Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet canım 1 haftam bitti bugün 9.günüm soğan küründe :dance:

sen beni geçmişin kız kaydirigubbakcemile5 6 günün kalmış tadına alışabildin mi ben hala tiksiniyorum ama bebişim için değer senin adet günün ne zaman

sen beni geçmişin kız kaydirigubbakcemile5 6 günün kalmış tadına alışabildin mi ben hala tiksiniyorum ama bebişim için değer senin adet günün ne zaman

yok canım ya bazen o kadar zor geliyor ki içmesi ıyyyyyy oluyom valla yaaaaaakannehir cumartesi sabah içemedim sınavım olduğu için unuttum heyecandan ama diğer günleri unutsam da hemen yapıveriyorumbi yudum da hüüüüüppp diye içiveriyorum canım. inşallah işimize yarar yaa yaramazsa 10 gün sonrasında yani ikinci kullanımdan sonra btç geçmeyi düşünüyorum Allahın izniyle canım:1rolleyes:

selamlar canım hoşgeldiniz

oo sen nerelerdesin hoşbulduk =) ogluşumuz geliyomus hayırlı olsun saglıkla gelsin inş naber nevar neyok. bizim hafta sonu ufak bi kanamamız oldu gece acillerdeydik korktuk bayaboshayallersmile şimdi güzel bişey kalmadı cokşükür. bebiş iyiymiş yarın 12. hafta oluyomuş, bende biraz yatmalıymışım igne falan oldum şimdi bişey yok çok şükür..opuyorumnanaktan

oo sen nerelerdesin hoşbulduk =) ogluşumuz geliyomus hayırlı olsun saglıkla gelsin inş naber nevar neyok. bizim hafta sonu ufak bi kanamamız oldu gece acillerdeydik korktuk bayaboshayallersmile şimdi güzel bişey kalmadı cokşükür. bebiş iyiymiş yarın 12. hafta oluyomuş, bende biraz yatmalıymışım igne falan oldum şimdi bişey yok çok şükür..opuyorumnanaktan

sağol canım.
benim kanamam olmadı hiç ama fazla oturdugum veya yoruldugum zaman sancı oluyor. dinlenmek lazım ara ara... dikkat et bebişe.. zor zaman geçiyor nerdeyse. 14. haftayla oh dersin artık...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişine:1hug:

bu arada canım benim adet günlerim hiç belli olmuyor 25 ocakta olmuştum bu ay ne zaman gelir bilmiyorum ve belirtilerini genelde çok erken hissediyorum mafoldumben

kıslaarr... nasılsınızzzzzz......
pınar gelmiş ya ben yokkeenn.. demek oğluşu olcaakk.. :nazar: maşallaahh onaaaa....

, BebisKoM88, edut, esrb, gyshnky+, halev, lapaci, prayforU+, supreme

slm kızlar nbrsınızzzzz

pek hızlı değil topik
ama fena da olmuyor geçmişi okuyabiliyorum aklinialirimsmile

pınar gelmiş ya ben yokkeenn.. demek oğluşu olcaakk.. :nazar: maşallaahh onaaaa....

, BebisKoM88, edut, esrb, gyshnky+, halev, lapaci, prayforU+, supreme

slm kızlar nbrsınızzzzz

burdayız daha gitmedik.. sizi özledik biraz ugradık bugün.. işim gene var ama gece çalışırım 2 saat fazla.. geç kalktım bugün... uykum gelmez... hihoyyyt

kızar varmı yenı haberler gaye den ne haber varmnı bışıy gun sayıyordu?

iyiyiz canım öyle oldu bi oğlan yeğenimiz olucak bakalım senin ki ne olcak:1shok:

X