Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda hemen zaman geçiyo canım anlamazsın bile bak görürsün 4 saat hem nedir ki bak benim daha adetim yeni biitti bide öle düşün :))
bahark cım inşallah hamile çıkarsında beklediğine değer yaa bilmiyorumkismile
Lapacim senin belirtilerin yok dimi hic? Yani gögüslerin sizliyormu?
Bende belirti 0
bahark
Rglin gectimi senin cnm?
sadece göğüs sızlaması oldu bende.. başka birşey olmadı hiç... hala bile öyle =) arada midem bulanıyo işte..bide adet olucak gibiyim her an
şekerim ben pkoluyum ve en son 11 aralıkta adet oldum daha sonra test yaptım çıkmadı fakat cuma günü 1-2 damla kahve rengi leke geldi hemen durdu ve şuanda sağ kağımda batma var sabah kan verdim sonucu bekliyorum
şekerim ben pkoluyum ve en son 11 aralıkta adet oldum daha sonra test yaptım çıkmadı fakat cuma günü 1-2 damla kahve rengi leke geldi hemen durdu ve şuanda sağ kağımda batma var sabah kan verdim sonucu bekliyorum
Benim gögüsde hic birsey yok..:1no2:
.
bende geçen ay öğrendim pkolu olduğumu adetlerim düzenliydi 2 hafta geçince testtede hamile olmadığım çıkınca doktora gittim öyle öğrendim yooksa hala bilmiyodum inşallah canım hamilesindir hiç tedavi falan gördün mü bana doktor hiç bişi vermedi bir sene sonra hamile kalmazsan gel dedi
Yok cnm bende hicbir tedavi felan görmedm. Bu 4.cü ayim bakalim ins. bebisim gelmistir.
Benim gögüsde hic birsey yok..:1no2:
Ins. hamissindir cnm. Bende bugün 3 günüm ama gelen giden yok hala.
sende pkos var mı ?
boşver gelmesin canım onun yerine bebiş gelsin:ecrin_bebek: