- 30 Ocak 2008
- 5.103
- 2
ayy canim insallahh dedigin gibi olurr bilinc alti ruyaya degildir insalahh agzininn duasi canimm yaa:1hug:allah bilir ama sen bu ay hamilesin canım rüya cok ama cok güzel görürsün söylemedi deme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canim insallahh dedigin gibi olurr bilinc alti ruyaya degildir insalahh agzininn duasi canimm yaa:1hug:allah bilir ama sen bu ay hamilesin canım rüya cok ama cok güzel görürsün söylemedi deme
amanın bende o taraftayım nato yolu kaydirigubbakcemile5
suanda stress yapmiyorum ama .gecen reglimm cokk tuhaf gectzii 1 haftadir basiim donuyoo migdemm cokk tuhafff acaba baska hastalikmi varki bendeeeyvahedigeldismile
canimm cizelgede daha yeni evli gozukuyosun bebismi istiyosunuzzopuyorumnanaktanbende o tarafdayım canım:1rolleyes:
Polikistik over sendromu yumurtlama olmaması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan genellikle gecikmeler şeklinde adet düzensizliği, tüylenme, kilo alma, gebe kalamama veya “zor” gebe kalma ve çok çeşitli başka belirtilerle seyredebilen bir durumdur.pko nedir arkadaslarrr:uhm:
Valla canım şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince adetimin 4. günü kontrole çağırdı.Bakalım eğer kist gitmişse 5. gün klomen kullanıcam yine ve muhtemelen iğne de vurulurum
Bende kavaklıdere küçükesattayım. nato yolundan ev almayı düşünmüştük biz.çok güzel evler yapılıyor o tarafta. Memnun musun oralardan Baharcım?
insallah guzelim sekerim dusmusturr ,,bu sabah cok kotu oldum ayy hatirlamak bile istemyiorummmkız dusunme oyle seyler ....
kotu dusunmemek lazım bu ısın en oenmlı yollarından bırı bılıyosun..
bazen olabılır ya benımde bu reglımın basında basımdondu vs ama sonra dzeuldı kan sekerın dusmus olabılrı falan fılan
cok tesekkurler canimmm opuyorumnanaktanPolikistik over sendromu yumurtlama olmaması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan genellikle gecikmeler şeklinde adet düzensizliği, tüylenme, kilo alma, gebe kalamama veya “zor” gebe kalma ve çok çeşitli başka belirtilerle seyredebilen bir durumdur.
bende o tarafdayım canım:1rolleyes:
allah malum ediyor canım sen içini serin tut bende hamile olacagım ay cok görüyordum yolunda gitmeyen birşeyler oldugunu bile rüyam da anlamıştım arkadaşim senin benzer gördügün rüyayı özellikler eşinin senden bebek istemesi elinde bebek olması aynı benzer gördügünüz rüya o arkadaş o ay hamile haberi aldı fındık bahceside cok iyidir yeşil görmek hayırlısı inşallah dogrudurayy canim insallahh dedigin gibi olurr bilinc alti ruyaya degildir insalahh agzininn duasi canimm yaa:1hug:
evlendiğimden beri yani 1.5 senedir buradayım daha önce elvankentteydim ama fena değil buralar en azından 10-15 dk.da kızılay-sıhhıyedesin
baya gelişiyor buralar özellikle nato yolu sonunda büyük metro market var oranın karşısında çok güzel siteler yapılıyor bende kızmet olursa 2 sene sonra oraya taşınıcam memnunum yani güzel buralar k.esat gibi olmasada iyi yani
insallah guzelim hepimize en yakin zamanda dualarimizi kabul etsin rabbimm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allah malum ediyor canım sen içini serin tut bende hamile olacagım ay cok görüyordum yolunda gitmeyen birşeyler oldugunu bile rüyam da anlamıştım arkadaşim senin benzer gördügün rüyayı özellikler eşinin senden bebek istemesi elinde bebek olması aynı benzer gördügünüz rüya o arkadaş o ay hamile haberi aldı fındık bahceside cok iyidir yeşil görmek hayırlısı inşallah dogrudur
canım bnece bekle ısterrsen en az 2 gun gecsın bı bakalım ..
sonra erken test yaptım dıe pısman oluyoruz hep
işte arkadaşlar arkadaş ne güzel canlı örnegiyle anlatmaya calıştı bizlere cok teşekür ederim herşey allahtan saati vakti yiyecek lokması olduktan sonra hiç bir kuvvet engelleyemez bizler içinde sabır cok cok dua biz gerekeni yapacagız allahım vakti geldimi verecek budur gerisi boşKızlar size birşey anlatmak istiyorum az önce bir olay yaşadım ve sizlere de anlatmak istiyorum... Biz akvaryum almıştık içinede kayınvalidemden 7 tane balık getirmişti eşim... Fakat aldığımız ısıtıcı arızalıymış Pazar günü ısı çok yükselince balıklardan 3'ü öldü diğerleri de sersemlemişlerdi hemen soğuk su falan ekledik kurtardık diğerlerini... Eşim farklı bir cins balık beslemek istiyordu o nedenle balıkları bugün topladı ve arkadaşına götürdü bana da akvaryumun suyunu boşalt dedi yeni su dolduracağız yeni balıklar için. Neyse demin pc başından kalktım akvaryumun suyunu başalttım dibine yaklaşmıştı su yani kumun üstünden 1 parmak su kalmıştı ki bir baktım yavru bir balık var 2-3mm falan ordan oraya yüzüp duruyo... zar zor aldım onu başka yere aktardım. Ama şunu fark ettim ki o kadar sıcaklıkta yetişkin balıklar bile ölürken o yavru yaşamış ve ben suyu boşaltırken araya da kaynayabşilirdi ama 1 parmak su kalana kadar dayanmış minicik bedeniyle.Kendi kendime dedim ki işte Rabbim ol demiş bu balığa ve her şeye rağmen dayanmış,yaşamış.Çok etklendim bundan ve anlatmak istedim kızlar.
hihoyyyttebriklerr canimm allahh tamamina erdirsin insallahhh :lepi: bizede dua et olurmuukaydirigubbakcemile5arkadaşlar s.a bende dün çift çizgiyi gördüm.hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıcağımın günü sabırsızlıkla bekliyorum.