Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya siz çalışan kızlar kızıyorum size ben allah ın unuttugu dagda dört duvar arasında yaşıyorum sınavlara giriyorum olmuyo çalışayım kendi ayaklarımın üzerinde durayım diye deli oluyorum siz fırsatlarınızı talihsizlik olarak görüyosunuz mafoldumben

bende ölürüm bende bendeeeeee
öle deme kuzum... evet biz evden çıkıyoruz şükür...ama sende evde bişilerle uğraş benim demek istediğim hepimiz için hayatımızı boş geçirdiğimiz...evdede olsak iştede olsak kendimiz için bişiler yapmak şart...hobilerimiz uğraşlarımız olmalı... sen ne mahvolacaksın bebiş yapınca uğraşın çok olur kuzummmopuyorumnanaktan

ben iyiyim canım sen nasılsın?

iyiyim canım ya benim koşturmaca devam k.validemgil c.tesi gidiyo bende oazartesi aşılamaya gitcem allah izin verirse işlerin çok yoğun zamanına denk geldi ama baalım inşallah tutarda ....sizler naopyonuz giremiyorumda buraya varmı güzel haberler bafo naptı merak ediyorum onuda.......

iyiyim canım ya benim koşturmaca devam k.validemgil c.tesi gidiyo bende oazartesi aşılamaya gitcem allah izin verirse işlerin çok yoğun zamanına denk geldi ama baalım inşallah tutarda ....sizler naopyonuz giremiyorumda buraya varmı güzel haberler bafo naptı merak ediyorum onuda.......

bi sürü hamile var:içelim:

canım bafo perşembe gününe gün almıştı daha sonrası da ayın 22 de belli olacaktı umarım güzel sonuçlar alır hepimiz seviniriz.
Bu ay hamiş haberi alamadık ilerleyen haftalarda hamişlerimiz artar inşallah.

canım bafo perşembe gününe gün almıştı daha sonrası da ayın 22 de belli olacaktı umarım güzel sonuçlar alır hepimiz seviniriz.
Bu ay hamiş haberi alamadık ilerleyen haftalarda hamişlerimiz artar inşallah.

inşallah canım ya kaç kişi kaldık eskilerden herkes hamile kaldı maşallah sıra bizdedir belkide.........

gunaydin kizlarrr .. nasil gidiyo hayat yeni haber varmi??bafo nun sonucu haftaya galiba .. insallah iyi haberler alirizzŞenizhamis olan varmiibilmiyorumkismile

regl olan arkadaş burda paylaşırken ben siliyorum hemen listeden yeni tarihini sıralamaya yazıveriyorum :KK66:

X