Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kıssllarrrrrr
opuyorumnanaktan
durmak yok yola devam yerimseniben

gunaydın sana da hosgeldın dun yoktun ortalıkta

beni de alın aranıza bende hamiş olayımmmm

tabı canım sen de ol ısteyen herkes olsun ... kvrck la bırbıne benzıyoda sureclerımız o yuzden ole demıstım

hosgeldın sebın nasılsın nası gıdıo hayat kontrolun ne zaman

slm bayanlar
bende subatta cıft cızgıyı gormek ısteyenlerdenım ınsallah hayırlısıyla tabıkı
adet tarıhım 13 subat
4 gun kaldı merakla beklıyorum.

slm bayanlar
bende subatta cıft cızgıyı gormek ısteyenlerdenım ınsallah hayırlısıyla tabıkı
adet tarıhım 13 subat
4 gun kaldı merakla beklıyorum.

hoşgeldin canımmm
inşallah hamişsindir bebişin göbüşüne gelmiştir tatlım
ne kadar zamandır istiyorsunuz?

hoşgeldin canımmm
inşallah hamişsindir bebişin göbüşüne gelmiştir tatlım
ne kadar zamandır istiyorsunuz?

saol canım ınsallah hamıleyımdır dedıgın gıbı
ben 2 yıllık evlıyım 3 kere dusuk yasadım sımdı 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı henuz ınsallah gelecek olan bebegı cok ama cok ıstıyoruz her ay takıp edıyorum ama pek bı faydası olmuyor.
sen ne zamandan berı ıstıyorsun canım?

günaydın sebiinn... hoşgeldinn.. nasılsınız bakalıımmm? iyi mi bebiş? 10 haftalık oldu billeeee

İyiyiz canım saol.dışarıdan bakınca 10 hafta çabuk geçmiş gibi geliyor ama bir de bana sor.13. haftaya bir çıksak diye 4 gözle bekliyorum.sen nasılsın?

İyiyiz canım saol.dışarıdan bakınca 10 hafta çabuk geçmiş gibi geliyor ama bir de bana sor.13. haftaya bir çıksak diye 4 gözle bekliyorum.sen nasılsın?

iyiyim ben çok şükür.... perşembe günü gebelik testlerini yaptıracağım... ctesi gittik kontrole en son... gayet iyi 2 gün önde gidiyor hatta miniş =)

hoşgeldin krizantem.. inşallah rabbim göznlüne göre verir..tez zamanda minik bir kalp atar bedeninde... :Saruboceq:

iyiyim ben çok şükür.... perşembe günü gebelik testlerini yaptıracağım... ctesi gittik kontrole en son... gayet iyi 2 gün önde gidiyor hatta miniş =)

maşallah.canım ya bir şey sorcam folik asit olarak ne kullanıyorsun?ben önceden folbiol kullanıyordum günde 1 defa.şimdi folic plusa geçtik ama bazen unutoyrum.günde 3 kere yemeklerle ya.diyelim kahvaltıda unuttum öğlen 2 tane içsem olur mu?daha önce birisinden duymuştum ister 3 defa da iç ister 1 kere de 3 tane iç farketmez gibi birşeyler ama emin olamadım

kıslar nasılsınınz bakemmm benımde son 7 gun ınsallah haıs olurum yaaaa

arkadaşlar öğleden sonra görüşürüz ben yemeğe kaçarım afiyet olsun sizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…