canım benimmmm opuyorumnanaktanohoo o zaman bir koca sayfa kadar çekerim halayı
bu kadarcık mı ib tek gaye mi halay çekiyo aşkolsun ya :umursamaz:
canım benimmmm opuyorumnanaktan
kısımmmmm sen hamiş kal dogur ben hastaneye gelip olmazsa evine gelip bebekle senin karşında çekicem halayı mı aha da buraya yazıyorum şahitsiniz
zemuszemus
teşekkürler ederimmmmmmmmm opuyorumnanaktankvrck ım... sana iyi yolculuklar diliyorum... Anneciğinle güzel zamanlar geçirmeni, sıfırlanmış, pozitif enerjiyle dolmuş olarak dönmeni istiyorum =))))
güle güle git güle güle gel inş.. güzel haberlerle gel yerimseniben
al bakalım bu da halayın canım benimmm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yuppiiiiii :sm_cool: tamam belki bu sözü duyunca bebişim hemencik gelir :)
kızlar bizdede aynı durum zamsız aldık maaşlarııı
ne olacak böyle halimiz yaaa
günaydın dedim maşallah sayfalar ilelemiş ancak okuyup geldim nasılsınız
barays, edut, hilal000, lorkee, sebin
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla tüm hamişlerin
oohh masallah sana da gunaydın opuyorumnanaktan
hosgeldın sebın nasılsın
dogru bi karar destekliyorumLorkee'cim aynı duyguları bende paylaşıyorum seninle.Dün değil evvelsi gün arkadaşımla alışverişe gittik 15 ay aralı 2 oğlu var.birini ben tuttum diğerini kendisi.Küçük 3,5 aylık olan bendeydi. Kendimi çok garip hissettim.İnsanların bakışları,o bebeğin kokusu falan... offff mükemmeldi.
Kızlar bu arada ben diyete başladım... Madem bebek yok bebek gelene kadar biraz kilo vereyim bari dedim.
naber sebin slmolumunekankayizsmileAmin. Allah bekleyen arkadaşlarmı da çok bekletmeden bebeklerine kavuşturur inş.:Saruboceq:
Ahh kuzucum bu işler neyazıkki özel sektörde hep böyle. Arkadaşım ekim ayında 2. bebeğini doğurdu 1 yıl önce 1.sini doğurmuştu doğum izninden döner dönmez işine son vermişler.Eşi de iyi bir yazılım firmasındaydı ama ağustostan beri maaşlarını zamanında alamamışlar o da iş değiştirmiş. Piyasa çok kötü. Artık bayan çalışan almak istemiyorlar. Etrafımdan çok duydum doğum izni sonrası kovuyorlar yada evlenir evlenmez işten çıkarıyorlar.Hamile kalır da doğum izni falan filan derken çalışma süresi düşer diye. Artık erkek eleman tercih ediyorlar böyle durumlarda.
HamİŞ lİstemİzdekİ ceydan bebeĞİnİ dÜŞÜrmÜŞ((
Aaaa görmedim canım nerede yazmış... :çok üzgünüm: bebişlere kavuşmak için bu kadar üzülüyoruz ama kavuşmakla da bitmiyor ki sonrasında da birsürü sıkıntı bir sürü endişe.
Allah sabır versin ceydan'a.İnşallah en kısa zamanda çifter çifter gelir bebişleri.Rabbim hem ona hem eşine kuvvet ve sabır versin.
canım bahsetmiştim ya 1 hafta annemlerin yanında cumaya kadar cuma eşim gelicekKıvırcığım bak Ankarada müsait olunca beni aramayı unutma sakın.Valla burdan başının etini yerim :))
dogru bi karar destekliyorum
naber sebin slmolumunekankayizsmile
keçi boynuzunu 15 gün içti günün herhangi bir saatinde 1 hafta sonrada havuç suyu onuda akşamları 5 gün içti tarçın kürünüde yukarda yazdım ölçüleriyle
kestane balı diyolar ama ben normal 15 liralık bir baldı onunlayaptım kesinlikle demir kaşık kullanılmıyomuş bide harçı yapınca karanlıkta tutmak gerekmiş aliminyum folyoyla sardım
CANIM BENİM RABBİM VERİNCE OLUYO. BENİM EŞİM 2 AYDIR KEÇİBOYNUZU İÇTİ. 1 AYDA HAVUÇ SUYU İÇTİ. HALEN TIK YOK. KAFAYİCEM ARTIK DÜŞÜNMEKTEN.
DOKTORA GİTTİK OLUR DİYE GÖNDERİYO. 3 YILDIR EVLİYİZ. 1,5 YILDIR KORUNMUYORUZ. İMDATTTT DİYE BAĞIRASIM VARR...
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım benim rabbim verince oluyo. Benim eşim 2 aydır keçiboynuzu içti. 1 ayda havuç suyu içti. Halen tık yok. Kafayicem artık düşünmekten.
Doktora gittik olur diye gönderiyo. 3 yıldır evliyiz. 1,5 yıldır korunmuyoruz. Imdatttt diye bağırasım varr...
Senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
dogru bi karar destekliyorum
naber sebin slmolumunekankayizsmile
kızlar az işim çıktı geldim ama kimse yok