Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya benim yengem 35 yaşında dogum kontrol hapı kullanırken hamiş kaldı günah diye aldıramadı bebegi sırf bebek düşsün diye halıları yıkadı piknige gittik horladı zıpladı ama bi görseniz öyle tatlı bi kızı oldu ki herşeye ragmen

peteksiz süzme bal daha iyi olur herhalde ama tam bilmiyorum ben zaten niyet edip btç yapamamıştım.baldan nefret ederim zaten

Neyse ben biraz arastirayim sunuCADIARZU

ama tatlıııııııımmm senin kocan yaşlandıkça doğurma yeteneğini kaybetmiyor kiiiiiiiiii :1no2: onda zaten yokkk delikafadulden

Amannn canim taktigin seye bak 30 yasi daha genc bi yas millet 40dan sonra bile doguruyo takma sen yasi felanyerimseniben

ayselım yok sanırım ama gelınce gorur ne de olsa benımde yenı tarıhım 4 mart ...
hayırlısı bakalımm

kızlarrr yetişemiyorum size şekerlerrrrrrrrrr
çok ilerlemişsiniz
lorkeee bebişkommmm canınızı sıkmayın gelecek aya beraber hamiş haberi veririz inş...

sağol canım benim bakayım ben bi hemenvereliniortak

gunaydin kizlarrrr!!! nasilsiniz bakalim? bende bugun erken girebildim sonunda

rabbim ol dedikten sonra ne yapasan yap hep hikaye.. ol demeyince de ne yaparsan yap yine hikaye.... allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

gunaydın sana da ...saat farkı varmı sızle aramızda

yok canim saat farki. ama calismadigim icin birazda uykucu oldugum icin pek erken giremiyodum ve butun muhabbeti kaciriyodum. bu arada gecmisi okumadim daha varmi yeni bir haber?

annemde abim için aynısını yapmış ama tosuncuk bir abim var şimdi
Neyse ben biraz arastirayim sunuCADIARZU

Amannn canim taktigin seye bak 30 yasi daha genc bi yas millet 40dan sonra bile doguruyo takma sen yasi felanyerimseniben
doğrusun annemde beni 37 yaşında doğurmuş iyide anacım yeni nesil çürük çıktık bazen diyorum okumasaydım ne güzel 18imde evlenseydim şimdiye sürüsüynen çocuk olurdu çocukları okula gönderiyordum kızzzz :roflol:

lorkeee canım tarihini değiştirdim
zeytin1007 seni de ekledim listemize inş. uğurlu gelir tatlım

yok canim saat farki. ama calismadigim icin birazda uykucu oldugum icin pek erken giremiyodum ve butun muhabbeti kaciriyodum. bu arada gecmisi okumadim daha varmi yeni bir haber?
canım ben ve bebbıskom regl olduk..
bahark nın da testı negatıf cıktı baska olay yok bugunkluk

saol canım

barays teşekkür ederim canım
inş. uğurlu gelir canlarım allah hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin hayırlı zamanda adet olan arkadaşlar üzülmeyin hayırlısı böyleymiş bende dün oldum karnım ağrıyo bu ay yumoş günlerinde 2 gün izin alsam haftasonuyla birleştirsem nasıl olur sabahları ilişkiye girmek daha iyi oluyomuş deneyen varmı aranızda arkadaşlar

canım beni de ekleyin diyeceğim ama düzensiz adetten dolayı muhakkak sarkıtıyor günlerimi tarih olarak ne yazdırsam bilmiyorum valla çok gıcık bi durum bu da:dilcikar:

canım biz seyrek de olsa sabahları girdik ilişkiye ama tık yok valla uykunu bölebiliyorsan yap kaydirigubbakcemile3

canım biz seyrek de olsa sabahları girdik ilişkiye ama tık yok valla uykunu bölebiliyorsan yap kaydirigubbakcemile3

sabah sabah çok gıcık oluyor ya kızlar kaydirigubbakcemile3
ama etkiliyse yaparız ne bayanssulusmile

kızlar bizde başladık çalışmalara hayırlısı bakalım
daha yumurtlama günüme var ama 2 aydır pek dikkat etmiyorum açıkçası

kızlar bizde başladık çalışmalara hayırlısı bakalım
daha yumurtlama günüme var ama 2 aydır pek dikkat etmiyorum açıkçası

bosver yumurtlama gununu falan bencede aysel canın ıstedıgınde calıs bu ayda boyle deneyelım bakalım ...ben oyle yapmayı dusunuyorum acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…