Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

allahtan kocam hafta sonu hiç oturmaz...tek aktivitem...birde yeni platese başladım... ama bende üniversitede tiyatroi folklör gezi... sürekli aktiftim... bu şehir beni hımbıl yaptı...resmen yaşladım

kaç günün kaldı? inş rabbim hepinizin gönlüne göre verir... minicik kalpleri yerleştirir bedenlerinize... umutlu olun sabırla bekleyin...

3 gunum kaldı.normalde 10 gun oncesınden agrımaya baslayan goguslerım bu sefer hıc agrımadı buyumedı dunden berı hafıf dokununca acı var acaba adet belırtılerımı gelıyokı?

günaydınnnnn
eduttttttt edaaaaaaaa krizantemmmmmmmm kvrckkkkkkk lapaciiiiiiii
nasılsınız bakalım?

lapaci;
bende senin gibi düşünüyordum bir süre bebeğime bakarım çalışmam
sonra kendime bir iş bulur çalışırım diye
ama geçen mayısta mali müşavirlik sınavını kazanıp stajımı başlattım
stajta 3 yıl sürüyor ara verme şansım kalmadı
bende iyi birini bulup evimde bakıtmak istiyorum

günaydın ayselim iyidir nolsun gün sayıyorum
inşallah cuma günü annemin yanında olucam çok fena özledim annemide ankarayıda ve ankara simitinide zemuszemus

ankara güzel bir yer bende çok seviyorum 1 yıldır gidemedim ama çok sevdiğim okul arkadaşlarım var özlenmeyecek bir yer değil ki walla :))))

günaydın canım nasılsın

inşallah cuma günü annemin yanında olucam çok fena özledim annemide ankarayıda ve ankara simitinide zemuszemus

ıyıyım canım evdeyım ben pc basında vakıt gecırıyorum.
sen napıyosun?

slm evet kızlar çalışınca monoton bir hayat oluyo hele mevsim kış olunca eve gir yemek ye uyu uyan ve işe gel her zaman aynı aynı çok sıkıldım bu durumdan

evet canımm acayip enerji doluyum
öyle bir uyumuşum ki işe geç kaldım ama kendimi çok iyi hissediyorummm
sen nasılsın?

oh ohh ne guzel nedense uykuyu alınca ınsan daha bı mutlu oluyor enerjık oluyor.
bende ıyıyım pc basınca takılıyorum.
sende hamılelık falan varmıydı herkesı tanımaya calısıyorum daşakkıdı

günaydın canım nasılsın

benimde annemler kardeşim ankarada benim canım şehrimmmzemuszemus...geçen hafta gittim.. cuma günü hacıbayrama gittim, sonra çıktırkçılar yokuşu, ordan kızılay, sakaryada çay içtik..havası güzel suyu güzellll...ölürüm ben ankarama

ya siz çalışan kızlar kızıyorum size ben allah ın unuttugu dagda dört duvar arasında yaşıyorum sınavlara giriyorum olmuyo çalışayım kendi ayaklarımın üzerinde durayım diye deli oluyorum siz fırsatlarınızı talihsizlik olarak görüyosunuz mafoldumben

bende ölürüm bende bendeeeeee

slm evet kızlar çalışınca monoton bir hayat oluyo hele mevsim kış olunca eve gir yemek ye uyu uyan ve işe gel her zaman aynı aynı çok sıkıldım bu durumdan

evet katılıyorum sana tatlım monoton hayat sürüyoruz
ben de hamilelik yok tatlım
haziranda korunmayı bıraktık bekliyoruz bakalım bebişimiz gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…