Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende gelddiimmmmmmm =)) opuyorumnanaktan
barays+, kvrck+, lorkee+, zeytin1007 günaydın kıslarr... nasılsınız bakalıımmmmmmm

barays+, bitte, kvrck, nerryes, zeytin1007, lapaci

gunaydın kızlar ...
nasılsınız...
benım basım agrıyo ya gelemedı reglım bı turlu hala nokta seklınde leke leke gelıyo

gunaydın kızlar ...
nasılsınız...
benım basım agrıyo ya gelemedı reglım bı turlu hala nokta seklınde leke leke gelıyo

gelsede kurtulsan.. benimde geçen 2 ay öyle olmuştu... leke lke geliyodu ancak 1 hafta sonra tam kanama oluyodu =( çok sıkıcı bir durum... ama bak bir kaç aya hamile kaldım belki sendede bu değişiklikler hayra alamettir =)

gunaydın kızlar ...
nasılsınız...

geçmiş olsun canım yavaş yavaş geliyo sanırım :uhm:

gelsede kurtulsan.. benimde geçen 2 ay öyle olmuştu... leke lke geliyodu ancak 1 hafta sonra tam kanama oluyodu =( çok sıkıcı bir durum... ama bak bir kaç aya hamile kaldım belki sendede bu değişiklikler hayra alamettir =)

ınsallah boshayallersmile

geçmiş olsun canım yavaş yavaş geliyo sanırım :uhm:

ya eevt salı akıntı gıbı kahve geldı car ve dun 2-3 damla geldı beklıom ole mıgren var bende bıde sabah zonklama ıle uyanmak sınır bozuyo -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar... üşene üşene bir tost yaptım onu yedim aslında bide çay demlemek istiyorum ama üşengeçliğim üstümde. Sabah zor uyandım. bide hem eşim hem ben üşütmüşüz galiba.Sabahtan beri hapşırıp duruyorum. eşiminde sesi değişmişti sabah..

günaydın kızlar... üşene üşene bir tost yaptım onu yedim aslında bide çay demlemek istiyorum ama üşengeçliğim üstümde. Sabah zor uyandım. bide hem eşim hem ben üşütmüşüz galiba.Sabahtan beri hapşırıp duruyorum. eşiminde sesi değişmişti sabah..

aman dıkkat et ılerlemesın canım... cay yerıne sıcak suya lımon sık ıc hem ıyı gelır bıraz

geçmiş olsun gaye..aman dikkat et..zaten havalarda soğuk..iyice hasta olmayın

günaydın kızlarrrrzemuszemus bende sıcak çayımı aldım neler konuştunuz ona bakıodum

kıslar benim kan değerlerim biraz düşük çıkmış kan yapıcı şeyler ye dedi doktor birde hap verecek.kuru uzum pekmek başka ne yiyebilirim biliyomusunuz??

gaye canım geçmiş olsun evet bi nane limon iyi gelir başlamadan geçirir

kıslar benim kan değerlerim biraz düşük çıkmış kan yapıcı şeyler ye dedi doktor birde hap verecek.kuru uzum pekmek başka ne yiyebilirim biliyomusunuz??

canım en güzeli hakiki pekmez. her sabah bir çorba kaşığı pekmez tüket. hem bu havalarda sıcak tutar hemde kan yapar. Kuru üzüm,karaciğer,tere,roka ve yeşil sebzeler

X