bu kadarcık mı ib tek gaye mi halay çekiyo aşkolsun ya :umursamaz:
ben doktora gidiyorum kızlar....öksürmekten helak oldum...öpüyorum kuzularımmm
görüşürüz canım geçmiş olsun
gecmıs olsun ya Allah yardımcısı olsun sabır verısn mafoldumbenHamİŞ lİstemİzdekİ ceydan bebeĞİnİ dÜŞÜrmÜŞ((
ya kızlar nasıl olsa hamiş haberi veremedim rica etsem ben ankaraya gidiyorum diye halay çekermiyiz nolurrrrrrrr
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Lorkee'cim aynı duyguları bende paylaşıyorum seninle.Dün değil evvelsi gün arkadaşımla alışverişe gittik 15 ay aralı 2 oğlu var.birini ben tuttum diğerini kendisi.Küçük 3,5 aylık olan bendeydi. Kendimi çok garip hissettim.İnsanların bakışları,o bebeğin kokusu falan... offff mükemmeldi.
Kızlar bu arada ben diyete başladım... Madem bebek yok bebek gelene kadar biraz kilo vereyim bari dedim.
Selam kizlar bisi sorcam size. Dün rglim bitti. Ve bugün yumurtlama döneminde gelen akintidan gelmeye basladi bilmiyorumkismile bende suan btc kullaniyorum acaba bukadar erken yumurtlama olabilirmi ? Yani daha 8.gün bugün. Acaba devam kullanmalimiyim?
kızlar bende ayın 5inde adet oldum ve 3 gün sürdü normalde 6 gün sürüyodu yumurtlama zamanımı değiştirimi bu durum yani dahamı erken yumurtlarım
slm kızlar kimsecikler kalmamış kıvırcık iyi yolculuklar canım
aysima sen yinede gün aşırı yapmaya davam et belli olmuyo nezaman yumurtlayacağımız ayy birden kendimi tavuk gibi hisettim benimde 8. günüm uzayan akıntım geldi pazartesiden beri günaşırı devamdı bugünden sonra hergün hafta sonuna kadar hayırlısı artık
lorkee nasılsın
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum görüşürüz yarın
yanı en fazla ıkı gun one gelır sanırım ...
benım de oyle oluyo bazen ama 2 gun oynuyo.. gecen sefer ıkı gun gec olmustum hep 14 unde yumurtlarken 16 sında yumurtladım ..sen yıne rıske atma 10 undan 22 sıne gun asırı dene aklinialirimsmile
oo bu ayda giti ozaman vajinamda kaşıntı ve yanma var bu günde ilşki olmaz yaa niye hep bi aksilik çıkıyo yaaa:çok üzgünüm:
mugişcim nerelerdesiiiinnnn???