Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlarrr yeni sayfanız hayırlı uğurlu bol bebişli olsun..Umarım bu ay herkese uğurlu gelir herkes hamiş olur başka sayfaya geçerken ekim kasım anneleri diye geçeriz ayselcim benim de günüm 23 şubat ama pkolu olduğum için mart a da kayabilir :KK43:(

slm kızlar nasılsınız ? ben yarın giriom aşılamaya yumoşlar 21*24 ve 19.5*22 oldular bana dua edin lüfennnn 15 şubattada sonucum cıkar bakalım hayırlısı allahtan

slm kızlarrr yeni sayfanız hayırlı uğurlu bol bebişli olsun..Umarım bu ay herkese uğurlu gelir herkes hamiş olur başka sayfaya geçerken ekim kasım anneleri diye geçeriz ayselcim benim de günüm 23 şubat ama pkolu olduğum için mart a da kayabilir :KK43:(

inşallah canım benim yaaaa

hoşgeldin =) insallah canım topic hamiş dolar da taşarkaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız ? ben yarın giriom aşılamaya yumoşlar 21*24 ve 19.5*22 oldular bana dua edin lüfennnn 15 şubattada sonucum cıkar bakalım hayırlısı allahtan

slm hoşgeldin hadi bakalım insallah güzel sonuclar gelir 15 subata

inşallah arkadaşlar herkez için öle kaç aydır beraberiz ne güzel haberler aldık arkadaşlarımızdan sabredenderviş muradına ermiş diyeceğiz artık :KK70: ama çok fazla kafam takmıcam bu ay düşünmücem bile bekleyiş çok sıkıntılı çünki

selam kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun =)

selam supreme ...

HOŞGELDİN CANIMMM
bakalım bu sefer kazen kimlere uğurlu gelecek :roflol:

hepımıze ugurlu gelse keske ...

hayırlısı olsun canım ...
ınsallah tutar ve mutlu sona ulasırsın
selamlar,hadı hayırlı olur ınsallah

selam bafom nasılsın bellı oldumu transfer gunu

inşallah ayselim bu ay çok zorlu geçti benm için allah herkeze yardım etsin ve herkezin gönlüne göre sağlıklı sıhatlı bebiş olmayı nasıp etsin inş

amin canım
her zorluğun sonunda güzellikler sana gelir diye düşünüyorum
senin güzelliğinde bebişin olur inş.

bafom senın blog adresı neydı ...burdan yazamıyorsan ozelden yazarmısın

selam kızlar.topic değişmiş... hayırlısı olsun... Bakalım burası kimlere uğur getirecek.

slm arkadaşlar nasılsınız benide eklermisinizz 3şubat bugün adet oldum 3mart olarak ekleyebilirsiniz teşekkür ugurlu gelir inşallah

slm arkadaşlar yemeğimi yedim geldim gelene kadar 2-3 sayfa yazılmış maşallah

pelinsee hoşgeldin... inşallahhh uğurlu gelir bu topic sana =))) hayırlsıı olsun hakkında...allah gönlüne göre versin...
ne zamandır deniyorsun? hikayeni anlatırmısın kısaca?

X