- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
sağır duymaz uydurur oldu benimkisi pardon.geç olsun güç olmasın balım benim.hamile kalmayan kalmayacak bu topikte bak görürsün :1hug:
İNŞALLAH CANIM BENİM
HAYIRLISI OLSUN DİYELİM:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağır duymaz uydurur oldu benimkisi pardon.geç olsun güç olmasın balım benim.hamile kalmayan kalmayacak bu topikte bak görürsün :1hug:
hımm tşk ederim cnm,adet olduktan sonramı gidiyim acaba,yumurtlama tarihini falan öğrenirim hem,bide adetten sonra 2 günde bir ilişkiye girin falan diyolar ,adetten sonramı girmek lazım yumurtlama döneminde mi,cnm kusura bakma ya sorularım saçma gelebilr belki kusura bakma daha yeni öğreniyorum herşeyi
barays, edut, lapaci, lorkee, s.m18, sebin slm kızlarr nasılsınız hamişler bebişler nasıl hamiş olmayanlar çalışmalar nasıl gidiyo??
ohooo öyle düşünme canımıniçi.ona bakarsan 20 yaşında olup bebeği olamayan da var 48 yaşında ikizlere hamile kalan da.Allah isterse olur.yaşını kafana takıp strese sokma kendini.sadece yaşından dolayı belki riskli gebelik olur ama o da kafaya taılacak bir şey değil ben de diyabet olduğum için riskli bir gebeyim.Rabbim tez zamanda bebeğini gönderir inş.:Saruboceq:
EDUTCUM sen ısrarcı ol tatlım boşver eşini bu işlerde gurur yapmak iyi değil sen onu ikna edersin anladın sen onu :))))
4 gözle kontrol günümüzü beliyoruz teyzesi.geçen ablama telefonda dedim ki "ayyy abla ya çok merak ediyorum ne yapıyor bazen kafamı sokup bakasım geliyor dedim" o da "delisin sen ya çocuk da senin gibi mi olur acaba" dedi
yaw bittecim ikna etmek değilki olay insan istiyor ki kocasıda talep etsin, yardımcı olsun, oda çok istesin...... bana diyorki yaza yaparız, sen kilo ver biraz 10 kilo bide....sağolsun hiç dert etmiyor...
yaw bittecim ikna etmek değilki olay insan istiyor ki kocasıda talep etsin, yardımcı olsun, oda çok istesin...... bana diyorki yaza yaparız, sen kilo ver biraz 10 kilo bide....sağolsun hiç dert etmiyor...
haklısın canım bazen erkekler düşünmeden cevap veriyorlar karşısındakini hangi konuma düşüreceğini nasıl inciteceğini düşünmüyorlar maalesef.
olsun canım yaaa sende oluruna bırak
bende 2 ay sonra 31 olacam ne yapalım
hayırlısı böyleymiş demek
canım sağol.beni anladığına eminim...iyiki varsınız.....kızlar ben yemek yiyip geleyim..bekleyin anacımmm
keısnlıkle sana katılıyorum ınsan calısıoda evde de olsa farklı bır ugrası olmalıbende aynen...birde sabah namaz kılayım diye niyetlendim... anam imkansız tövbe tövbe... heryanım ağrıyor...ama varya bence asıl neden hep çalışıyor olmamız...hayatta amacımız yok...bir hobim yok artık..işe gel eve dön yat kalk işe gel...ya bizim hayatımız
ayy alemsın sebın yahu...4 gözle kontrol günümüzü beliyoruz teyzesi.geçen ablama telefonda dedim ki "ayyy abla ya çok merak ediyorum ne yapıyor bazen kafamı sokup bakasım geliyor dedim" o da "delisin sen ya çocuk da senin gibi mi olur acaba" dedi
lorkeeee
hu huuu