Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gayecim sen en iyisi linadan prim iste:)))bende salı ordaydım adetimi bekliorum yine gitcen haftaya felan

ya kızlar sperm 72 saate kadar yaşıyo yumurta 12-24 saat değil mi yanlış mı biliyorummm bilmiyorumkismile

bende ne yapayım canım aynı
yeni bir ay yeniden çalışmalara başladık hayırlısı bakalımmm beklemeye ve çalışmaya devamboshayallersmile

insallah saglıkla hayırlısıyla gelir bebişler tutunur annelerine:Saruboceq:

Lina kadın sağlığı 03122326802 03122326802 buradan sema yıldırım'dan randevu almak istiyorum diyorsunuz size en uygun saatleri söylüyolar.

canım benim çok sağol ilgin için inşallah bende gidersem memnun kalırım opuyorumnanaktan

canım oyle dusunup umıtsızlege kapılma lutfen ..
hayılrısı dıye dua edıyoruz hep ..
en guzel zamanda olsun olacaksa da

Haklisin canim ama vallah icimden öyle geciyo ancak yaza olacak mis gibi neyse hayirlisi. Bide simdi su btc kürü icin kararsiz kaldim acaba yapsam mi yapmasam mi...CADIARZU

gayecim slm y.mahalledeyim.bu ayda iğne vurulacakmısın doktor ne dedi?

kızlar selam biz geldik
yeni topiğiniz hayırlı olsun
varmı bana vereceğiniz güzel haberler

herkese selammmm

kızlar
cumartesi allah kısmet ederse yumurtalar toplanıyor:kedi:

herkese selammmm

kızlar
cumartesi allah kısmet ederse yumurtalar toplanıyor:kedi:

hosgeldın bafocum...
ınsalllah hakkında hayırlısı olur eger ıstıyorsan bı kız bı erkek ıkızın olsun ınsallah ...benım fotolardakı yegenlerım de tup bebek bıkız bı erkek super oluyo alsanaalsanasmile

kizlar bende geldimm yola subat ayindan devam etmek istiyorum sizlerlee insallah hayirli olurropuyorumnanaktanhertkese bol sanslar
benim sat 20 ocakk listeye yazarmsiinizz beniikaydirigubbakcemile5

X