Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gayeciimm..senin akvaryumdaki minik balığı okudum ben cvp yazana kadar çoktaann ilerlemişti sayfalar....
dediğin gibi rabbim ol demiş olmuş.. herşeye rağmen tutunmuş hayata yaşamayı başarmış seninde dikkatini çekmiş... ama vadesi dolsaydı ne yaparsan yap ölürdü...rabbim çok büyük.. emin ol bebişde aynen bu şekilde birden gelip konuveriyo karnına insanın...

en pratik ciğer sote, et sote yada tavuk sote benim için =)))) dün mesela yemeğim yoktu ciğer sote yaptım..bol soğanlı biberli domatesli... bugün yemeğim var..dün akşamdan hazırlandı.. o nedenle rahatım
canim sen hamismisinn:lepi:

saatte 5 e yaklaşmış çok hızlı geçti bugün
evet sıra geldi menülerimize
yimekkkkte ne var şekerler?

valla ben dun koca paket nohutu hasladım kucuk paketler yapıp buzluga koydum arada pılava corbalara falan laızm oluo
ıcınden ayırdım bıraz nophut yapıcam ...
yanınada dunden tavuklu mercımeklı bulgur yapmıstım o var bıde yogurt salata ıste o kadar
aklinialirimsmile

bende eve gidince yapacam
ama kararsızım
kolay birşey yapmam lazım
lapaci sanırım sana uyacam ciğer sote yapayım

cokacimcoook
akşam yemeğe size gelsek mi :uhm:

haydı ben yavas yavas mutfaga gecıyorum ...
arada gelır bakarım sıze ...
herkese kolay gelsın sımdıden mutfakta

gel guzelim gell ... ahh bir gelenim olsa turkiyedennn keskeeopuyorumnanaktan

Evet canım Rabbim öyle şeylere kadir ki minicik bir balık onca şeyin arasında hayat bulmuş ve hayata tutunmuş.Bebişlerde öyle. En olumsuz şartlarda bile gelip sıkı sıkı tutunabilirler bize.Sadece zamanının gelmesi ve Rabbimin ol demesi yeterli.

hele kızlar müzbin anne adayı olarak geldim bende.....

slm arkadaşlar biz ikinci bebeğimizi düşünüzz allah isteyen herkese aratmadan vaersinnn

bizim ilk bebeğimiz 1.5 yıl sonra oldu eşimde sperm azlığı vardıı klomen kullandıı bende ona keçiboynuzu kürü içirdim 3 ay falann allaha şükür tedavi falan yaptırmann allah yüzümüzü güldü
şimdi 2. yide istiyozz aceba yine bu kadar zaman beklermiyizzz.....
bide benim adetler düzünsizz ilk adet günüm ekim 13 kasımda 10 aralık 7 ocak 4 subat 2 simdi benim yumurtlama günüm nasıl olacakk bu arada kızım 1.5 yasında

ayrıca kesin çift çizgiyi görücem sağ kasığım çok batıyo
otur batıyo kalk batıyo
bitti bu iş:)))))))))))))))))))))))))

canim hosgeldinn insallah dileklerinn kabul olurr .ama senin regli gayet duzenli guzelimm.. vallahii o yumurtlama gunlerine takilma guzelimm benden soylemesiiikaydirigubbakcemile5

hoşgeldin ayşe.. allah sizlere bağışlasın 1,5 yaşında bir evladın varmış...
ikincisi için madem çalışmaya başlıcaksınız ve adetlerin düzensiz kesinlikle ve kesinlikle adet olana kadar gün aşırı ilişki yaşamalısınız... yumurtlama günün hiç belli olmaz çünkü.. bende 1 yıl sadece yumurtlama günlerimde gün aşırı ilişki yapıp diğer günleri rastgele yaptım... bebek olmadı.. sonra tesadüf bir şekilde adet olmam gereken gün yani son adetimden 30 gün sonra yumurtlamışım ve o gün ilişki olmuş ve hamile kalmışım...
dr da bunu söylüyor adetleri düzensiz olanlar sıkılmadan adet olana kadar gün aşırı denemeliler yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…