Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım bildiğim kadarıyla apranax çok güçlü bir ağrı kesici ve ağrı kesicilerin kısır yapma olasılığı var diye biliyorum haa yanlışda olabiir bilen bi arkadaşımız varsa sölesinde bende bileyim çünkü ben hiç yutmadım bu yüzden ancak minoset en az yan etkisi olan bir ağrı kesici drlar hamilelere bile veriyor

Bende bundan korkuyorum zaten cünkü her ay 1-2 tane aliyorum mutlaka. Diger hicbir agri kesici fayda etmiyo.

arkadaşlar hepinize slm benide listenize alırmısınıza.s.

Bende bundan korkuyorum zaten cünkü her ay 1-2 tane aliyorum mutlaka. Diger hicbir agri kesici fayda etmiyo.

canım herkese aynı etkısı olmaz merak etme benım arkadasım cok apranax ıctıgı ıcın mıde kanaması gecırdı vs .. ama sımdı hamıle ıkı aya bebegı olacak ınsallah

selam kızlar. geçmişe bakmadım ebru kız test yaptınmı sonuc ne bakim

evet apranax ağır bir ilaç kullanırken çok dikkatli olmak lazım
benim çok ağrım olunca aspirin içiyorum
birazda ağrıya dayanmaya çalışıyorum

selam kızlar. geçmişe bakmadım ebru kız test yaptınmı sonuc ne bakim

Slm cnm hsg maalesef kirmizilar geldi :gitme: artik martda ins.

Ilacsiz geciremiyorum tatlim cok fena bende dedigim gibi tansyon felanda kalmiyo cok kötü oluyorum.

evet benimde bilidigim apranax cok agir bir agri kesici, benim agrili gecer adetlerim ama paracetamol le idare etmeye calisiyorum. sikin disinizi biraz kizlar bu isin sonrasida var agrimizi kesicez diye kendimize daha cok zarar vermiyelim

hoşbulduk.bende 1,5 yıllık evliyim 7aydır bebek istioruz bu ay hayırlı olur inşallah butun isteyenlere

hoşbulduk.bende 1,5 yıllık evliyim 7aydır bebek istioruz bu ay hayırlı olur inşallah butun isteyenlere

hosgeldin bendende gultun. insallah herkese hayirli gelir burasi. burda bircok hamile kalan arkadaslarimizda var cok guzel moral oluyo

gayeciğim nasıl randevu alabiliyoruz bu sema hanımdan bende ankaradayım gideyim ya pkoyum ya hani:eek:
Lina kadın sağlığı 03122326802 03122326802 buradan sema yıldırım'dan randevu almak istiyorum diyorsunuz size en uygun saatleri söylüyolar.

ya kırmızılar mı geldi boshayallersmile artık subat ayına insallah
iyiyim bende napim aynı =)) sen napıyosun bakalım

bende ne yapayım canım aynı
yeni bir ay yeniden çalışmalara başladık hayırlısı bakalımmm beklemeye ve çalışmaya devamboshayallersmile

bende 4 yıllık evliyim evliliğimin 2, yılında hanile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için 10 hf. kürtaj oldum
bidaha da hamiş kalamadım allah hayırlısını versin hepimizee

X