Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

edut canım bol bol ıhlamur iç. ben bu sene ıhlamur sayesinde gribe tam olarak yakalanmadan atlattım
yoksa grip oldu 1 ay kendime gelemiyorum

iyiyim canım yoğun başladık işe birazda pürüzlü işlerdi.
sen nasılsın?

işler yoğun bu aralar.ee bir de zam zamanı geldi.herşeye zam geldi ama elimizde çok iş olduğundan dolayı zam yapamıcaklarmış.ofiscek moral sıfır.madem iş yok o zaman neden cumartesileri sabahtan akşama kadar burdayız o zaman c.tesileri çalışmayalım di mi? ona canım sıkkın ama yapacka bir şey yok.piyasa çok kötü adamlar şu kadar para vericez diyolar vermiyorlar.başka işe geçsen bile (ki şu durumda kimse hamile birini işe almaz) orda da bir sürü sıkıntı olacak.sabredicez bakalım.

evet işverenler böyleler piyasa kötü şu kadar veririz durumlar şöyle böyle. piyasa iyiyken sanki çok veriyorlarmış gibi kötü olmasını kullanıyor.
Başka işe geçsen hemen iş bulmak zor işe adapte olmak zor hamilesin o da ayrı bir zorluk. Olsun canım şimdi diyebileceğimiz çok şükür hiç yoktan bir işimiz var

kızlar bizdede aynı durum zamsız aldık maaşlarııı
ne olacak böyle halimiz yaaa
günaydın dedim maşallah sayfalar ilelemiş ancak okuyup geldim nasılsınız
barays, edut, hilal000, lorkee, sebin
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla tüm hamişlerin

allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim işlerimiz çok iyi bizim ama 3 yıldan beri krizi bahane edip zam yapmıyolar

2 senedir maaşa zam almamıştık bizde bu sene %7 yaptılar..dalga geçer gibi

kıslar bu bel agrısı bı aydır benı oldurdu adet olurrsam doktora gıdecem otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyoruum cok agrıyoyaaaa ınsallah hamıslıktendır dıyecem ama degıl bu baska bısey fıtıkmı oldum ne kıslar ben anlamadıım

havlu ütüleyip beline koy... ama direk sıcak bişi koyma... birde kasıkların çok soğuksa adettendir....

genelde sıcak tutmaya calıs mervam ama adetın yakın sakın dırek sıcak koyma ıyı degıl derler...
bı yunlu bıseyı dolayabılırsın belıne...
soguklarla bırlıkte basladıysa agrıların fıtık oldugunu sanmıyorum ...
ama ıyı bı doktora gıt bu bel ısını ranta donusturen ve ufacık bıseye fıtık deyıp amelıyata kalkısan cok..
ben de cok ugrastım ondan bılıyoum...
en mantıklısı bı suru fızık tedavı alabılırsın rahatlatıyor ınsanı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…