- 30 Ekim 2008
- 7.934
- 0
- 42
gyshnky canım ya bu ay tutturamazsam ve soğan kürünü uygulayıp bitirdikten sonra yine olmazsa şu senin gittiğin yere gideceğim bende randevu durumu nasıl yoğunmu orası
rabbim hayırlsını versin.. inşallahhh herkes hayırlı evlatlara sahip olur...
hepiniz için hep dua ediyorum..rabbim kabul etsin :Saruboceq:
anladım canım bende şundan korkuyorum hani gün aşırı girmemiz gerek ama girdiğin gün değil de girmediğin gün yumurtlama gününse o zaman kötü olur tereddütüm ondan yana benim canım :sinifsinif:
insallah canim insallah Allah dualarini kabul eder.
gecen ay bir hafta onceden agrilarim baslamisti bakalim bu ay ne olacak?
gerci bugun dis doktorunada gitmek zorunda kaldim varsaki bebis bir zarari olmamistir insallah
bu ay hamiş kalırsak bebekler akrep burcu olacaklarrr alkisalkisalkis
gyshnky canım ya bu ay tutturamazsam ve soğan kürünü uygulayıp bitirdikten sonra yine olmazsa şu senin gittiğin yere gideceğim bende randevu durumu nasıl yoğunmu orası
Sema hanımdan (benim doktorum) rahat randevu alırsın çünkü hastalarının büyük bir kısmı klomen tedavisi alan yada yumurta takibi yapılan bayanlar yani pcos'lular.
gaye kız sen komısyon ıste sema hanımdan kaydirigubbakcemile3
ıyı reklamınızı yapıyorum de
ankarada olsam bende oraya gıderdım benım kuzenım de oraya gıdıyodu
canım bu arada gyshnky demene gerek yok direkt Gaye diyebilirsin. ismim Gaye yerimseniben
canım bu arada gyshnky demene gerek yok direkt Gaye diyebilirsin. ismim Gaye yerimseniben
bir sperm vücutta 72 saat canlı kalabiliyor.. yani aslında 3 güne kadar kalır.. ama riske atmamak için 2 günde bir ilişki öneriliyor.. 2 günde bir yaparsan illaakkiii denk gelir..hiç kaçarı yok yerimseniben
Kizlar ya benim adetlrim cok sancili geciyo bekarligimdan beri. Hatta adet oldugum gün normalde calisamiyorum tansyon felanda düsüyo kafamçokkarıştı
Bekarligimda doktor kist var demisti sonra bidaha cikmadi cok sükür . Ama agrilarim hala yok fazla oluyo. Bende birinin tavsiyesi ile apranax kullaniyorum simdi bu hap hakkinda bir bilginiz varmi?
Onada doktor sölylemis gerici
Kizlar ya benim adetlrim cok sancili geciyo bekarligimdan beri. Hatta adet oldugum gün normalde calisamiyorum tansyon felanda düsüyo kafamçokkarıştı
Bekarligimda doktor kist var demisti sonra bidaha cikmadi cok sükür . Ama agrilarim hala yok fazla oluyo. Bende birinin tavsiyesi ile apranax kullaniyorum simdi bu hap hakkinda bir bilginiz varmi?
canım bildiğim kadarıyla apranax çok güçlü bir ağrı kesici ve ağrı kesicilerin kısır yapma olasılığı var diye biliyorum haa yanlışda olabiir bilen bi arkadaşımız varsa sölesinde bende bileyim çünkü ben hiç yutmadım bu yüzden ancak minoset en az yan etkisi olan bir ağrı kesici drlar hamilelere bile veriyorKizlar ya benim adetlrim cok sancili geciyo bekarligimdan beri. Hatta adet oldugum gün normalde calisamiyorum tansyon felanda düsüyo kafamçokkarıştı
bebişkom apranax ağrını kesmek için iyi gelir.. ama ağrılı olması normal bir durum değil.. doktora gittiğinde bunuda illaki söyle bence... pcoslarda yada kistlerde sancılı adet olur genelde... bende ilaçsız adetimi geçiremezdim feci ağrım olurdu =((( doğum kontrol hapı sadece o ağrıyı dindiriyor.. ağrısız adet olmamı sağlıyor
canım apranax mıden hassassa dokunabılır ..onun yerıne parol falan al ıstersen yada majezık bana da dedı doktor agrın olursa ıcebılırsın dıye ...
ama en ıyısı ılactan uzak durmak ıstersen sıcaka tutmaya calıs ayaklarına sıcak su torbası koy o da rahatlatıyo