Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hoşgeldin gayecim günaydın

günaydın kıvırcığım

dkh ne kıs?ben de çok sık giremiyorum tarçınım.aslında az girmek psikolojik olarak daha iyi geliyorsa az gir.önemli olan sensin.ama tamamen de ilişkini kesme.özlüyoruz.Gitti gitti kist mist kalmadı inş.

dkh = doğum kontrol hapı bu ay bebelerden korunuyom yani :))
ama kist hala benimle canım ancak dkh bitip adet olduktan sonra gidebilir.yani adetle. çünkü geçen olduğum adette geçmemişti ve o nedenle başladım zaten hapa

´Ha birde unutmadan:)
Bizde hakiki bal vardi ama sevmedigimiz icin sadece petekleri kaldi:) onlar ile yapsam olurmu acaba qkaydirigubbakcemile3

walla görenler ne kadar küçük yaşta evlenmişsin deyip 20 aşında sanıyorlar amma velakin 27 yaşındayım.mayısta 28 olucam[/QUOTE]

benim içinde öyle diyorlar 20 sanıyorlar ama bende 27 yaşındayım ve temmuzda 28 yaşına olacağım canım

kvrck benimde bir sefer 7 yumurtam gelişti ve çatladı ama olmadı... zaten dr dediki sağlıklı olan tek yumurtanın gelişip çatlaması... çoğul olduğunda genetiği bozulabiliyor ve gebelik oluşması güçleşebiliyor....
ben o ay çok üzülmüştüm 7 taneden birisi bile tutmadı herhalde olmayacak diye ama bu açıklamayı yapınca dr çok mutlu olmuştum...

lapacı, canım benim,
bu bal tarçın çörek otunu bugün yapmaya başlayabilir miyim?
bu kürü kaç zaman yapıcam?
günde kaç defa ne kadar yiyecem?
cevaplarsan sevinirim hayatım:uhm:

günaydın kıvırcığım

dkh = doğum kontrol hapı bu ay bebelerden korunuyom yani :))
ama kist hala benimle canım ancak dkh bitip adet olduktan sonra gidebilir.yani adetle. çünkü geçen olduğum adette geçmemişti ve o nedenle başladım zaten hapa

hımmm. o zaman şöyle olucak yerimseniben kistin Allah'ın izniyle gidecek veee bebeğin sen misin benden korunan ahanda geliyorum diyecek veeee hooop göbüşüne gelecek:lepi:

´Ha birde unutmadan:)
Bizde hakiki bal vardi ama sevmedigimiz icin sadece petekleri kaldi:) onlar ile yapsam olurmu acaba qkaydirigubbakcemile3

peteksiz süzme bal daha iyi olur herhalde ama tam bilmiyorum ben zaten niyet edip btç yapamamıştım.baldan nefret ederim zaten

Canim takma sen yasa kendini nasil hissediyorsan o yastasin. Esimde mesela 30 olacak yaza ama her gören daha 20-22 saniyo kaydirigubbakcemile3
ama tatlıııııııımmm senin kocan yaşlandıkça doğurma yeteneğini kaybetmiyor kiiiiiiiiii :1no2: onda zaten yokkk delikafadulden

lapacı, canım benim,
bu bal tarçın çörek otunu bugün yapmaya başlayabilir miyim?
bu kürü kaç zaman yapıcam?
günde kaç defa ne kadar yiyecem?
cevaplarsan sevinirim hayatım:uhm:

bu topicin ilk sayfasına git... orda herrşşeeyyy yazıyor... =) bende epeyce araştırdım adet olunca önce soğan kürü ve bal tarçın çörekotu arkasından incir kürü yapacaktım ama hamileo lduğumu öğrendim =) inşallah sizlerde bu güzel haberi kısa zamanda alırsınız....
birde bu kürleri çok iyi araştırıp uygun olanı bulmak önemli.. her kürü herkesin uygulaması çok doğru değil.. ve kullanılan zamanda çok önemli.. şu gün başla şu kadar iç diyorsa ona illa uymak gerekir

ya bende 28 oldum ...eskıden bana da gostermıyosun dıyolardı ama bıraz kılo falan alınca kadınsı hava oldu sanırım sempatiksalakcinni artık yasım bellı oluyo eyvahedigeldismile

X