Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hımm tşk ederim cnm,adet olduktan sonramı gidiyim acaba,yumurtlama tarihini falan öğrenirim hem,bide adetten sonra 2 günde bir ilişkiye girin falan diyolar ,adetten sonramı girmek lazım yumurtlama döneminde mi,cnm kusura bakma ya sorularım saçma gelebilr belki kusura bakma daha yeni öğreniyorum herşeyi

kan tahlilini adetin 2. ve 3. günü yaptırmanı istiyorlar.o nedenle 2. günü veya 3. günü git bence.ama sen denedik olmadı falan deme dra.o zaman 1 sene dene olmazsa gel diyorlar.sen gebelik düşünüyorum gebelik öncesi bazı testler varmış onları yaptırmak istiyorum de.

barays, edut, lapaci, lorkee, s.m18, sebin slm kızlarr nasılsınız hamişler bebişler nasıl hamiş olmayanlar çalışmalar nasıl gidiyo??

EDUTCUM sen ısrarcı ol tatlım boşver eşini bu işlerde gurur yapmak iyi değil sen onu ikna edersin anladın sen onu :))))

barays, edut, lapaci, lorkee, s.m18, sebin slm kızlarr nasılsınız hamişler bebişler nasıl hamiş olmayanlar çalışmalar nasıl gidiyo??

4 gözle kontrol günümüzü beliyoruz teyzesi.geçen ablama telefonda dedim ki "ayyy abla ya çok merak ediyorum ne yapıyor bazen kafamı sokup bakasım geliyor dedim" o da "delisin sen ya çocuk da senin gibi mi olur acaba" dedi

ohooo öyle düşünme canımıniçi.ona bakarsan 20 yaşında olup bebeği olamayan da var 48 yaşında ikizlere hamile kalan da.Allah isterse olur.yaşını kafana takıp strese sokma kendini.sadece yaşından dolayı belki riskli gebelik olur ama o da kafaya taılacak bir şey değil ben de diyabet olduğum için riskli bir gebeyim.Rabbim tez zamanda bebeğini gönderir inş.:Saruboceq:

canım iyiki varsınız çok sağol

[kan tahlilini adetin 2. ve 3. günü yaptırmanı istiyorlar.o nedenle 2. günü veya 3. günü git bence.ama sen denedik olmadı falan deme dra.o zaman 1 sene dene olmazsa gel diyorlar.sen gebelik düşünüyorum gebelik öncesi bazı testler varmış onları yaptırmak isti
yorum de.

tmm cnm adetimide bekleyimde öyle gidiyim bari

EDUTCUM sen ısrarcı ol tatlım boşver eşini bu işlerde gurur yapmak iyi değil sen onu ikna edersin anladın sen onu :))))

yaw bittecim ikna etmek değilki olay insan istiyor ki kocasıda talep etsin, yardımcı olsun, oda çok istesin...... bana diyorki yaza yaparız, sen kilo ver biraz 10 kilo bide....sağolsun hiç dert etmiyor...

4 gözle kontrol günümüzü beliyoruz teyzesi.geçen ablama telefonda dedim ki "ayyy abla ya çok merak ediyorum ne yapıyor bazen kafamı sokup bakasım geliyor dedim" o da "delisin sen ya çocuk da senin gibi mi olur acaba" dedi

ayy sebin süpersin yaaa :roflol:

yaw bittecim ikna etmek değilki olay insan istiyor ki kocasıda talep etsin, yardımcı olsun, oda çok istesin...... bana diyorki yaza yaparız, sen kilo ver biraz 10 kilo bide....sağolsun hiç dert etmiyor...

edutcum.. kesinlikle arkadaşların yazdıklarına katılıyorum.... bu işte küsme kırılma bekleme olmaz... benimkide öyleydi.ben istiyordum o aman yaz geçsin tatil yapalım sonra olur dedi.. bende kızdım küstüm... bekledim yaz geçti... ama sonrada olmadı.. 1 sene denedim olmadı.. keşke çook önce başlasaymışız diyoruz şimdi.. erkekler biraz daha düz mantıkla düşünüyor bu işii... sen bakma ona.. ne yap et muhtemel günlerde kandır kocanı :KK66:

haklısın canım bazen erkekler düşünmeden cevap veriyorlar karşısındakini hangi konuma düşüreceğini nasıl inciteceğini düşünmüyorlar maalesef.
olsun canım yaaa sende oluruna bırak
bende 2 ay sonra 31 olacam ne yapalım
hayırlısı böyleymiş demek

haklısın canım bazen erkekler düşünmeden cevap veriyorlar karşısındakini hangi konuma düşüreceğini nasıl inciteceğini düşünmüyorlar maalesef.
olsun canım yaaa sende oluruna bırak
bende 2 ay sonra 31 olacam ne yapalım
hayırlısı böyleymiş demek

canım sağol.beni anladığına eminim...iyiki varsınız.....kızlar ben yemek yiyip geleyim..bekleyin anacımmm

ay geldım bı turlu gecmısı okuyamadım telefon vs geldı derken ...
nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz...
esım sehırdısında 10 da kalktım kahvaltı falan bırazdan da cıkacagım arkadaslara gıdıcem
bende aynen...birde sabah namaz kılayım diye niyetlendim... anam imkansız tövbe tövbe... heryanım ağrıyor...ama varya bence asıl neden hep çalışıyor olmamız...hayatta amacımız yok...bir hobim yok artık..işe gel eve dön yat kalk işe gel...ya bizim hayatımız
keısnlıkle sana katılıyorum ınsan calısıoda evde de olsa farklı bır ugrası olmalı
ayy alemsın sebın yahu...
senı hep cılgın bı tıp olarak hayal edıyorum ...
bıde bır arkadasım var ona benzetıyorum laflarını falan o yuzden senın yazdıklaırnı okurken onun yuzu gozumun onune gelıo ...
facebook ta da yoksun nabayım
lorkeeee
hu huuu

canım gelebıldım anca..nasılsın nası gıdıo

herkes ogle yemegıne gıttı sanırsam ...
bende yavas yavas hazırlanayım...
cıkmadan bakarım kım var kım yok...
herkese afıyet olsunn ...
gorusuruzz

X