Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aslında eşinde haklıymış ama bilgisayarda bir sayfa görmek tabi ki daha da sevindirici :))))

aslında eşinde haklıymış ama bilgisayarda bir sayfa görmek tabi ki daha da sevindirici :))))

hele ilk sayfada karısına itafen bir yazısı var, çok duygulanmıştım...Şeniz..kocamınki laf kuzum...kurtaramaya meyil:))))

supremem 12 hafta bittii mi çok güzel yaaa
geç öğrendik yaa hani bana daha ilk haftalarmış gibi geliyor
kaldı 28 hafta :))))))))

canım ya bende anlamadım =) dün doktorum söyledi ultrasondaki boyuna göre 12 hafta gözüküyomuş. darısı başınıza kaydirigubbakcemile5

kızlar...hamile kalanlar size bir site tavsiye edeyim 3 tane w yu sonra babaolmak nokta com...bakın bakalım

ay edut ben bu siteye nerdeyse 1 yıldır takip ediyorum.. harika bir paylaşım sitesi... geçen aylarda askere gitti yazarı... nasıl boş kaldı site.. üzüldüm kızı için falan =) neyseki geldi şimdi yazmaya devam ediyor...
bir de pratikanne.com var.. oda harikaaaa

eşi benim iş arkadaşındı

geldi askerden:))) zeynep o resimlerden dahada bıcırıktır... en az onun kadar sevimli kızın olur inşallahkaydirigubbakcemile2

eşi benim iş arkadaşındı

şimdi okudum eski yazılarınızı..yazmışsın orda... =))))
benim favorilerimde orası.. her gün kontrol ediyorum.. trt de çıkmıtı bi kez izledim =))) devletşah la birlikte çıkmışlardı.... yemek blog yazarı oda bilirsiniz belki =)))
şanslı bir kız zeynep.. çok bilinçli bir anne babaya sahip... tavsiyelerini falan hep ilgi ile takip ediyorum ben =)

geldi askerden:))) zeynep o resimlerden dahada bıcırıktır... en az onun kadar sevimli kızın olur inşallahkaydirigubbakcemile2

ayy inşallaahh inşşaalllaahhh... çok isterim kızım olmasını.. hayırlısı bakalıımmm...

resimleri önce zeyneps teydi şimdi taşındı... var hatta karelerde...evet şanslı bir kız....geçen aylarda geldiler bana, ilk lafı " öpüşmece yok domuz giribi olmayalım"...ısırırsın ama...Maşallah...devletşahın sitesini biliyorum bende genelde onun ve portakal ağacının tariflerine bakarım:)

cok guzelmıs bende ılk gunlerınden berı okumak ıstıyorum kaydettım kısayollara ...

hadi bakalım...arkadaşımın sitesi hepinize yararlı olsun bakalım..öpüyorum

Selam kızlar.

Ben de bugün çift cizgiyi gördüm:lepi:
Üç kere düşük yaptım,bu dördüncü hamileliğim.
Allahım inşallah bu sefer yüzmü güldürür.

Hamiş olanlar ve olmak isteyen arkadaşlar,Allah hepimzin yardımcısı olsun.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :lepi:

tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrr darısı hepimizin başına...umarım saglıkla dunaya getırırsın

günaayyddıınnnnn
opuyorumnanaktan
neşeli, huzurlu, mis gibi bir gün diliyorum herkeseeeeee

:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:....gözün aydın kuzummmm...dikkat et bu sefer...iyice dinlen, bol bol su iç....hadi bakalımalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…