hoşgeldin canım
sen nasılsın?
HamİŞ lİstemİzdekİ ceydan bebeĞİnİ dÜŞÜrmÜŞ((
slm arkadaşlar ben geldim acayip rüzgar var dışarıda bi ileri iki geri gidiyorsun adımlarda yağmur yağsada rahatlasa hava
HamİŞ lİstemİzdekİ ceydan bebeĞİnİ dÜŞÜrmÜŞ((
üzüldüm rabbim sabır versin ceydan aAaaa görmedim canım nerede yazmış... :çok üzgünüm: bebişlere kavuşmak için bu kadar üzülüyoruz ama kavuşmakla da bitmiyor ki sonrasında da birsürü sıkıntı bir sürü endişe.
Allah sabır versin ceydan'a.İnşallah en kısa zamanda çifter çifter gelir bebişleri.Rabbim hem ona hem eşine kuvvet ve sabır versin.
slm arkadaşlar ben geldim acayip rüzgar var dışarıda bi ileri iki geri gidiyorsun adımlarda yağmur yağsada rahatlasa hava
üzüldüm rabbim sabır versin ceydan a
ya hayırrrr yagmur kar sis bilimum şeyler yarın akşama kadar yok olsun lütfen
uçaklamı gideceksin?
evet evet ewettttttttttttttttt yarın 12 de uçagım inşallah 1 gibi ankara nın havasını içime çekiyo olucagımmmmm zemuszemus
ayy bu bana özel çok şeker oldu kıs hamiş kalırsam da aynısını istiyorum bak ona göre:teytey:
:teytey:
ayy bu bana özel çok şeker oldu kıs hamiş kalırsam da aynısını istiyorum bak ona göre
opuyorumnanaktan
ınsallah hayırlı zaman ne zaman sa
dun arkadaslarla toplandık 5 tanesının cocugu var dıer 2 sı hamıle bı ben vardırm aralarında ...
Arada sırada cocuklarını suzerken gozgoze geldıgımız oldu hemen cevırdım kafamı sankı boyle ımrenıyomusum gıbı bakıyom gıbı olmasın dıye ...
Ama gercekten en cok ılk defa dun ozendım yanı hamıle olsaydım keske dedım
:çok üzgünüm: