Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

edut canımmm belki hiç bekledmediğiniz bir anda geliverir bebişiniz hiç belli olmaz tatlımmm

umut fakirin ekmeği diycem... çok arabesk olacak.... :) ama emin ol bende senin kadar tuhaf bir şekilde bekliyorum.. hala folik asit içiyorum mesela...çok düzenli olmasada hayırlısı kuzum

fırsat buldukça girmeye çalışıyorum giremediğimde de aklım sizde

kızlar bende 7 aylık evliyim,bebek düşünmeye başladık,yumurtlama tarihini falan bilmiyodum daha yeni öğrendim,en son 18 ocakta adet oldum,28 günde bir oluyorum,bizde 30 ocak 1 şubat da birlikte olduk,aslında yumurtlama dönemine denk geliyo,hamileyimdir falan diye ümitleniyodum,adetimede daha 6-7 gün var,dün kan testi yaptırdım,hcg 0.18 çıktı,yani bebek yokmuş( napıyım kızlar siz tecrübelisiniz,doktora gidiyim mi yoksa daha ilk deneme acele etmemi diyosunuz

o zaman şöyle demem lazım.geç olsun güç olmasın.Allah hayırlısını versin inş. tez vakitte :Saruboceq:

dr a genel kontrol için gidebilirsin.gebelik öncesinde yapılan rutin kontroller var.kan tahlili smear test gibi.onlardan yaptırırsın.hem de bir problem var mı yok mu belli olur.ama ilk denemede şansın zaten %20-25 olmaması normal.kafayı takma :1hug:

evet edutcuğum hayırlısı canımmm
bu bekleyişte de bir hayır vardır

yaw kuzum benim üzüldüğüm sanki ilk denemede olacak gibi umursamaz tavrı ben oldum 32 yaşında..korkuyorum Allahım bilir tabi ama üzülüyorum çok...ama söylemiycem ona o düşünsün

hoşgeldin... öncelikle tez zamanda hamile kalırsın inş..
adetlerin düzenli ise bir sorunun yoksa dr a gitsende seni eve gönderecek ve 1 sene dene diyecek.. o yüzden ilk başta kendi başına denemelisin... 6 ay olmazsa o zaman bir gidip muayene olursun... sonrası allah kerim.....
adetine 6-7 gün kala test yaptırmak ise hiç doğru değil.. doğru sonucu vermeyebilir... adetinin geçmesini beklemelisin...
hayırlısı olsun hakkında... yumurtlama günlerini hesapla ve o günlerde gün aşırı ilişkiyi deneyin...

hımm tşk ederim cnm,adet olduktan sonramı gidiyim acaba,yumurtlama tarihini falan öğrenirim hem,bide adetten sonra 2 günde bir ilişkiye girin falan diyolar ,adetten sonramı girmek lazım yumurtlama döneminde mi,cnm kusura bakma ya sorularım saçma gelebilr belki kusura bakma daha yeni öğreniyorum herşeyi

---http://www.yoldemir.com/Default.aspx?pageID=5&nID=451

bakın neler yazıyor =)))))

hoşbulduk cnm evet çok erken gitmişim ama dayanamadım,bide ilaç kullanmam gerekiyo soğuk algınlığı için adetimi bekleyim napıyım

adetin 3. günü gitmek doğru olur çünkü o gün bazı hormon testleri yapılıyor.. o sonuca göre dr tedavi uyguluyor yada bir sorun yok git evine stressiz bir şekilde dene olacak bebeğin diyor....
muhtemel günlerini internetten hesaplayabilirsin... otomatik hesaplayıcılar... mesela 12-16 günler diyor senin için.. o zaman 12. günden başlayıp 14 -16. günler ilişki olacak.. yani gün aşırı.. işi garantiye almak için 10-12-14-16-18 yaparsan şansın artar...
ne kusuru? hiç önemli değil... aklına takılan herşeyi sorabilirsin...

yaw kuzum benim üzüldüğüm sanki ilk denemede olacak gibi umursamaz tavrı ben oldum 32 yaşında..korkuyorum Allahım bilir tabi ama üzülüyorum çok...ama söylemiycem ona o düşünsün

ohooo öyle düşünme canımıniçi.ona bakarsan 20 yaşında olup bebeği olamayan da var 48 yaşında ikizlere hamile kalan da.Allah isterse olur.yaşını kafana takıp strese sokma kendini.sadece yaşından dolayı belki riskli gebelik olur ama o da kafaya taılacak bir şey değil ben de diyabet olduğum için riskli bir gebeyim.Rabbim tez zamanda bebeğini gönderir inş.:Saruboceq:

cnm saol ya aklıma takılan bişey olursa sorarım teşekkürler:)))

Sebın nasılsın canımm?
Eda hamıŞ kalamayanlar az kaldık demıŞtı
bende ılk topık aÇılıŞında bulunan arkadaŞlardan hamıle kalamayanları sıraladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…