok bana göre sağlıklısın dedi. gıcık oldum zaten dr değil asistandı üniversite de asistanlar bakıyor drlar değil. bende geldim çalıştığım yerin sağlık ocağında baktırdımohaoldumsmile

X