GÜNAYDINLAR efendim
hilal000; seninle tarihimiz aynı canımm
edut canım bol bol ıhlamur iç. ben bu sene ıhlamur sayesinde gribe tam olarak yakalanmadan atlattım
yoksa grip oldu 1 ay kendime gelemiyorum
kızlar benimle tanıştığınıza çok memnun oldum yani mafoldumben
slm canım kimsenin bizi taktığı yok :hulya: nasılsın
GÜNAYDINLAR efendim
canım burda herkes hemen muhabbete katılabılıo ...
lısteyle ılgılenen arkadas calısıyor baktıkca da lısteyı guncellıyor...
hosgeldın aramıza
günaydın canım hoşgeldin
hoşbulduk.keyifler nasıl bugün?
iyiyim canım yoğun başladık işe birazda pürüzlü işlerdi.
sen nasılsın?
işler yoğun bu aralar.ee bir de zam zamanı geldi.herşeye zam geldi ama elimizde çok iş olduğundan dolayı zam yapamıcaklarmış.ofiscek moral sıfır.madem iş yok o zaman neden cumartesileri sabahtan akşama kadar burdayız o zaman c.tesileri çalışmayalım di mi? ona canım sıkkın ama yapacka bir şey yok.piyasa çok kötü adamlar şu kadar para vericez diyolar vermiyorlar.başka işe geçsen bile (ki şu durumda kimse hamile birini işe almaz) orda da bir sürü sıkıntı olacak.sabredicez bakalım.
gunayın kıslar bıraz gec bı gunaydın ama
oohh masallah sana da gunaydın opuyorumnanaktangunayın kıslar bıraz gec bı gunaydın ama
hoşbulduk.keyifler nasıl bugün?
kızlar bizdede aynı durum zamsız aldık maaşlarııı
ne olacak böyle halimiz yaaa
günaydın dedim maşallah sayfalar ilelemiş ancak okuyup geldim nasılsınız
barays, edut, hilal000, lorkee, sebin
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla tüm hamişlerin
havlu ütüleyip beline koy... ama direk sıcak bişi koyma... birde kasıkların çok soğuksa adettendir....kıslar bu bel agrısı bı aydır benı oldurdu adet olurrsam doktora gıdecem otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyoruum cok agrıyoyaaaa ınsallah hamıslıktendır dıyecem ama degıl bu baska bısey fıtıkmı oldum ne kıslar ben anlamadıım
kıslar bu bel agrısı bı aydır benı oldurdu adet olurrsam doktora gıdecem otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyoruum cok agrıyoyaaaa ınsallah hamıslıktendır dıyecem ama degıl bu baska bısey fıtıkmı oldum ne kıslar ben anlamadıım