Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm hanımlar nasılsınız yeni topc hayırlı olsun yeni hamişler varmı

kizlar bende geldimm yola subat ayindan devam etmek istiyorum sizlerlee insallah hayirli olurropuyorumnanaktanhertkese bol sanslar
benim sat 20 ocakk listeye yazarmsiinizz beniikaydirigubbakcemile5

hoşgeldin şekerim

ohhh ne güzel olumunekankayizsmile
memnun musun peki linadan canım benim

memnunum canım biraz yoğunlar doktorlar çok hastaları var , tek sıkıntı gidince biraz bekletiolar 15-20 dk randevu saatinden az geç giriosun doktorun yanına o kadar

memnunum canım biraz yoğunlar doktorlar çok hastaları var , tek sıkıntı gidince biraz bekletiolar 15-20 dk randevu saatinden az geç giriosun doktorun yanına o kadar

o kadar olur hayatım hamama giren terlermiş
önemli olan dr.un ilgisi ben pkoluyum ya ondan orayı tavsiye etti kızlar

kızlar ben üç aydır 22 günde regl oluyorum bugün benim beklenen günüm hiç belirti yok sizce test yapsammı biraz beklesemmi çok umudum yok bu aydan

kızlar ben üç aydır 22 günde regl oluyorum bugün benim beklenen günüm hiç belirti yok sizce test yapsammı biraz beklesemmi çok umudum yok bu aydan

canım bnece bekle ısterrsen en az 2 gun gecsın bı bakalım ..
sonra erken test yaptım dıe pısman oluyoruz hep

slm arkadaşlar nasılsılsınız bende doktorum la konuştum adetimin 4günü gel dedi bendede olursa pko anlaşilır degilmi benim doktor biraz iteleyerek iş yapıyor yumurta takıbini ne zaman yapılır arkadaşlar ben sırayla yaptırım bari bunları böyle oturmakla bişe olmuyor

hsogeldın canım yenı haber yok maalesef

tanıdım canım ...sat ı yazmıssın ya onun yerıne bekledıgın tarıhı yaz ıstersen ona gore lıste yapıo ya aysel
sen neler yapıon yoktun ortalıkta
17 subat beklenilen tarihh . ne yapayimm ehh istee prolaktinim dustuu firsatlari degerlendirmeye calisiyorummm.ruyalarimda bebek goruyorumm hatta iki gun once esim ruyamda benden bebek istedigini ve benim elimdede bebek vardi basini beyaz biseyle bagliyodum bebeiginn bakalimm hayirlisi insallahh ,.birde findik bahcesindeydim findik gordummmalsanaalsanasmile

17 subat beklenilen tarihh . ne yapayimm ehh istee prolaktinim dustuu firsatlari degerlendirmeye calisiyorummm.ruyalarimda bebek goruyorumm hatta iki gun once esim ruyamda benden bebek istedigini ve benim elimdede bebek vardi basini beyaz biseyle bagliyodum bebeiginn bakalimm hayirlisi insallahh ,.birde findik bahcesindeydim findik gordummmalsanaalsanasmile

hayır olsun bakalım ...
az kalmıs sayılır tarıhıne ...
sabırla beklıcez bakalım stres yapmadan prolaktınını yukseltmeden

slm arkadaşlar nasılsılsınız bende doktorum la konuştum adetimin 4günü gel dedi bendede olursa pko anlaşilır degilmi benim doktor biraz iteleyerek iş yapıyor yumurta takıbini ne zaman yapılır arkadaşlar ben sırayla yaptırım bari bunları böyle oturmakla bişe olmuyor
pko nedir arkadaslarrr:uhm:

allah hepinizden razı olsun arkadaşlar. dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
bafocumm insallahh sonuclarin iyi cikarr tum kalbimle dua edecegimm .umarim sende beni hatirlamisindirr..dogruu isim bende pek tutamam aklimda ama sizi tuutmusum iste:eek:

gayecim slm y.mahalledeyim.bu ayda iğne vurulacakmısın doktor ne dedi?

Valla canım şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince adetimin 4. günü kontrole çağırdı.Bakalım eğer kist gitmişse 5. gün klomen kullanıcam yine ve muhtemelen iğne de vurulurum

canım ben mamak tarafındayım ama merkeze yakın olan taraf:1rolleyes:

amanın bende o taraftayım nato yolu kaydirigubbakcemile5

Bende kavaklıdere küçükesattayım. nato yolundan ev almayı düşünmüştük biz.çok güzel evler yapılıyor o tarafta. Memnun musun oralardan Baharcım?

allah bilir ama sen bu ay hamilesin canım rüya cok ama cok güzel görürsün söylemedi deme

hayır olsun bakalım ...
az kalmıs sayılır tarıhıne ...
sabırla beklıcez bakalım stres yapmadan prolaktınını yukseltmeden
suanda stress yapmiyorum ama .gecen reglimm cokk tuhaf gectzii 1 haftadir basiim donuyoo migdemm cokk tuhafff acaba baska hastalikmi varki bendeeeyvahedigeldismile

X