Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ehliyeti alalı 1,5 yıla yaklaşıyor. Hakikaten çok gerekli birşey... ben aktif araba da kullandım. Bir bayanın mutlaka araba kullanmayı bilmesi lazım. Çünkü trafikte neler olabileceği hiç belli olmaz. Mesela bir örnek vereyim. 95 senesiydi sanırım eniştem teyzem ve kuzenim istanbuldan dönüyorlar.Eniştem bolu dağında kalp krizi geçiriyor araba kullanırken ve hemen hissedip kenara çekiyor. O sırada arabası bozulmuş biri yardımcı oluyor ve teyzemlerin araba ile istanbula götürüyor onları.Eniştem iyileşiyor.Fakat o arabası bozulmuş kişi olmasa orada belkide yaşamıyordu.Çünkü kuzenim o zaman zaten küçüktü ve teyzem de araba kullanmayı bilmiyor.
evet canım şart araba kullanmayı öğrenmek bizde uzun yolculuğa çıkınca eşim yoruluyor hep birazda o yüzden öğrenmek istedim ama rüyalarımda çok güzel sürüyordum arabaları gerçekte o kadar kolay değilmiş ama çok zevkliymiş.:dance:
zaten hemen hop diye olan bişiy değil ama zamanlar sıkı pratik yapınca gayet güzel sürebilirsin.Artık ehliyeti alınca Ankaralı kızlarla buluşup bunu bi ıslatırız :)
neeeee birileri araba mı dedi aklinialirimsmile
evet tatlım fotoda arkamdaki arabalardan satıyorum kesinlikle doğru söylüyorsun hergün o kadar km git gel zor yaaaGÜLÜŞ sende araba işindesin dimi.. başlarda zevkli geliyor araba kullanmak ta sonra sıkıyor bana araba demeyin her sabah 75 km gidip 75 km dönüyorum istanbul gibi bir yerde gına geldiiii artık :)
geçersin inşallah tatlım burda olsaydın sana yardımcı olabilirdim gezerdik senle test arabalarıyla sengözlerimebaksanabevet canım ehliyet alacağım da inşallah bu cumartesi direksiyon sınavım var
merhaba tatlım hoşgeldin valla sabah 8 itibariyle burda olmama rağmen bende yetişemiyorum kiii bana yazılanı bile kaçırıyorum yaww :sm_confused:ben gelddiimm... ne çok sohbet etmişsinizzz
gaye sende kesin dönüş yaptın galibaa kaydirigubbakcemile5
yeter bu kadar zaten artık sürekli buralarda ol yahuuu =)
ayyy bugün ben hiç yetişemedim bu hızaaa
tam sayfa açıyorum işim çıkıyor tekrar döndüğümde sayfalar ilerlemiş gitmiş oluyor
olsun Ayselcim sen yine sondan dal olaya. :)
GÜLÜŞ sende araba işindesin dimi.. başlarda zevkli geliyor araba kullanmak ta sonra sıkıyor bana araba demeyin her sabah 75 km gidip 75 km dönüyorum istanbul gibi bir yerde gına geldiiii artık :)
valla senı pek goremedık hakkaten bugun muhabbette ...neyse sen gayenın dedıgı gıbı gırdıkce laf at olsun ..ayyy bugün ben hiç yetişemedim bu hızaaa
tam sayfa açıyorum işim çıkıyor tekrar döndüğümde sayfalar ilerlemiş gitmiş oluyor
saatte 5 e yaklaşmış çok hızlı geçti bugün
evet sıra geldi menülerimize
yimekkkkte ne var şekerler?
saatte 5 e yaklaşmış çok hızlı geçti bugün
merhaba ben geldim yinesaatte 5 e yaklaşmış çok hızlı geçti bugün
valla senı pek goremedık hakkaten bugun muhabbette ...neyse sen gayenın dedıgı gıbı gırdıkce laf at olsun ..
haklısın walla canım yaaa
işler yoğun ama burası da beni rahatlatıyor