Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

işler yoğun bu aralar.ee bir de zam zamanı geldi.herşeye zam geldi ama elimizde çok iş olduğundan dolayı zam yapamıcaklarmış.ofiscek moral sıfır.madem iş yok o zaman neden cumartesileri sabahtan akşama kadar burdayız o zaman c.tesileri çalışmayalım di mi? ona canım sıkkın ama yapacka bir şey yok.piyasa çok kötü adamlar şu kadar para vericez diyolar vermiyorlar.başka işe geçsen bile (ki şu durumda kimse hamile birini işe almaz) orda da bir sürü sıkıntı olacak.sabredicez bakalım.

Ahh kuzucum bu işler neyazıkki özel sektörde hep böyle. Arkadaşım ekim ayında 2. bebeğini doğurdu 1 yıl önce 1.sini doğurmuştu doğum izninden döner dönmez işine son vermişler.Eşi de iyi bir yazılım firmasındaydı ama ağustostan beri maaşlarını zamanında alamamışlar o da iş değiştirmiş. Piyasa çok kötü. Artık bayan çalışan almak istemiyorlar. Etrafımdan çok duydum doğum izni sonrası kovuyorlar yada evlenir evlenmez işten çıkarıyorlar.Hamile kalır da doğum izni falan filan derken çalışma süresi düşer diye. Artık erkek eleman tercih ediyorlar böyle durumlarda.

geçmiş olsun mervam
ya hiç olmamasındansa %7 ye bile razıydım
allah sağlığımızı bozmasın aldığımız paraya bereket versin ne diyelim başka diyecek bişe bulamıyorum
ben yemeğe iniyorum hatunlar afiyet olsun sizlerede

yemege gıdenlere afıyet olsun ...benım de arkadasım gelecek çaya onu beklıyorum bıseyler atıstırmak ıcın

gaye nasılsın canım?

bügun bafo nun tranfer günü
ayyy inşallah bebişi tutunur :Saruboceq:
Ayselcim iyiyim canım. bilgisayarıma format attım. şimdi biraz aksamalı da olsa okuyorum yazılanları...
Bafo inşallah bebişine tüp bebek ile kavuşur. tüp bebekte şans çok yüksek inşallah güzel haberler alırız. Bu arada Klomen topiğinde ankaralı bir arkadaş tüp bebek ile hamile kaldı kendisine sordum ne kadar tuttuğunu masrafların 3750 lira dedi ve dudağım uçukladı. Off yaaa inşallah şu kist bu adet ile gider ve klomen ile hamile kalabilirim.

Ayselcim iyiyim canım. bilgisayarıma format attım. şimdi biraz aksamalı da olsa okuyorum yazılanları...
Bafo inşallah bebişine tüp bebek ile kavuşur. tüp bebekte şans çok yüksek inşallah güzel haberler alırız. Bu arada Klomen topiğinde ankaralı bir arkadaş tüp bebek ile hamile kaldı kendisine sordum ne kadar tuttuğunu masrafların 3750 lira dedi ve dudağım uçukladı. Off yaaa inşallah şu kist bu adet ile gider ve klomen ile hamile kalabilirim.

evet canım inşallah bu süreçler hem manen hem maddi olarak yoruyor ama
illa ki bu sürece gireceksek öderiz canım yeter ki sağlıklarımız yerinde olsun.
Canım sen canını sıkma hapında bitti sayılır bundan sonra daha güzel olacak inş.
inancımız yüksek

evet canım inşallah bu süreçler hem manen hem maddi olarak yoruyor ama
illa ki bu sürece gireceksek öderiz canım yeter ki sağlıklarımız yerinde olsun.
Canım sen canını sıkma hapında bitti sayılır bundan sonra daha güzel olacak inş.
inancımız yüksek

evet bugün dahil 3 gün kaldı. Cumartesi akşamı son hapımı içicem.

ben daha hiç o tedavilere başlamadım...korkuyorum valla....klomenle hamile kalan varmı hiç duymadımda

ceydan

slm kızlar bebeğimi düşürdüm kötü günler geçiriyorum.sizde hemile olursanız dikkat edin.önce doktor kontrollerini ihmal etmeyin...2 düşük insanı çook yıpratıyor.

valla bende varmıyım yokmyum belli değil bazen işlre yoğunlaşıyor

X