Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ohoo o zaman bir koca sayfa kadar çekerim halayı
canım benimmmm opuyorumnanaktan
kısımmmmm sen hamiş kal dogur ben hastaneye gelip olmazsa evine gelip bebekle senin karşında çekicem halayı mı aha da buraya yazıyorum şahitsiniz
zemuszemus

bu kadarcık mı ib tek gaye mi halay çekiyo aşkolsun ya :umursamaz:

kvrck ım... sana iyi yolculuklar diliyorum... Anneciğinle güzel zamanlar geçirmeni, sıfırlanmış, pozitif enerjiyle dolmuş olarak dönmeni istiyorum =))))
güle güle git güle güle gel inş.. güzel haberlerle gel yerimseniben
al bakalım bu da halayın canım benimmm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım benimmmm opuyorumnanaktan
kısımmmmm sen hamiş kal dogur ben hastaneye gelip olmazsa evine gelip bebekle senin karşında çekicem halayı mı aha da buraya yazıyorum şahitsiniz
zemuszemus

yuppiiiiii :sm_cool: tamam belki bu sözü duyunca bebişim hemencik gelir :)

teşekkürler ederimmmmmmmmm opuyorumnanaktan

yuppiiiiii :sm_cool: tamam belki bu sözü duyunca bebişim hemencik gelir :)

40 kere deyince olurmuş ya 40 kere kopyala yapıştır yapiim mi aklinialirimsmile

Lorkee'cim aynı duyguları bende paylaşıyorum seninle.Dün değil evvelsi gün arkadaşımla alışverişe gittik 15 ay aralı 2 oğlu var.birini ben tuttum diğerini kendisi.Küçük 3,5 aylık olan bendeydi. Kendimi çok garip hissettim.İnsanların bakışları,o bebeğin kokusu falan... offff mükemmeldi.
Kızlar bu arada ben diyete başladım... Madem bebek yok bebek gelene kadar biraz kilo vereyim bari dedim.

Amin. Allah bekleyen arkadaşlarmı da çok bekletmeden bebeklerine kavuşturur inş.:Saruboceq:

dogru bi karar destekliyorum

Amin. Allah bekleyen arkadaşlarmı da çok bekletmeden bebeklerine kavuşturur inş.:Saruboceq:
naber sebin slmolumunekankayizsmile

Kıvırcığım bak Ankarada müsait olunca beni aramayı unutma sakın.Valla burdan başının etini yerim :))

haklısın tarçınım.doğum izni bitmeden işten çıkartamıyorlar çünkü hamileleik nedeniyle işten çıkarmak yasak.walla o konuda biraz rahatım.patronum yeni eleman alırız sen izne gidene kadar yetişir.sen yokken idare eder dönünce de sana yardımcı olur dedi.ve erkek eleman aldık.ama hiiiç bir şey bilmiyor.yoldan geçen birini almışız gibi.nasıl mezun olmuş ben anlamadım.patron bugün sabah bir yere toplantıya gidiyordu nasıl yeni gelen çalışıyor mu dedi.gelince konuşuruz dedim hadi yaa dedi.anladı bir şeyler olduğunu.çalışamaz ki çünkü ne meslek bilgisi var ne bilgisayar biliyor.

evet sorma.oldu mu olacak mı hadi oldu düştü mü ttunacak mı.hep diken üstünde insan.Allah hayırlısını versin

Kıvırcığım bak Ankarada müsait olunca beni aramayı unutma sakın.Valla burdan başının etini yerim :))
canım bahsetmiştim ya 1 hafta annemlerin yanında cumaya kadar cuma eşim gelicek
eşim pek babasına gidip orda kalmak istemiyor yani batıkent te babası evlendide o yüzden
eger gidersek ordan sana ugramaya çalışıcam ama inan bilmiyorum neler olur

CANIM BENİM RABBİM VERİNCE OLUYO. BENİM EŞİM 2 AYDIR KEÇİBOYNUZU İÇTİ. 1 AYDA HAVUÇ SUYU İÇTİ. HALEN TIK YOK. KAFAYİCEM ARTIK DÜŞÜNMEKTEN.
DOKTORA GİTTİK OLUR DİYE GÖNDERİYO. 3 YILDIR EVLİYİZ. 1,5 YILDIR KORUNMUYORUZ. İMDATTTT DİYE BAĞIRASIM VARR...
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım sabır sabır sabır

canım kendini bu kadar stres altına sokma biraz rahat ol canımm
en büyük etken stres oluruna bırak biraz

dogru bi karar destekliyorum

naber sebin slmolumunekankayizsmile

iyiyim canım bir taraftan çalışıyorum cevaplarımı geç yazıyorum o yüzden kusura bakmayın.ankaraya gelecekmişsin.iyi yolculuklar.değişiklik olur işte çok sıkılmıştın.Ankarada geçireceğin günlerin tadını çıkar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…