Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim sende kendine iyi bak guzelimm hadii bol boll sanslarrrrkaydirigubbakcemile5veeee mesai biterr, lapacı giderrrr =))
herkeeeeseee iyi akşamlarrrrr...
kendinize iyi bakıınnnn opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar biz ikinci bebeğimizi düşünüzz allah isteyen herkese aratmadan vaersinnn
bizim ilk bebeğimiz 1.5 yıl sonra oldu eşimde sperm azlığı vardıı klomen kullandıı bende ona keçiboynuzu kürü içirdim 3 ay falann allaha şükür tedavi falan yaptırmann allah yüzümüzü güldü
şimdi 2. yide istiyozz aceba yine bu kadar zaman beklermiyizzz.....
bide benim adetler düzünsizz ilk adet günüm ekim 13 kasımda 10 aralık 7 ocak 4 subat 2 simdi benim yumurtlama günüm nasıl olacakk bu arada kızım 1.5 yasında
benimde 17 subat guzelimm ..
kizlarr bu listeyi kim yapiyooorrbilmiyorumkismile
canım ben adres bulalama tarif edememe bir özelligim var bence sen gel antarese tanişalım hem gezeriz sen ankarayı benden iyi biliyorsun bence gercek diyorum gel benim koca bildigi yerlere yolluyor her yere gidemiyorum ki gercekten gel kız tanişirız eve gelmesende iş merkezine gel gezeriz orda metroda tamam mı bol bol sohbet edriz fene mı olurkızım ne evde sıkılıp duruyosun o zaman kızılayda gama iş merkezinin karşısındaki duraklardan Bağcılar 317 nolu otobüse bin üç aspavaların orda inicem dersen zaten indirirler 10dk sonra burdasın.çık çık gel . çayımızı kahvemizi içeriz keyfimize bakarız :))
canım ben adres bulalama tarif edememe bir özelligim var bence sen gel antarese tanişalım hem gezeriz sen ankarayı benden iyi biliyorsun bence gercek diyorum gel benim koca bildigi yerlere yolluyor her yere gidemiyorum ki gercekten gel kız tanişirız eve gelmesende iş merkezine gel gezeriz orda metroda tamam mı bol bol sohbet edriz fene mı olur
tamam canımtamam şekerim ben gelirim... Geleceğim zaman bir gün önce haberleşiriz. Okiş?
Ayseeelllll ordamısın?
günaydın kızlar bizimde işler pek yoğun şubat mart böyle geçer artık...... oyüzden pek giremiyorum misafirlerimde var bırakmıyoz ankara soğuk diye kalacaklar daha yani akşamlarıda yoğunum ama sizleri çok öpüyorum ve tedaviye devam bugün kontrole gidiyorum pazarada klomene başlarım allah izin verirse sevgiyle esenle kalın gelirim yine öpüyorummmmmmmmm.........................