Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benimde 17 subat guzelimm ..
kizlarr bu listeyi kim yapiyooorrbilmiyorumkismile

veeee mesai biterr, lapacı giderrrr =))
herkeeeeseee iyi akşamlarrrrr...
kendinize iyi bakıınnnn opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar biz ikinci bebeğimizi düşünüzz allah isteyen herkese aratmadan vaersinnn

bizim ilk bebeğimiz 1.5 yıl sonra oldu eşimde sperm azlığı vardıı klomen kullandıı bende ona keçiboynuzu kürü içirdim 3 ay falann allaha şükür tedavi falan yaptırmann allah yüzümüzü güldü
şimdi 2. yide istiyozz aceba yine bu kadar zaman beklermiyizzz.....
bide benim adetler düzünsizz ilk adet günüm ekim 13 kasımda 10 aralık 7 ocak 4 subat 2 simdi benim yumurtlama günüm nasıl olacakk bu arada kızım 1.5 yasında

canım bugünde bu konu çok konuşuldu eğer ki iki taraftan birinde sorun varsa ve yumurtalama tarihi kesin bilinemiyorsa en garantisi adet bittikten sonra başlayıp bir gün ilişki bir gün dinlenme şeklinde diğer adet gününe kadar devam etmek. Bu şekilde hem sperm kalitesi düşmüyor hemde yumurtlama gününü mutlaka atlamamış olursun.Gerisi de zaten Allah'ın takdirine kalmış. Bence eşine bitkisel takviyelere devam et. keçiboynuzu kürü ve havuçtan çok ciddi sonuç alanlar var.Erkeklerde sanırım daha iyi sonuç alınıyor bu bitkisel kürlerle.

kizlar acayip migdem ve basim donuyoo benim cikmam lazimm hadi kendinize iyi bakin kocaman opuldunuzzopuyorumnanaktan

kızım ne evde sıkılıp duruyosun o zaman kızılayda gama iş merkezinin karşısındaki duraklardan Bağcılar 317 nolu otobüse bin üç aspavaların orda inicem dersen zaten indirirler 10dk sonra burdasın.çık çık gel . çayımızı kahvemizi içeriz keyfimize bakarız :))
canım ben adres bulalama tarif edememe bir özelligim var bence sen gel antarese tanişalım hem gezeriz sen ankarayı benden iyi biliyorsun bence gercek diyorum gel benim koca bildigi yerlere yolluyor her yere gidemiyorum ki gercekten gel kız tanişirız eve gelmesende iş merkezine gel gezeriz orda metroda tamam mı bol bol sohbet edriz fene mı olur

canım ben adres bulalama tarif edememe bir özelligim var bence sen gel antarese tanişalım hem gezeriz sen ankarayı benden iyi biliyorsun bence gercek diyorum gel benim koca bildigi yerlere yolluyor her yere gidemiyorum ki gercekten gel kız tanişirız eve gelmesende iş merkezine gel gezeriz orda metroda tamam mı bol bol sohbet edriz fene mı olur

tamam şekerim ben gelirim... geleceğim zaman bir gün önce haberleşiriz. okiş?

günaydın kızlar nasılsınız dün işlerim vardı giremedim öğleden sonra maşallah sayfalar uçmuş okumaya çalışıyorum

günaydın kızlar kimse yok bugün erken de girmedim aslında
herkeste haftasonu yorgunlugu var galiba

günaydın kızlar bizimde işler pek yoğun şubat mart böyle geçer artık...... oyüzden pek giremiyorum misafirlerimde var bırakmıyoz ankara soğuk diye kalacaklar daha yani akşamlarıda yoğunum ama sizleri çok öpüyorum ve tedaviye devam bugün kontrole gidiyorum pazarada klomene başlarım allah izin verirse sevgiyle esenle kalın gelirim yine öpüyorummmmmmmmm............................

barays, EKAKAL, gulus27, kvrck günaydınnlarrrr şimdi sıcacık çayımı içeyimm kahvaltımı yapayım aynı anda çalışayuum ve sizinle sohbet edeyummm nasıllll

günaydın kızlar bizimde işler pek yoğun şubat mart böyle geçer artık...... oyüzden pek giremiyorum misafirlerimde var bırakmıyoz ankara soğuk diye kalacaklar daha yani akşamlarıda yoğunum ama sizleri çok öpüyorum ve tedaviye devam bugün kontrole gidiyorum pazarada klomene başlarım allah izin verirse sevgiyle esenle kalın gelirim yine öpüyorummmmmmmmm.........................

canım bi hızla gelip gidiyorum dedin opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnn
hadi bakalım bu ay hayırlısı olsun

günaydın aysellim
günaydın bitte bu arada afiyet olsun bana da göndersene içim ısınsın sıcacık

X