Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hayırlı olsun cnmmmmm...
allah burdaki herkese o çizgilerden nasibetsin..
ve sana da hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasibetsin..

işte nasıl olunursa işte...uykum var....ki sadece iş zamanı uyumak istiyorum hiç sevmem uykuyu

ayy aynenn bende öyleyim edut yaaaa... birde şimdi hamilelikten sanırım sabah 5 de uyanıyorum... uyuyamıyorum..ama yinede yataktan kalkmak istemiyorum =))) zor kalkıyorum işe zar zor yetişiyorum =))))
bir miskinlik var ki sorma gitsin =))))

iş bayıyor ciddiyim...bebek olunca napacaksın kim bakacak?

günaydın kızlar edut, lapaci nasılsınız benimde uykum var her akşam erken yatacam diyorum geç yatıncada sonu böyle işyerinde uyukla dur gözü açık uyuyorum resmen

iş bayıyor ciddiyim...bebek olunca napacaksın kim bakacak?

sanırım ben bakıcam... bebeğimle kendim ilgilenmek istiyorum.. 3 yaşına kadar bakabilirsem sonrasında yeni bir iş arayışına girebilirim.. bebeğimide kreşe verebilirim... bakalım daha çok zaman var..karar vermiş değilim ama bu şekilde olmasını isterim

günaydın kızlar edut, lapaci nasılsınız benimde uykum var her akşam erken yatacam diyorum geç yatıncada sonu böyle işyerinde uyukla dur gözü açık uyuyorum resmen

günaydın zeytin.. hoşgeldin... iyiyiz çok şükür..bizde senin gibi uykudam dem vuruyoruz =)))))))

bende aynen...birde sabah namaz kılayım diye niyetlendim... anam imkansız tövbe tövbe... heryanım ağrıyor...ama varya bence asıl neden hep çalışıyor olmamız...hayatta amacımız yok...bir hobim yok artık..işe gel eve dön yat kalk işe gel...ya bizim hayatımız

hayırlı olsun canım ne guzel gormusun cıft cızgıyı.
bende 3 dusuk yaptım sımdıye kadar ınsallah bende hamıle kalırsam 4. hamılelıgım olacak hayırlısıyla konyada bu alanada uzman hangı doktora gıdıyosun
benım doktorum mehmet colakoglu.

hoşgeldiniz bafo, krizantem...nasılsınız?
bafocum az kaldı perşembeye.. inşallaahhhh çok güzel geçer herşey...

ya sorma edut... ben 2 sene öncesine kadar çok aktif ve sosyaldim.. haftada bir yüzmeye, haftada 2 folklore gidiyordum.... sürekli hareket ediyordum.. şimdi ise hiç hareket yok.. iş yerime asansörle inip çıkıyorum... aslıdna asansörü hiç kullanmam normalde ama burda mecburum.... masadan sadece wc ye gitmek için kalkıyorum... eşim h.sonu evde olmaktan hoşlanmadığı için temizliğe kadın geliyor..evde de çok iş yapmıyorum.. oldum hımbıl birşey =(((((((( hareket yok, enerji yok, aktivite yok.... o yüzden hhiiççç çalışmak istemiyorum.. bebeğim olunca inş çalışmam evde bebeğime bakarım..bunu çok istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…