Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben hiç hesaplayamıyorum günlerimi kızlar sizin yine iyi valla

ama benim kasık ağrılarım her daim oluyor bazen aşırı oluyor adet olmadığım zamanlar bile demek yumurtlama zamanlarıymış yani burda okumasam hala cahil kalacaktım dr söylesen bunu söylemez sana üşütmüşsündür diyorlar hemen bilmiyorumkismile

Ayselcim biz bu sefer "kafaya göre takıl" denemesi yapalım. Bakalım belki bebişlerde kafalarına göre takılıp gelirler bu sefer.

hesaplamayın ama adet olana kadar muhakkak ilişki yaşayın... adet gününde bile yumurtlanabiliyo =)

canım ya doğru söylüyon da adet sancılarım o kadar erken başlıyor ki ha oldum olacağım derken 1 hafta 10 günü geçiyor olmuyorum bazen yani benim her gün yapmam lazım ama hergünde olmaz ki şekerim ohaoldumsmile

ama benim kasık ağrılarım her daim oluyor bazen aşırı oluyor adet olmadığım zamanlar bile demek yumurtlama zamanlarıymış yani burda okumasam hala cahil kalacaktım dr söylesen bunu söylemez sana üşütmüşsündür diyorlar hemen bilmiyorumkismile

ben ne doktorlara gittim son 1 senedir... yardımcı doçente v.s... hiç birisi söylemedi.. tesadüf hamile kaldım ve ilk kontrolüm için yeni bir doktora gittim.. o söyledi.. ben pcos lu hastalarımı eve gönderiyorum bu şekilde dene olmazsa o zaman gel diye dedi... çoğu hastam hamile olarak geliyor dedi.. bende dedim hiç bir dr bunu bana söylemedi tesadüf oldu bizim dedim.. hekesin yöntemi farklı dedi...

hesaplamayın ama adet olana kadar muhakkak ilişki yaşayın... adet gününde bile yumurtlanabiliyo =)

bende bu ay senin dedigini yapicam canim seni ornek alarak zaten henuz yumurtladigimi hissetmedim. 10 gub kaldi adetime heycanlanmayada basladim bu arada.

canım ya doğru söylüyon da adet sancılarım o kadar erken başlıyor ki ha oldum olacağım derken 1 hafta 10 günü geçiyor olmuyorum bazen yani benim her gün yapmam lazım ama hergünde olmaz ki şekerim ohaoldumsmile

benimde öyle oluyordu işte... günlerce ağrı çekiyorum ama adet yok... demekki yumurtlama ağrısıydı... bilmiyorum ki...
her gün değil canıımm.. bir gün yap bir gün ara...
dr dedi zaten hastalar diyoki nasıl olacak o kadar adet olana kadar 40 günde bir adet olduğum oluyo 40 günde hep gün aşırımı yapıcaz diyolar dedi.. evet yapıcaksın dedi.. hangi gün yumurtlayacağın hiç belli olmaz çünkü...
dediğim gibi ben adet olmam gereken gün yumurtlamışım...o günde tesadüf iliki olmuş ve hamileyim...tabi bide stres yoktu rahattım yumurtlama günüm geçti diye düşünüyodum çünkü... sadece istedğimiz için birlikte olduk farkında olmadan =) ve sonuç harika oldu =)

bende bu ay senin dedigini yapicam canim seni ornek alarak zaten henuz yumurtladigimi hissetmedim. 10 gub kaldi adetime heycanlanmayada basladim bu arada.

rabbim hayırlsını versin.. inşallahhh herkes hayırlı evlatlara sahip olur...
hepiniz için hep dua ediyorum..rabbim kabul etsin :Saruboceq:

gyshnky canım ya bu ay tutturamazsam ve soğan kürünü uygulayıp bitirdikten sonra yine olmazsa şu senin gittiğin yere gideceğim bende randevu durumu nasıl yoğunmu orası

Kızlar listeye benide eklermisiniz. Regl günüm 2 mart.
Raabim isteyen herkese bebiş nasip etsin.

aslında doğru kızlar ama nebilim takmadım olmadı takıyorum yine olmuyo sanırım gelmesi için zamanı değil canımız istediği için yapalım ozaman ben incir kürüne başlicam bu ay kocamada keçi boynuzu aklinialirimsmile

benimde öyle oluyordu işte... günlerce ağrı çekiyorum ama adet yok... demekki yumurtlama ağrısıydı... bilmiyorum ki...
her gün değil canıımm.. bir gün yap bir gün ara...
dr dedi zaten hastalar diyoki nasıl olacak o kadar adet olana kadar 40 günde bir adet olduğum oluyo 40 günde hep gün aşırımı yapıcaz diyolar dedi.. evet yapıcaksın dedi.. hangi gün yumurtlayacağın hiç belli olmaz çünkü...
dediğim gibi ben adet olmam gereken gün yumurtlamışım...o günde tesadüf iliki olmuş ve hamileyim...tabi bide stres yoktu rahattım yumurtlama günüm geçti diye düşünüyodum çünkü... sadece istedğimiz için birlikte olduk farkında olmadan =) ve sonuç harika oldu =)

anladım canım bende şundan korkuyorum hani gün aşırı girmemiz gerek ama girdiğin gün değil de girmediğin gün yumurtlama gününse o zaman kötü olur tereddütüm ondan yana benim canım :sinifsinif:

evet olacağı varsa oluyo yoksa istediğin kadar parçala kendini olmazsa olmazzz

gyshnky canım ya bu ay tutturamazsam ve soğan kürünü uygulayıp bitirdikten sonra yine olmazsa şu senin gittiğin yere gideceğim bende randevu durumu nasıl yoğunmu orası

Sema hanımdan (benim doktorum) rahat randevu alırsın çünkü hastalarının büyük bir kısmı klomen tedavisi alan yada yumurta takibi yapılan bayanlar yani pcos'lular.

X