- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
kuzuuuuu :teselli: bitanem napalım bu ay biz kısmetten çıkmışız işte bebişlerimiz gelecekleri günü bekliyorlar napalım beklicez işte :sm_confused:
Evet canim kismet. boshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzuuuuu :teselli: bitanem napalım bu ay biz kısmetten çıkmışız işte bebişlerimiz gelecekleri günü bekliyorlar napalım beklicez işte :sm_confused:
Kizlar btc küründe hangi bal kullanilmasi lazim?
ne güzel işte minyon olmayı bende hep istemeiştim ama malesef gerçi bende 21 martta 26 olucam ama yaşlanmışız
hoşgeldin gayecim günaydın
dkh ne kıs?ben de çok sık giremiyorum tarçınım.aslında az girmek psikolojik olarak daha iyi geliyorsa az gir.önemli olan sensin.ama tamamen de ilişkini kesme.özlüyoruz.Gitti gitti kist mist kalmadı inş.
hakiki bal olması lazım.şimdi markettekilerin çoğu iyi bal değil
ben mayısda 29 olucam =(
Peki hani kestane bali cicek bali felan diyorlar ya onu demek istemistim.
ben mayısda 29 olucam =(
ben 16 ocakta 30 oldummmm KOSKOCA 30 mafoldumbenBende marta dogum günüm 23 de :) 22 olucam
günaydın kıslar
ben geldim
nasılsınız bakalım
opuyorumnanaktan
kvrck benimde bir sefer 7 yumurtam gelişti ve çatladı ama olmadı... zaten dr dediki sağlıklı olan tek yumurtanın gelişip çatlaması... çoğul olduğunda genetiği bozulabiliyor ve gebelik oluşması güçleşebiliyor....
ben o ay çok üzülmüştüm 7 taneden birisi bile tutmadı herhalde olmayacak diye ama bu açıklamayı yapınca dr çok mutlu olmuştum...
ben 16 ocakta 30 oldummmm KOSKOCA 30 mafoldumben
günaydın kıvırcığım
dkh = doğum kontrol hapı bu ay bebelerden korunuyom yani :))
ama kist hala benimle canım ancak dkh bitip adet olduktan sonra gidebilir.yani adetle. çünkü geçen olduğum adette geçmemişti ve o nedenle başladım zaten hapa
´Ha birde unutmadan:)
Bizde hakiki bal vardi ama sevmedigimiz icin sadece petekleri kaldi:) onlar ile yapsam olurmu acaba qkaydirigubbakcemile3
ama tatlıııııııımmm senin kocan yaşlandıkça doğurma yeteneğini kaybetmiyor kiiiiiiiiii :1no2: onda zaten yokkk delikafaduldenCanim takma sen yasa kendini nasil hissediyorsan o yastasin. Esimde mesela 30 olacak yaza ama her gören daha 20-22 saniyo kaydirigubbakcemile3
lapacı, canım benim,
bu bal tarçın çörek otunu bugün yapmaya başlayabilir miyim?
bu kürü kaç zaman yapıcam?
günde kaç defa ne kadar yiyecem?
cevaplarsan sevinirim hayatım:uhm: