- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
canım bildiğim kadarıyla apranax çok güçlü bir ağrı kesici ve ağrı kesicilerin kısır yapma olasılığı var diye biliyorum haa yanlışda olabiir bilen bi arkadaşımız varsa sölesinde bende bileyim çünkü ben hiç yutmadım bu yüzden ancak minoset en az yan etkisi olan bir ağrı kesici drlar hamilelere bile veriyor
Bende bundan korkuyorum zaten cünkü her ay 1-2 tane aliyorum mutlaka. Diger hicbir agri kesici fayda etmiyo.
canım herkese aynı etkısı olmaz merak etme benım arkadasım cok apranax ıctıgı ıcın mıde kanaması gecırdı vs .. ama sımdı hamıle ıkı aya bebegı olacak ınsallah
arkadaşlar hepinize slm benide listenize alırmısınıza.s.
selam kızlar. geçmişe bakmadım ebru kız test yaptınmı sonuc ne bakim
hoşgeldin canımmm
test yapamadı canım kırmızıları geldi
sen nasılsın?
evet apranax ağır bir ilaç kullanırken çok dikkatli olmak lazım
benim çok ağrım olunca aspirin içiyorum
birazda ağrıya dayanmaya çalışıyorum
evet apranax ağır bir ilaç kullanırken çok dikkatli olmak lazım
benim çok ağrım olunca aspirin içiyorum
birazda ağrıya dayanmaya çalışıyorum
hoşbulduk.bende 1,5 yıllık evliyim 7aydır bebek istioruz bu ay hayırlı olur inşallah butun isteyenlere
Lina kadın sağlığı 03122326802 03122326802 buradan sema yıldırım'dan randevu almak istiyorum diyorsunuz size en uygun saatleri söylüyolar.gayeciğim nasıl randevu alabiliyoruz bu sema hanımdan bende ankaradayım gideyim ya pkoyum ya hani
hoşbulduk.bende 1,5 yıllık evliyim 7aydır bebek istioruz bu ay hayırlı olur inşallah butun isteyenlere
ya kırmızılar mı geldi boshayallersmile artık subat ayına insallah
iyiyim bende napim aynı =)) sen napıyosun bakalım