Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gördüm gördüm işte bende gördümmm iki tane çizgi yanyana inanılmaz bişe bu
RABBİM İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA BU DUYGUYU NASİP ET:Saruboceq::Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende gldiimm bakalım şubatın 15inde bende çift çizgi görmek istiyoruuummmm

hadı hosgeldın umaım ugurlu gelır

yaşim var ya 34 yaşindayım gec evlendim kısmet ya olmadıktan sonra erkende evlensen fark etmez degilmi allahım isteyen herkeze nasip etsin

pelıncım benı de dr lar hep oyaladı aslında bekleyın daha gencsın olur 3 ay bekle 6 ay bekle 1 sene gecsın bı baktık kı bızım zaten cocgumuz olmuyor
bende en son baska dr a gıttım 2 senedır olmuyor dedım testler,hormon testleri,spermiyorgram,hsg falan hespini istedi. ve acı gercek zaten cocuk dogal olmuyormus.

ve tupe basladık.kısacası yas varsa vakit kaybetme derim.

Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Kızlar kendi kendime yağtım yorumlarımı gidiyorum :roflol: .Rabbim bekleyen arkadaşlarımın da yüzünü tez vakitte güldürsün inş.:Saruboceq: hepinizi çoook seviyorum

Kızlar kendi kendime yağtım yorumlarımı gidiyorum :roflol: .Rabbim bekleyen arkadaşlarımın da yüzünü tez vakitte güldürsün inş.:Saruboceq: hepinizi çoook seviyorum

ama bana bişey dememişsin :sinifsinif:

merhabalar bende yarın tüp bebeğe başlıcam inşallah allah rahmizizi boş bırakmaz meleklerini rahmimize koyar rahmimizde hamileği görsün dimi

slm arkadaşlarrr
biliyorum kimse yok malum hafta sonu tabi herkes bir yerlerdebilmiyorumkismile

kivircik sadece sen varsin sanirim bu aksamm.-.benim gibi yanlizmisin :gitme:

merhabalar bende yarın tüp bebeğe başlıcam inşallah allah rahmizizi boş bırakmaz meleklerini rahmimize koyar rahmimizde hamileği görsün dimi

hosgeldın
ınsallah canım hyaırlı olsun hangı hastaneye gıdıyorsun

haklısın canım senin adına cok üzüldüm ama kendini üzme nice insanlara doktorlar olmaz dedigi halde dogal yoldan kalan arkadaşlar var allahım kısmet ederse kimse engelleyemez inanki inşallah tüp bebek tutar sende anne olursun tatlım hepimiz cocugumuz olsun diye mücadele veriyoruz sen kaç yıllık evlisin

2.5 sene oldu canim sagolasin hepimiz dualari Kabulolur INS

iyi geceler kızlar
yarın öglen gireceğim siteye inşallah. büroya gitmedim bu hafta 1-2 saat dışında.. intenette problem var evde . düşüyorum hep giremeiyorum hiç o yüzden. hızlı hızlı yazdım şimdi de .. :) düşmeden size selam vereyim dedim...
sizi çok öpüyorum yarın görüşmek üzere, hoşçakalın

BAFO cum
canım benim umarım hayırlı haberlerini verirsin bizlere :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar 3 gün yoktum sayfalar çoğalmış maşallah nasılsınız umarım herşey yolundadır mutlu ve umutlusunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…