Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kıvırcığım son zamanlar hastalara koşturmaktan el işine pek zaman ayıramadım. zamanım olunca tekrar devam edeceğim.
Bu arada foruma bi başlık açmış bir arkadaş bebeğinin ultrason fotolarını koymuş.çok moralim bozuldu. Biz burda ne mücadeleler verirken tutmuş bu foruma ultrason fotoları koymuş.Sanırım alıngan dönemlerimizde olduğumuzu hiç düşünmedi. Bence yanlış bir foruma açmış konuyu.

HAMİŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
* prayforU :emir_bebek:
* gokcek :emir_bebek:
* bilcan :emir_bebek:
* tek0633 :emir_bebek:
* bmen :emir_bebek:
* baklava :emir_bebek:
* elay_34 :emir_bebek:
* mercan76 :emir_bebek:
* NPSL :emir_bebek:
* badegül :emir_bebek:
* eso11 :emir_bebek:
* efsanur :emir_bebek:
* sudet :emir_bebek:
* dmtumt84 :emir_bebek:
* sitare82 :emir_bebek:
* ceydan :emir_bebek:
* papatipapati :emir_bebek:
* sebin :emir_bebek:
* supreme :emir_bebek:
* ulkuufuk:emir_bebek:
* tubiloshh :emir_bebek:
* A&S :emir_bebek:
* melda06:emir_bebek:
* TOMTOMM :emir_bebek:
* lapaci :emir_bebek:
* bullancak :emir_bebek:
* clarita :emir_bebek:

Bekleme Listesi
sansli------------------(beklemeye aldı)
pelly1------------------(beklemeye aldı)
sellvi-------------------(beklemeye aldı)
erkaymak------------(tedavi nedeniyle beklemeye aldı)
gyshnky mart ayını bekliyoruz
)

OCAK 2010 LİSTEMİZ
emineu------------------ 11 ocak kırmızıları gördü :KK43:((
sevgi0535---------------- 13 ocak
bade_34----------------- 20 ocak
samsak------------------ 23 ocak kırmızılar geldi :KK43:((
bekleyis------------------ 24 ocak

erkaymak---------------- 2 şubat kırmızıları görfü :KK43:(((
nilde----------------------- 2 şubat
ekakal--------------------- 5 şubat kırmızıları gördü :KK43:((
ayşen_34---------------- 13 şubat
krizantem20------------ 13 şubat
clarita--------------------- 14 şubat hamişşşşşşşşş
mersel_2509------------ 15 şubat
yusnes-------------------- 15 şubat
mervam------------------- 16 şubat
mugmug1---------------- 17 şubat
ravzanur------------------- 18 şubat
kvrck---------------------- 21 şubat
edut------------------------ 22 şubat
bafo------------------------ 23 şubat
bitan----------------------- 23 şubat
naaz----------------------- 26 şubat
barays-------------------- 27 şubat
zeytin1007------------- 28 şubat
nurzul--------------------- 2 mart
pelinsee------------------ 3 mart
lorkee--------------------- 4 mart
ayşima04---------------- 6 mart
bebişkom88------------ 8 mart
yvonna-------------------- 14 mart

bitte????????????
alyena34-------------------???????
sekerkız67----------------???????
kızlar listede yanlışlık olursa beni mutlaka uyarın; çalışırken hata yapmış olabilir

Canım benim adet tarihim kendini şaşırdı.ocağın 21 ine oldum.Şubatın 20 sini yazarsan, sana zahmet iyi olur.İnşallah olmam:Saruboceq:

Kıvırcığım son zamanlar hastalara koşturmaktan el işine pek zaman ayıramadım. zamanım olunca tekrar devam edeceğim.
Bu arada foruma bi başlık açmış bir arkadaş bebeğinin ultrason fotolarını koymuş.çok moralim bozuldu. Biz burda ne mücadeleler verirken tutmuş bu foruma ultrason fotoları koymuş.Sanırım alıngan dönemlerimizde olduğumuzu hiç düşünmedi. Bence yanlış bir foruma açmış konuyu.

ben de bakayım dedım sen yazınca da dedıgın gıbı beklentı ıcınde olan bızler ıcın kotu belkı ama oda sevıncını paylasmak ıstemıs demekkı hamıle topıgıne koysa daha ıyı olurdu haklısın tabı...
neyse ya sen sıkma canını ınsallah bızde bıgun paylasırız bırbırımızle bunları kaydirigubbakcemile5

haklısın bi tanem biliyomusun kuzenimin bebegi oldu şuan 4 aylık 2buçuk sene sonra oldu sebepsiz infertiliteden eşime dedim ki bebegide görmeye gideriz demi şimdi çok tatlıdır dedim
eşim dediki biliyomusun bana kızma ama degil bebek görmek hamile haberi dahi almak istemiyorum içim acıyo
üzülsem mi sevinsem mi anlamadım eşimin bu kadar bebek istedigini bilmiyordum bu sevindirdi beni hemde üzüldügünü görünce üzüldüm
demek ki onlar bile bukadar etkileniyor
ay evet kvrck hadı senın aılenın yanından cabuk gecer gunler sonrada mutlu haberını alırızda ınsallah sıkıntıların gecer bırazda olsa...
bende topık acık kıtap okumaya dalmısım ..esım sehırdısındada gec gelecek bıraaz...
yaprak dokumu baslayana kdr kıtap okuyayım dedım...
sen nası oldun ogelden sonra pek keyfın yoktu sanırım olumunekankayizsmile
dışarı çıkmıştım eşim sen biraz dolaş ben seni alırım dedi iyi geldi iyiyim şimdi canım sagol
hem inşallah canım ya herkesle beraber bende alırım hamiş haberini gögüslerim agrımaya başladı şimdiden

dışarı çıkmıştım eşim sen biraz dolaş ben seni alırım dedi iyi geldi iyiyim şimdi canım sagol
hem inşallah canım ya herkesle beraber bende alırım hamiş haberini gögüslerim agrımaya başladı şimdiden

ıyı olmus hadı ...ben de baktım kımse yok dıye cıktım esım sehırdısında gec gelecek ...
onu beklıyorum hala...

esının dedıgıde hem kendı ıstıyodur hem de senın ısteyıp bekledıgını bıldıgı ıcın ona uzuluyodur ...
hayırlısı ınsallah hepımız ıcın ...

canlarım nasılsınız bakıyorum duygusallıgınız üstünüzde böyle düşünmeyin olacak pozitif düşünün pozitif olsun degilmi bizlerde kucagımıza alacaz emin olun ben bu ay kafamı dagıtacam başka şeylerle meşgul olmaya karar verdim olacak olanıda düşünmekten olmayacak duruma getirecem hayırlısı olsun hakkımızda allahım yazdıysa olur dua edelim bol bol tamammı şekerler

kızlar bu aralar pek giremedim ama hamiş haberi içime doğdum clarita hamileymişşşşş delikafadulden tebrikler canım ya bende 2. çocuğum olsun istiyorum inşallah olur hamişler git gide artıyo yaw benim alt katımdaki komşum da doğum yaptı pazartesi oraya gidip geliyorum görseniz çok tatlı hep Allah ım bana ver nolur diyorum benimde içim acıyo artık :KK43:(

günaydın arkadaşlar dün işler acayip yoğundu o yüzden giremedim umarım hepiniz iyisinizdir.
bu arada clarita hamileymiş tebrik ederim.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
yarın inşallah ankara da olucammmmmmm zemuszemus

günaydın kızlarrr...çok hastayım ben...öksürüyorum ciğerlerim acıyor....doktora hiç gidesim yok...işte takılıyorum

lorkecim
dün gayenin bahsettigi başlık hangisi baktım ama göremedim hani şu bebegin ultrason fotolarını koymuş ya

edutcum canım geçmiş olsun dikkat et kendine havalar kötüye gidiyor

bence bi tane thera flu al muhteşem bi ilaç hemen ayaga kalkarsın doping etkisi var

günaydın kızlar nasılsınız
bol hamişli günler

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
yarın inşallah ankara da olucammmmmmm zemuszemus

günaydın kızlarrr...çok hastayım ben...öksürüyorum ciğerlerim acıyor....doktora hiç gidesim yok...işte takılıyorum

hepınıze gunaydın ...edut gecmıs olsun zencefıllı ball falan ye bıseyler yap ...yazık etme kendıne
lorkecim
dün gayenin bahsettigi başlık hangisi baktım ama göremedim hani şu bebegin ultrason fotolarını koymuş ya

canım gebelık topıgınde yıne
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/347299-iste-bebegimin-ultrasyon-goruntuleri.html

asıyan dıe bı arkadas yollamıs

X