Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bahark cım inşallah hamile çıkarsında beklediğine değer yaa bilmiyorumkismile

burda hemen zaman geçiyo canım anlamazsın bile bak görürsün 4 saat hem nedir ki bak benim daha adetim yeni biitti bide öle düşün :))

öyle valla zaten sizlerden teselli buluyorum kızlar seviyorum sizi ya opuyorumnanaktan

Lapacim senin belirtilerin yok dimi hic? Yani gögüslerin sizliyormu?
Bende belirti 0

Lapacim senin belirtilerin yok dimi hic? Yani gögüslerin sizliyormu?
Bende belirti 0

sadece göğüs sızlaması oldu bende.. başka birşey olmadı hiç... hala bile öyle =) arada midem bulanıyo işte..bide adet olucak gibiyim her an

bahark

Rglin gectimi senin cnm?

şekerim ben pkoluyum ve en son 11 aralıkta adet oldum daha sonra test yaptım çıkmadı fakat cuma günü 1-2 damla kahve rengi leke geldi hemen durdu ve şuanda sağ kağımda batma var sabah kan verdim sonucu bekliyorum

sadece göğüs sızlaması oldu bende.. başka birşey olmadı hiç... hala bile öyle =) arada midem bulanıyo işte..bide adet olucak gibiyim her an

Benim gögüsde hic birsey yok..:1no2:

şekerim ben pkoluyum ve en son 11 aralıkta adet oldum daha sonra test yaptım çıkmadı fakat cuma günü 1-2 damla kahve rengi leke geldi hemen durdu ve şuanda sağ kağımda batma var sabah kan verdim sonucu bekliyorum

Ins. hamissindir cnm. Bende bugün 3 günüm ama gelen giden yok hala.

benim migdem bulaniyo, basim donuyor
goguslerimde falan hicbirsey yok ama... aybasimada daha 12 gün var simdiden belli olabilirmi acaba kizlar?

bende geçen ay öğrendim pkolu olduğumu adetlerim düzenliydi 2 hafta geçince testtede hamile olmadığım çıkınca doktora gittim öyle öğrendim yooksa hala bilmiyodum inşallah canım hamilesindir hiç tedavi falan gördün mü bana doktor hiç bişi vermedi bir sene sonra hamile kalmazsan gel dedi :KK43:

bende geçen ay öğrendim pkolu olduğumu adetlerim düzenliydi 2 hafta geçince testtede hamile olmadığım çıkınca doktora gittim öyle öğrendim yooksa hala bilmiyodum inşallah canım hamilesindir hiç tedavi falan gördün mü bana doktor hiç bişi vermedi bir sene sonra hamile kalmazsan gel dedi :KK43:

Yok cnm bende hicbir tedavi felan görmedm. Bu 4.cü ayim bakalim ins. bebisim gelmistir.

hoşgeldin bullancak anne... nasılsın bakalıımm??? bir sorun yok inş

pkolu arkadaşlar!...
sadece yumurtlama günleri değil adet oalna kadar gü aşırı ilişki yaşıyorsunuz değil mi??????
benim gibi bir örnek varken aman buna dikkat edin :kahve:

X