evet canım 1 haftam bitti bugün 9.günüm soğan küründe :dance:
sen beni geçmişin kız kaydirigubbakcemile5 6 günün kalmış tadına alışabildin mi ben hala tiksiniyorum ama bebişim için değer senin adet günün ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 1 haftam bitti bugün 9.günüm soğan küründe :dance:
sen beni geçmişin kız kaydirigubbakcemile5 6 günün kalmış tadına alışabildin mi ben hala tiksiniyorum ama bebişim için değer senin adet günün ne zaman
çok tatlı ama ya yerim ben inşallah canım şöyle sarı sarı :ecrin_bebek:
selam arkadaşlar =)
selamlar canım hoşgeldiniz
oo sen nerelerdesin hoşbulduk =) ogluşumuz geliyomus hayırlı olsun saglıkla gelsin inş naber nevar neyok. bizim hafta sonu ufak bi kanamamız oldu gece acillerdeydik korktuk bayaboshayallersmile şimdi güzel bişey kalmadı cokşükür. bebiş iyiymiş yarın 12. hafta oluyomuş, bende biraz yatmalıymışım igne falan oldum şimdi bişey yok çok şükür..opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar =)
oo sen nerelerdesin hoşbulduk =) ogluşumuz geliyomus hayırlı olsun saglıkla gelsin inş naber nevar neyok. bizim hafta sonu ufak bi kanamamız oldu gece acillerdeydik korktuk bayaboshayallersmile şimdi güzel bişey kalmadı cokşükür. bebiş iyiymiş yarın 12. hafta oluyomuş, bende biraz yatmalıymışım igne falan oldum şimdi bişey yok çok şükür..opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişine:1hug:
saol kuşum, nevar ne yok, topicte azalma varbilmiyorumkismile
kıslaarr... nasılsınızzzzzz......
pınar gelmiş ya ben yokkeenn.. demek oğluşu olcaakk.. maşallaahh onaaaa....
, BebisKoM88, edut, esrb, gyshnky+, halev, lapaci, prayforU+, supreme
slm kızlar nbrsınızzzzz
pınnaarrr... oğluşmuş göbişindekii.. hayırlısı olssuunn... sağlıklı sıhhatli güçlü bir erkek olsun inş =)pek hızlı değil topik
ama fena da olmuyor geçmişi okuyabiliyorum aklinialirimsmile
kıslaarr... nasılsınızzzzzz......
pınar gelmiş ya ben yokkeenn.. demek oğluşu olcaakk.. maşallaahh onaaaa....
kızar varmı yenı haberler gaye den ne haber varmnı bışıy gun sayıyordu?