:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:gördüm gördüm işte bende gördümmm iki tane çizgi yanyana inanılmaz bişe bu
RABBİM İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA BU DUYGUYU NASİP ET:Saruboceq::Saruboceq:
bende gldiimm bakalım şubatın 15inde bende çift çizgi görmek istiyoruuummmm
yaşim var ya 34 yaşindayım gec evlendim kısmet ya olmadıktan sonra erkende evlensen fark etmez degilmi allahım isteyen herkeze nasip etsin
Hayırlı uğurlu sağlıklı bebeişli olur inşallah.slm ben geldim kızlar sün aşılamam oldu allahan hayırlısı ööpüyorum sizleri görüşürüz
kızlar selamm
uzun bi aradan sonra geldim.
nasılsınız bakalım
çok sağolun arkadaşlar 17ay dır bekliyodum her ay hüsrana uğradığım için bu ayda umutlanmadım okadar belirti olmasına rağmen adet belirtilerimde vardı eşim istedi testi dün adet günümdü dün spermiogram testi yaptırcaktı sonkez ve ona göre doktoru tedaviye başlıcaktı ama oldu işte mucizelere inanmazdım ama varmış demekki
rabbim herkese bütün kadınlara bu duyguyu tattırsın tüm kalbimle dua ediyorum bana inanın yaşamayan bilmez bunu ben biliyorum
Kızlar kendi kendime yağtım yorumlarımı gidiyorum :roflol: .Rabbim bekleyen arkadaşlarımın da yüzünü tez vakitte güldürsün inş.:Saruboceq: hepinizi çoook seviyorum
benımde bugun yumurtaları topladılar artık beklemedeyız 6 yumos olmus
bilmiyorumkismile
hadı bafo hayırlısı olsun ınsallah mutlu sona ulasacaksın guzel haberler beklıyoruz :Saruboceq:
merhabalar bende yarın tüp bebeğe başlıcam inşallah allah rahmizizi boş bırakmaz meleklerini rahmimize koyar rahmimizde hamileği görsün dimi
haklısın canım senin adına cok üzüldüm ama kendini üzme nice insanlara doktorlar olmaz dedigi halde dogal yoldan kalan arkadaşlar var allahım kısmet ederse kimse engelleyemez inanki inşallah tüp bebek tutar sende anne olursun tatlım hepimiz cocugumuz olsun diye mücadele veriyoruz sen kaç yıllık evlisin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadı hosgeldın umaım ugurlu gelır
pelıncım benı de dr lar hep oyaladı aslında bekleyın daha gencsın olur 3 ay bekle 6 ay bekle 1 sene gecsın bı baktık kı bızım zaten cocgumuz olmuyor
bende en son baska dr a gıttım 2 senedır olmuyor dedım testler,hormon testleri,spermiyorgram,hsg falan hespini istedi. ve acı gercek zaten cocuk dogal olmuyormus.
ve tupe basladık.kısacası yas varsa vakit kaybetme derim.
haklısın canım senin adına cok üzüldüm ama kendini üzme nice insanlara doktorlar olmaz dedigi halde dogal yoldan kalan arkadaşlar var allahım kısmet ederse kimse engelleyemez inanki inşallah tüp bebek tutar sende anne olursun tatlım hepimiz cocugumuz olsun diye mücadele veriyoruz sen kaç yıllık evlisin